Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 04 mar 2009, 18:47

ewawawa pisze: dostanie 400-450ml anatomiczne pod miesien
wow to sporo hihi
ewa pozdrow ja tam od nas..
juz jest po op..... mam nadzieje ze czuje sie okay....
renusia pisze:Ostatnio czesto mysle o zawodzie policjanta :oops: Bardziej takiego pomocnika, nie jest wymagana szkola ewentualnie moze kursik.
no to juz masz odpowiedz co ze soba zrobic jak dasz malo do przedszkola hihihi
misialeczek24 pisze:dziewczyny widzialyscie to http://wiadomosci.onet.pl...iersi,item.html
Chyba musze przestac uzywac zmywarki!!! :badgrin:
jestem zywym dowodem na to ze to nie prawda hahahahaha
zawsze zmywalam naczynia i nigdy nie urosly mi cycki :badgrin:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 04 mar 2009, 18:57

Londyjka, nie denerwuj się tak kochana uważam że masz rację bo niestety w Polsce tak jest, że nie wszystkich na wszystko stać ,ci którzy są z bogatych rodzin nie muszą się o nic martwić ale większości ludzi nie stać na wakacje nawet nad polskim morzem ,a co dopiero za granicą .Ja z Polski wyjechałam i jest mi tu dobrze to była nasza wspólna decyzja podjęta z mężem i niczego nie żałuję jakbym miała jeszcze raz wybierać wybrałabym tę samą drogę ,niektórzy się bulwersują jak piszemy jak nam jest tutaj dobrze ale to są nasze odczucia jak porównam swoje życie tu a tam to brak mi słów.
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 04 mar 2009, 19:23

cukiereczekPL pisze:misialeczek24 napisał/a:
dziewczyny widzialyscie to http://wiadomosci.onet.pl...iersi,item.html
Chyba musze przestac uzywac zmywarki!!!

jestem zywym dowodem na to ze to nie prawda hahahahaha
zawsze zmywalam naczynia i nigdy nie urosly mi cycki
A te 345cc??? Cos Ci tam jednak uroslo :badgrin: ;)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 04 mar 2009, 19:55

marta2454, bo denerwuja mnie ludzie,ktorzy przyczepiaja sie do kogos przekrecajac wszystko wstawiajac przy tym jakies serduszka itp... :roll:
Ale nie ma sie co przejmowac 8-) To nie ja mam z tym problem. Mi tez jest tu lepiej i mam porownanie i watpie czy zyjac teraz w pl stac by mnie bylo na operacje nosa czy planowanych cyckow. Nie kazdy ma to szczescie.... ;)

ja zmywarki nie mam a cycki tez mi nie urosly.... ;) no...urosly,ale nie od zmywarki.... :badgrin: to zasluga Maji
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 04 mar 2009, 20:00

ewawawa pisze:hej Dziewczyny! wlasnie rozmawialam z Renata, kladzie sie na stol o 15.00
i jest strasznie glodna :-)
dostanie 400-450ml anatomiczne pod miesien
wow, duzo dostanie:D Ciekawe z czego startowala :roll:
Londyjka pisze:watpie czy zyjac teraz w pl stac by mnie bylo na operacje nosa czy planowanych cyckow
ja to bym mogla sobie jedynie pomarzyc w PL:P predzej garba bym sie dorobila niz czegokolwiek :badgrin:

Ale zmienilam otoczenie i jest mi z tym dobrze. Teraz tylko odkadac kaske, liczyc dni i smigac na operacje do Brzuchanskiego:)

Wydaje mi sie, ze jakby bylo rzeczywiscie tak źle na emigracji, to kazdy z nas dawno by juz wrocil do Polski. A tak to mnie smieszą tylko informacje o średniej krajowej 2 tys zlotych :badgrin: czy nawet wiecej chyba :roll: nie wiem skad oni to wytrzasneli :badgrin:

