gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
natalya
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
nadinn pisze:ha ha ha ja też się wysłuchałam jak to ktoś ledwo wyjechał a już dom w Londynie wynajmuje. Nie rozumiem czemu ludzie lubią tak wszystko koloryzować???? To wynik kompleksów czy czego????
nadinn, moze i wynajmuje(do spolki z kims) i mieszkaja w tym domu w 30 osob

(tylko tego juz ci nikt nie powie

)
ludzie czesto opowiadaja jak jest fajnie za granica, ale nie wdaja sie w zadne szczegoly...
ciekawe dlaczego??
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust
-
Londyjka
- Specjalista Beauty

Bo lubieja udawac kogos kim nie sa,latwiej im bo 2000 km od domu nikt prawdy sie nie dowie...

fakt,nie trzeba zaraz wszytskim opowiadac ze sie np kible sprzatalo,bo to troche godzi w ludzka godnosc,ale wmawianie innym czystej sciemy to juz kompleksy.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho
-
agus_dan
- Rozmowna Beauty

he wszystko to prawda dziewczynki, ale i odwrotnie bywa, Ci z PL zazdrosni sa strasznie sami nie wiedza jak tu jest ale jak moj chlopak dzwonil do swojego kolegi to pierwsze slowa brzmialy- co tam wcale pewnie tak rozowo nie jest w tej Irlandii- pewnie ze nie, ale czemu sie tym napawa, mowi ze oni lepiej zrobili ze zostali w PL, on pracuje w wojsku i zostalo mu jeszcze 15 lat do wczesniejszej emerytury dlatego nigdzie nie wyjechal bo na nia czeka
Kokosow nie mamy ale czy w Polsce je mielismy
Ludzie mysla ze nie wiadomo jak kasy ma sie z tego zachodu, a jak sie im uswiadomi ze jest po prostu normalnie-godne zycie- to oddychaja z ulga ze az tak sie nam nie powodzi
Takze nie ma za duzo co mowic, ani sie nie chwalic ani nie mowic ze jest zle
jade do Polski we wrzesniu-zobaczymy jak to bedzie
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały jak latać.
15/06/10 operacja noska -dr Łątkowski
-
bettty
- Aktywna Beauty

zgadzam sie z powyszym ....
lepiej sie nie chwalic i nie narzekac...
jestem od 2 lat w irlandii.
nie naleze do tych co sie chalą ze nie wiem jak tu jest ...tu jest poprostu dla mnie obcy kraj z dala od rodziny gdzie trzeba takze ciezko na cos zapracowac podobnie jak wpl tylko roznica jest taka ze tutaj da sie norlamnie przezyc za wyplate i zawsze cos odłozyc a nie jak w pl ledwo przezyc i nic nie odlozyc....
400 ,420 HP mentor .
Cele :68/65/62
-
fondle
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
kurde..jak tak czytam te wasze posty to wszystkie doswiadczylyscie tego samego... a ja,jak jade do pl to nikt mnie sie o nic nie wypytuje,nic nie chce,nic nie docina czy kpi.. w ogole nikt mi nie mowi ze jak w uk siedze to musze byc zarobiona.. nigdy jeszcze sie z tym nie spotkalam!!! musze miec dobra rodzine i znajomych.. szczerze wam wspolczuje takiego otoczenia...
jedyne co sie spotkalam z idiotyzmem to tu,w uk.. jak polak chce pokazac ze ma samochod i zlotá kete i jaki jest wazny.. nie uslyszalam nogdy zadnych tekstow od kogos osobiscie,ale uslyszalam przechodzac no i widzialam zachowania pana i wladcy hahahaha (dlatego nie przyznaje sie w otoczeniu polskim ze jestem polká)
-
kama265
- Bywalec Beauty

A ja mam pojutrze ślub w Irlandii a tu jak na złość drugi dzień leje
Eh ta pogoda!!!!
zmniejszenie+podniesienie-Dr StaĂĆÂączyk-30.05.2007-juĂâÂż po

-
Londyjka
- Specjalista Beauty

fondle pisze:jedyne co sie spotkalam z idiotyzmem to tu,w uk.. jak polak chce pokazac ze ma samochod i zlotá kete i jaki jest wazny..
haha
Dokladnie o tym mowie,ze najwiecej polakow cwaniakuje dopiero tu bo nikt ich nie zna
w Pl ludzie z nieswiadomosci albo wlasnie od takich cwaniakoli mysla,ze tu tak sie zyje;bo juz widze co tacy musza opowiadac gdy sa w kraju,pewnie zachowuja sie jak Bogowie,ktorych na wszystko stac...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho
-
viriel
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
A moja Mama ma dzis operacje w Berlinie, w klinice Charite. Bardzo sie o nia boje- najgorsze jest to, ze nawet nie mam jak za bardzo pogadac z lekarzami bo nie mowie tak dobrze po niemiecku :?

-
renusia
- Miłośniczka Beauty

virriel pisze:A moja Mama ma dzis operacje w Berlinie, w klinice Charite
Trzymam kciuki za Twoja mame!
Napewno wszystko bedzie ok, wiem ,ze to trudne ale mysl pozytywnie i staraj sie nie martwic za bardzo.
virriel pisze:Bardzo sie o nia boje- najgorsze jest to, ze nawet nie mam jak za bardzo pogadac z lekarzami bo nie mowie tak dobrze po niemiecku
A moze mowi tam ktos po angielsku?! Popytaj moze ktos sie znajdzie :|
Napisz jak juz cos bedzie wiadomo.
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"
-
natalya
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
virriel, trzymamy kciuki
mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i ze mama szybko wroci do zdrowia

18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust