Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 11 sty 2008, 21:58

toxic, pewnie ze wierzymy!!!zobaczysz jak szybko znajdziesz cos fajnego ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 11 sty 2008, 23:45

misialeczek24, to widze ze teraz na ciebie przyszla kolej... nastrzelaj po pysku za ploty i niczym sie nie martw... toxic musimy sie wspierac i wierzyc ze sie uda...

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 12 sty 2008, 00:41

dziewczyny,slyszalam ze w londynie czesto agencje posredniczace placa wiecej niz pracownikom na stale zatrudnionym???heeee??prawda to?moja jakby to powiedziec szwagierka,polka ktora mieszka tez w niemczech byla u swojego brata w londynie niedawno,pracowala tam 2 miesiace i mowila ze niektore agencje placa wlasnie na godzine wiecej anizeli firma stalym pracownikom?ja pracuje tez w firmie posredniczacej i dostajemy oczywiscie mniej niz stali ludzie.tutaj posrednicy dostaja nasze wyplaty plus chyba,ale nie jestem pewna 40 procent wartosci wyplaty od urzedu pracy,tylko za to ze nie jestesmy zameldowani jako bezrobotni.tak wiec to co slyszalam o anglii tlumacze sobie tym,ze moze tez dostaja takie zadatki i na tym zarabiaja,i dlatego niby te wyplaty sa wyzsze.
na poczatek taka praca jest ok i rzeczywiscie duzo ludzi zostaje potem przejetych przez firmy.teraz wlasciwie nikt nie zatrudnia od razu,tylko tych wczesniej sprawdzonych pracownikow.
toxic,znajdziesz prace na pewno i to fajna.
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 12 sty 2008, 14:47

W poniedzialek ide na rozmowe o prace w ochronie (bo mam odznake), mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie, bo zarobki sa w miare dobre 22.000 rocznie :roll: Ale to jest oczywiscie w centrum Londynu, a jak sami wiecie tam jest sie najtrudniej dostac. Ale zobaczymy, jestem dobrej mysli.
Kochane z Was dziewczyny PDT_Love_13 PDT_Love_21
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 12 sty 2008, 21:11

fondle pisze:nastrzelaj po pysku za ploty i niczym sie nie martw
chetnie bym to zrobila ale niestety nie jest to takie latwe....maz mnie o to poprosil...ech dluga historia na dodatek glupia :doubt:
toxic pisze:W poniedzialek ide na rozmowe o prace w ochronie (bo mam odznake),
o prosze widzisz super!!!!bede trzymac kciuki za ciebie :-D
toxic pisze: (bo mam odznake),
serio?
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 12 sty 2008, 23:53

toxic, no to dobrze ze cos sie zaczyna dziac...
misialeczek24, no coz jak nie mozna to trudno... a szkoda bo ja plot nienawidze...

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 13 sty 2008, 00:03

fondle pisze: bo ja plot nienawidze...
a kto je lubi....i to jeszcze dobry kolega mojego meza ....dla mnie to jest nie do pomyslenia ale niestety ludzie sa rozni i czasem choc jestesmy niewinni to nam sie obrywa...tylko ze on przegial na maxa...
ech.......................
a co u ciebie kochana??????????????
(angel

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 13 sty 2008, 00:16

misialeczek24, no powiedz co tam sie stalo.... wiesz ja tez sie zawiodlam na kolezance i to dobrej bedac tu wiec wiem jak to jest jak ktos zadaje bol i to w dodatku znajomy.. ktos po kim nigdy bys sie tego nie spodziewala...
u mnie no coz... w srode lece do domku a za tydz w poniedzialek cycuchy... napewno troche cie pomecze jako doswiadczona kolezanke jak juz je sobie zafunduje..

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 13 sty 2008, 00:25

fondle pisze:misialeczek24, no powiedz co tam sie stalo....
wiesz ta cala sprawa jest smieszna doprawdy...oberwalo mi sie za cos czego nie zrobilam podsumowali mnie tak jak by wiedzieli o mnie wszystko -a nie znaja mnie wcale...
on napisal maila do mojego meza bo od jakiegos czasu bylo widac ze jest cos nie tak nikt z nas ze soba nie gadal...no i w tym mailu napisal ze wszystko co sie dzieje to tylko i wylacznie przezemnie ze ja jestem taka i owaka....i ze to nie jest tylko ich zdanie ale innych ludzi z pracy :roll: :oops: (bo pracujemy razem)ze ja namawiam meza do roznych rzeczy....ze on jest inny przy mnie ...nazwal go nawet pantoflarzem!!!!!!!masakra!!!!!a w calej sprawie nie widomo o co chodzi!poprostu wydaje mi sie ze on mnie nie lubi i tyle i szuka tylko kozla ofiarnego :doubt:
a po za tym my z mezem jestesmy bardzo szczesliwi razem i wszyscy to widza do okola,a on nam wlazi z butami w nasze prywatne zycie...
nawet gdyby moj misio byl pantoflarzem nawet jesli ja nastwiam go przeciwko komus zmuszam go do czegos!!!!!!!!!to kkkkkur...........nie jest ich sprawa!!!!!!!co za porabani ludzie...nie wiem zazdrosni sa czy co....

sorki ponioslo mnie....
:?
(angel

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 13 sty 2008, 00:38

misialeczek d'ont worry! Co za ludzie,wchodza z butami w czyjes zycie,jak ja lubieee takich,bleee :evil: Ja mam to nieszczescie,ze mieszkamy z innymi ludzmi(polakami) w mieszkaniu ale jedno co dobrze,to nie gadamy prawie wcale bo nie chce mi sie miec znajomych z mieszkania bo to nigdy nie wypali bo zawsze sa o cos konflikty. Ale juz niedlugo! planujemy przeniesc sie do Anglii!! Juppii :-) I wreszcie bedziemy mieszkac sami bo oboje mamy dosc. A swoja droga czy moglby ktos jakies miasto polecic? Co sadzicie o Liverpool albo Birmingham ?
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”