Wieczór panieński i zadania świadkowej

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 08 maja 2009, 11:12

Majusia, nie wiem jak planujesz ten wieczór ale z tego co pamiętam to laski przyjechały do mnie coś koło 18 a wyszłyśmy koło 22 także może się wydaje ale zajęło nam to trochę czasu ;) no a śmiechu co niemiara :badgrin: a kontaktowałaś się z innymi dziewczynami które będą na wieczorze? w ogóle kiedy ten dzień?
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 08 maja 2009, 11:25

k_asiaczek, panieński mamy zaplanowany w salonie SPA o godzinie 18. Będzie to niestety w piątek 15 maja. Z dziewczyn które tam będą znam tylko połowę czyli 5 osób. Po SPA idziemy świętować w domu (ja wolałabym gdzieś wyskoczyć, ale przyszła panna młoda woli impreze w domowym zaciszu). Tam będzie nas juz tylko 5. Przez to przygotowanie czegoś z niespodzianką odpada, bo impreza jest u panny młodej. Wcześniej też sie niewiele da zrobić, bo każda pracuje :roll:
Więc postanowiłam, że kupię nieduży tort, przyozdobię go, przygotuje inne gadżety i przed imprezą podrzucę je do przyjaciółki. Potem zabiorę ją do SPA i jak wrócimy to trzeba będzie rozkręcić imprezę. Niestety naszych najbliższych koleżanek nie będzie, bo są za granicą i na panieński nie zjadą. Z nimi nie bałabym sie o imprezę, a tak to muszę kombinować, bo to już są dalsze koleżanki. Może nie będzie źle, ale przygotowac się muszę :|

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 08 maja 2009, 11:30

Zdesperowana szperam i szperam po necie i znalazłam takie porady:

"Spędzenie wieczoru panieńskiego w domu wcale nie musi wiązać się z nudą, obżeraniem się popcornem i oglądaniem „Dirty dancing” na DVD. Co prawda w tym planie nie ma nic złego, ale tak można spędzić praktycznie każdy dzień w roku. Wieczór panieński powinien być szczególny i trzeba się o to postarać.

Jeśli zdecydujemy się na ten wariant, powinnyśmy poczynić pewne przygotowania. Dobrze odwiedzić seks-shop i poszukać specjalnych gadżetów na wieczór panieński. Możemy kupić między innymi nasadkę na słomkę do drinka w kształcie członka (3 zł/sztuka), falliczne ciasteczka (35 zł/opakowanie) czy żelki-peniski (22 zł/opakowanie).

Ponieważ na wieczorze panieńskim na ogół pojawia się alkohol, dobrze też przygotować jakieś jedzenie, które spowalnia proces przyswajania alkoholu i pozwoli wszystkim dłużej się bawić.

Na pewno dobrze też zadbać o atrakcje, by impreza nie sprowadziła się wyłącznie do picia i jedzenia.
Oto kilka pomysłów na zabawy na wieczór panieński:
- konkurs na rzeźbę penisa z ogórka,
- konkurs na najzabawniejszą historię o pannie młodej,
- 10 pytań dotyczących panny młodej (najlepsza przyjaciółka panny młodej układa quiz na temat bohaterki wieczoru),
- przyklej facetowi penisa (jest to wariacja na temat gry „przyklej ogon osiołkowi”; na kartonie lub brystolu przygotuj rysunek męskiej sylwetki, wytnij penisa z papieru i zamocuj na nim pinezki; kolejne uczestniczki zabawy próbują przytwierdzić członek w odpowiednim miejscu, co utrudnia fakt, że mają zasłonięte oczy i wcześniej zakręcono nimi w kółko),
- pytanie czy wyzwanie (zanim przystąpicie do gry, pamiętajcie, by ustalić, jaka jest kara za niewykonanie zadanie lub brak odpowiedzi na pytanie).

Pierwsze trzy propozycje to konkursy, powinny być więc nagrody. Może to być zdjęcie przystojnego mężczyzny lub jakiś falliczny gadżet.