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 04 mar 2009, 20:45

renusia pisze: A te 345cc??? Cos Ci tam jednak uroslo :badgrin: ;)
niestety nie od zmywania hahahahaha musialam zakupic te 345 hihihihi
a na cycki zeby urosly to stosowalam wszytsko co znalazlam kiedys w necie lub uslyszalam...
pamietam ze nawet banany jadlam zeby urosly, cwiczylam klatke by sie pojawily...ale niestety hihi
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 04 mar 2009, 21:08

karolka69 pisze: ja to bym mogla sobie jedynie pomarzyc w PL:P predzej garba bym sie dorobila niz czegokolwiek :badgrin:
Karolka , bo jestes nieporadna (tak jak ja :-D )i czekasz na gotowe.Nie potrafisz kombinowac ( tak jak reszta w tym watku) tylko wybiera sie najprostsze rozwiazanie , wyjazd za granice, przeciez za granica mieszkaja sami idioci ( jak to mawia sie czesto u nas w Polsce) nie maja pojecia o niczym tylko my Polacy jestesmy na poziomie , wyedukowani itd :badgrin:

Proponuje przejechac sie do sredniej wielkosci miasteczka W Polsce i rozgladnac sie dookola. Jak tam ludziom sie zyje , ale coz to zapewno tez sa nieudacznicy , ktory nie potrafia zorganizowac sobie zycia i czekaj na gotowe 8-)

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 04 mar 2009, 22:13

Poli pisze:arolka , bo jestes nieporadna (tak jak ja :-D )i czekasz na gotowe.Nie potrafisz kombinowac
a skad taka opinia? Nie znasz mnie.

Wlasnie jest odwrotnie jak piszesz. Gdybym byla nieporadna pewnie siedzialabym na mamusi garnuszku, w Polsce, czekajac az bogaty krolewicz z bajki zabierze mnie w swiat :badgrin:

A tak to wzielam sprawy w swoje rece, postanowilam wyjechac z chlopakiem, zeby zylo nam sie lepiej. Planuje pojsc do szkoly i miec dobry zawod. Kombinuje jak moge zeby bylo dobrze mi i mojej rodzinie a reszta mnie nie obchodzi.
Nie pozwole nikomu mowic i pisac, ze jestem nieporadna. :!:

Nie jestem z bogatej rodziny i duzego miasta, ale obycie mam, wiec daruj sobie takie marne porady.

Z reszta nie rozumiem w ogole z czym ty do mnie.

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 04 mar 2009, 22:29

hej dziewczyny czy my wszystkie mamy okres na tym forum w tym samym czasie?!
przejrzalam pare tematow a tam zgrzyty, awantury, jakies niepotrzebne dyskusje...

wezmy dwa glebsze wdechy i wyluzujmy bo atmosfera na forum plastycznym robi sie jakas taka wojenna i nie apetyczna...

zarzadzam przerwe w goracych dyskusjach :badgrin:
hihihi
a tak powaznie to dziewczyny popiszmy o czyms przyjemniejszym,np
jakie macie plany na weekend?
bo ja generalnie zadnych i chyba sobie trzasne filmowo-popcornowy seans sobotni w domku hihi

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 04 mar 2009, 22:31

Poli pisze:przeciez za granica mieszkaja sami idioci
Oj Poli :evil: ;)
Polska tez jest "za granica" wiec z tego wynika ,ze Polacy mieszkajacy w Polsce to tez idioci :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Laseczki moze skonczymy ten temat bo wojna gangow nam sie zaczyna ;) Kazdy mieszka tam gdzie mu lepiej 8-)

Moze ktos mi doradzi bo mam problem :? Od soboty moja corcia choruje, zlapala wirusa i na przemian ma biegunke i wymioty. Powolutku juz jej przechodzi ale nic mi nie je :(
Do tej pory schudla 1.5kg!!! I wazy teraz 13.5kg a jest wysoka dziewczynka. Nie ma apetytu a ja okropnie sie martwie. Zeberka na wierzchu, bladziudka i normalnie plakac mi sie chce na jej widok :( Lekarz powiedzial mi tylko "duze dzieci zawsze sa szczuple" :roll: :evil: ale ona naprawde jest juz za chuda :? Nie wiem jak zmusic ja do jedzenia. Dzisiaj sa jej urodziny i nawet torta nie ruszyla :(
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”