Moderator: Zespół I

haha fajny zakup :) i nie martw się synusiowi na pewno jest dobrze niebawem wróci do stęsknionej mamusirenusia pisze:wrocilam do domu z nowa deska klozetowa![]()

Nie smuc sie kochana 1,5 tyg szybko zlecihttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... aszcze.gifrenusia pisze:
Mi jest dzisiaj smutnoStrasznie tesknie za synkiem i mama a jeszcze 1.5 tygodnia ich nie zobacze :?
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hahaha.gifNie no prawie sie posikalam ze smiechurenusia pisze:Dzisiaj wybralam sie na zakupy, planowalam tym poprawic sobie humor ale zamiast fajnych laszkow, wrocilam do domu z nowa deska klozetowa![]()
![]()
A ja naprawde jej wcale nie potrzebowalam
oj faktycznie nie zaciekawie,ale zdarza sie ,powiem ci ze ja kiedys wyrzucilam pieniadze do smieci razem z paragonem na stacji benzynowejrenusia pisze:Dzisiaj mam normalnie pecha Zgubilam 200 funtow (nie wiem jak ) Ide do bankomatu zeby dobrac troche kaski a karta mi zniknela
Dzwonilam juz do banku i przysla mi nowa ale zadnych zakupow juz nie robilam.
Jeszcze tylko kilka dni,glowka do goryrenusia pisze:Jakos mi smutno Dzwonila mama i powiedziala ,ze chce juz wracac do UK bo w Polsce ceny z kosmosu, nie ma co tam robic i teskni za nami
:arrow: musze pryznac ze mi tez by sie cos na poprawe nastroju przydalo ,jakos mi tez smutno dzisiaj,do tego pogoda do niczego pada tylko i az nic sie nie chcerenusia pisze:Znacie dobry sposob na poprawe nastroju
Probowalam poprawic sobie nastroj slodyczami a teraz bierze mnie na wymiotymisialeczek24 pisze:renusia napisał/a:
Znacie dobry sposob na poprawe nastroju
musze pryznac ze mi tez by sie cos na poprawe nastroju przydalo ,jakos mi tez smutno dzisiaj,do tego pogoda do niczego pada tylko i az nic sie nie chce

renusia pisze:Probowalam poprawic sobie nastroj slodyczami a teraz bierze mnie na wymioty
nie przejmuj sie ja tez nie,obiecalam sobie ze jutro sie za to wezmerenusia pisze:Powinnam troche posprzatac ale nawet na to nie mam ochoty
robisz sobie sama wloski?Ja nie biore sie za moje :arrow: mam ich za duzo na glowie i nie znam sie na farbowaniu wiec wole isc do fryzjerarenusia pisze:Kupilam nowa farbe do wlosow i moze jutro wyprobuje Myslalam tez o pasemkach ale troszke sie boje
o patrz a ja nie wiedzialam nawet ze masz doczepiane wloskirenusia pisze:narazie doczepiam sobie sztuczne i tez fajnie to wyglada
Zawsze mama robi mi odrosty i mam jasny blond a chce na cala dlugosc zrobic platyne. Mam nadzieje ,ze cos z tego wyjdziemisialeczek24 pisze:robisz sobie sama wloski?Ja nie biore sie za moje mam ich za duzo na glowie i nie znam sie na farbowaniu wiec wole isc do fryzjera
Troszke zle napisalam. Swoje mam juz prawie do pasamisialeczek24 pisze:renusia napisał/a:
narazie doczepiam sobie sztuczne i tez fajnie to wyglada
o patrz a ja nie wiedzialam nawet ze masz doczepiane wloski

renusia pisze:no i mojego faceta zagonie do pomagania
brzmi fajnie gdzie to kupilas?moze moge to gdzies obejrzec na necie?renusia pisze:kupilam sobie takie pasemka ciemny braz, ktore sa na takich spinkach i wczepiasz je we wlosy. Wygladaja naturalnie ale na noc trzeba sciagnac. Fajna rzecz bo sa rozne kolory tak wiec moge kombinowac nie niszczac wlosow