Nawet picie alkoholu może przebiegać według specjalnego rytmu. Jeśli któraś z uczestniczek imprezy jest mężatką, można ją poprosić o przyniesienie filmu z wesela. Oglądając go, szukacie potknięć, krzywych uśmiechów, etc. Gdy tylko jakieś znajdziecie – wszyscy piją.:

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 08 maja 2009, 12:01

Majusia, ja bym skontaktowała się z tymi dziewczynami co będą w domu bo te co będą tylko w spa pewnie tam dadzą swoje prezenty. a w domu możecie zrobić tak, że za każde wykonane zadanie dostaje prezent. co do jedzenia to my miałyśmy tylko tort i stwierdziłyśmy, że to wystarczy (ale to też zależy co będziecie pić). a z prezentami to radziłabym się dogadać ze wszystkimi dziewczynami żeby potem panna młoda nie dostała tego samego :doubt: nad przypinaniem penisa też myślałam ale nie chciało mi się rysować wielkiego faceta, stwierdziłam, że rysowanie pana młodego z zasłoniętymi oczami wystarczy ;)

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 08 maja 2009, 12:30

k_asiaczek, ja znając moje zdolności artystyczne zostane przy Twoich pomysłach :-D

Znalazłam jeszcze coś ciekawego - skopiuje to tutaj, bo może jeszcze ktoś z tego skorzysta.

Dyplom upamiętniający
WIECZÓR PANIEŃSKI

Owego wieczora, jeszcze Panna –
Magdalena Kowalska
zdrowa (na ciele i umyśle), świadoma
Swoich praw i obowiązków
w ostatnim tygodniu Jej wolności
w obecności swych czcigodnych Świadkowych (Kumpeli, Przyjaciółek)
w składzie: ( tu wipisać swoje imiona, nazwiska )
XX - dróżka
XX - dróżka

złożyła Przysięgę Przedmałżeńską następująco brzmiącą:

*Przysięgam, że nigdy nie dotykałam żadnych świństw swoimi nieskalanymi rękami.
*Przysięgam, że me usta nigdy nie pragnęły płynów zakazanych.
*Przysięgam, że żaden klucz nie otworzył nigdy moich sekretnych drzwi .
*Przysięgam, że nadrobię powstałe w tych kwestiach zaległości
*Przysięgam, że będę godnie pełnić obowiązki gospodyni domowej, przyjaciółki i kochanki swego męża.
*Przysięgam, że nieustannie będę doskonalić sztukę gotowania dla swego męża, prać mu koszule i skarpetki, podawać kapcie i kufel piwa ( ale nie za często – żeby się nie przyzwyczaił

i pamiętaj, że jeśli zacznie wymagać od Ciebie zbyt wiele, zawsze masz nas

Na świadków niniejszego wydarzenia powołuje się:

Przewodnicząca: ślepa
Protokólantka: głucha ;]
Woźna: pijana

Ponadto Świadkowe zapewniły:
Dobrą muzę - aby przetrwać każdą burzę
Szampana - aby bawić się do rana

na dokładkę ...

Tancerza, co był rozebrany - Tak by każdej wyszły gały
Żeby dojść z tym do ładu - Dałyśmy więcej czadu
Nie zabrakło też browaru - Na tym panieńskim balu..."

Oto treść:

Test znajomości przyszłego męża:

Osoba
Jak X ma na drugie imię?
Jaki nr. buta nosi?
Lubi slipki czy bokserki?
Ulubiony zespół?
Ulubiona oraz bardzo nielubiana potrawa?
Jak X najczęściej się do Ciebie zwraca?

Na przyszłość
Ile będziecie mieć dzieci?
Kto będzie podejmował ważne decyzje?
Chcecie mieć dom czy mieszkanie?
Czy X będzie pomagał ci w obowiązkach domowych?
Czy odbędziecie kiedyś podróż poślubną?

Wspólne
Jaka jest Wasza wspólna piosenka?
Gdzie się poznaliście?
Miejsce pierwszej randki?

Seks
Ulubiona pora na seks?
Ulubiona pozycja X?
Co w X najbardziej się Tobie podoba, która część ciała ?

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 08 maja 2009, 12:37

GosiaczEq, :badgrin: niezłe spostrzeżenie

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 08 maja 2009, 17:57

a są jeszcze takie? :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 08 maja 2009, 21:41

nefertari pisze:a są jeszcze takie? :)
podobno są chociaż dla mnie to trochę dziwne :roll:

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 08 maja 2009, 22:05

k_asiaczek pisze:nefertari napisał/a:
a są jeszcze takie? :)

podobno są chociaż dla mnie to trochę dziwne
Są, ja mam nawet taką koleżankę, która dziewictwo trzymała do ślubu, a wyszła za mąz mając 26 lat.

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 08 maja 2009, 22:42

Majusia pisze:Są, ja mam nawet taką koleżankę, która dziewictwo trzymała do ślubu, a wyszła za mąz mając 26 lat.
a facet też był prawiczkiem? mnie rozwala jak facet każde kobiecie być dziewicą do ślubu a sam rucha ile wlezie :doubt: ciekawa jestem jak takim ludziom, którzy trzymają dziewictwo do ślubu układa się po ślubie bo jednak sex jest dosyć istotnym elementem związku i jak się okaże, że się nie dopasowali :|

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”