jesli w ustach jest kwas hialuronowy ktory nie wygenerowal tkanki to mozjna je rozpuscic
ja mam robione usta i wcale z nimi sztucznie nie wygladam mimo iz sprawne oko pozna ze majstrowane
ale przynajmniej to powoduje ze nikt nie podejrzewa mnie nawet o tysiace nitek kwasow i innych wspmagaczy
wczoraj jak sie pochwalilam przeze mnie wymyslonym wiekiem to kazdy mi gratulowal ze wygladam na max 24 lata
a wygladac na polowe tego co sie ma uwazam ze duzy sukces medycyny estetycznj i ciesze sie tym co mam dzis a na jutro strategie opracuje
sorry za literowki wylalam na lapa browara i literki mi sie kleja
dodam ze pajam i lubie browarek najchetniej juz od sniadaia jak nie musze auta uzywac i na solarium chodze wysypiam sie rzadko jedynie to niie pale
ja mysle ze w tym temacie wystapilo mylenie pojec
jesli ktos ma wypielegnowana busie i mlodo wygladajaca skore moze sobie pozwolic na duze usta
to tak samo jak ktos ma piekne zadbane wypielegnowane nogi moze nosic mini
i wiek nie ma znaczenia
ktos kiedys napisal na tym forum ze grubasy tez chca nosic mini i leginsy bo jest to wygodne
wlasnie czy podkreslanie brzydoty tez godne
czy wylewanie sadlla z bluzek do pepka jest godne i wyciaganie zylakow na widok publiczny
szata jest pakowaniem i opakowuje sie to co chce sie schowac
i chyba w tym kierunku te godnosc nalezy rozparywac
wyciaganie waginy spod sukienki godne nie jest obojetnie czy sie ma 20 lat czy 80
wiec chyba mylenie w to wszystko metryki ktora z zasady nazdy ma w szufladzie a nie na plecach czy na czole tez jest powiedzmy idiotyczne