Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 04 sie 2008, 07:16

lovcia to nie ja w avku :evil: tylko moj ideal kobiety:)

bianka idealnie ujelas wszystko to co i ja czuje..te pytania po powrocie i te geby zlosliwe,ktore przez czas twojej nieobecnosci obsmarowaly ci tylek na maksa :evil:

Kurde, czy tylko ja mam taki 'nieciekawy' staff w robocie?Az mi sie nie chce patrzec na niektore buzie-delikatnie mowiac...

Ale poki co w sobote lece na 18 dni-i caly czas bede spala z mama :-D :-D :-D bo mnie poglaszcze,przytuli :oops: poogladamy filmy:P fajowsko:)
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 04 sie 2008, 08:55

shandapanda, niestety to nie ja w avku choc chcialbym byc taka sliczna...
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 04 sie 2008, 10:18

Ja tez sie ubieram tak samo w Polsce jak i tu czy na wakacjach we Francji,nic nie udaje,jestem taka sama wszedzie i nic mnie nie obchodzi co mysla inni,niczego nie ma sensu robic na pokaz bo tak sie wyda... :oops:
grunt to zawsze byc po prostu zadbanym,co nie znaczy ze trzeba biegac w 10cm szpilkach z psem po podworku.
jak wychodze w Pl z kumpelkami to nie staram sie na sile wygladac lepiej,po co,czesto jest tak,ze nie biore do polski najlepszych ciuchow :p
kazdy tez wie czy wiedzie nam sie lepiej czy gorzej,bo po co mam klamac. Pieknie tu nie jest a taka prawda,ze coraz gorzej; ceny poszly w gore,polakow coraz mnij chetnie przyjmuja do pracy,czym tu sie chwalic :p Niektorym w Pl powodzi sie lepiej,a mieszkamy tu z wlasnego wyboru... grunt to byc tym kim sie jest i zyc wlasnym zyciem. :-)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 04 sie 2008, 20:12

Londyjka, Widze., ze mamy podobny poglad na te sprawe ;)

Pozdrawiam saerdecznie
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 04 sie 2008, 20:40

jeny dziewczyny !zle sie zrozumialysmy!!!ja nigdy nie udaje kogos kim nie jestem!!!ani nie robie niczego na pozaz!!!
tylko wkurza mnie to chore myslenie o nas nie mieszkajacych w PL!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 04 sie 2008, 21:12

misialeczek24 pisze:nie robie niczego na pozaz!!!
tylko wkurza mnie to chore myslenie o nas nie mieszkajacych w PL!
Podpisuje sie pod tym!
Niestety ja tez tak mam jak jade co Polski :?
Przytyje to obgaduja ,ze sie rozpuscilam i o siebie nie dbam :evil:
Schudne, mowia ,ze pewnie zle mi sie powodzi, klepie biede a do Polski nie chce wrocic :roll:
Ubiore sie ladnie to zaraz ,ze na pokaz a jak wyskocze w dresiku to zaczynaja sie teksty typu "Z Anglii przyjechala a nawet ciuchow nie ma :evil:

Dlatego... nie lubie jezdzic do Polski!!!
Ludzie sa zawistni, wredni i wszystkiego zazdroszcza!

Najgorzej lustruja mnie sasiedzi dlatego zawsze staram sie dobrze wygladac ;)

Niestety Polska pod wieloma wzgledami jest zacofaca a ludzie wyznaja zasade "Jak Cie widza tak Cie pisza"

Smutne ale prawdziwe :(
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
justa12345
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: justa12345 » 04 sie 2008, 21:30

Ja rowniez nie udaje mieszkajac w polsce nie wyobrazalam sobie wyjsc na miasto bez makijazu zawsze bylam nienagannie ubrana i zadbana dopiero tutaj zluzowalam i mam to gdzies bo nikt na to nie zwraca uwagi i jeszcze nigdy nie uslyszlzm ze ta to flejtuch a to zapasiona poprostu nikt sie nikim nie interesuje za to sa ciekawi czy dzieci sa zdrowe itd
Moim zdaniem u nas sie zyje na pokaz a tu nie jest wazne co masz ale gdzie bylas ,co lubisz, jaka jest twoja ulubiona potrawa
24.11.2008 nos i piersi

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 04 sie 2008, 21:33

renusia pisze:Przytyje to obgaduja ,ze sie rozpuscilam i o siebie nie dbam
Schudne, mowia ,ze pewnie zle mi sie powodzi, klepie biede a do Polski nie chce wrocic
no wlasnie....i potem nie wiadomo, co robic....czy chudnac czy tyc ;)

renusia, w takim przypadku, to ja sie nie dziwie, ze nie masz pomyslu na diete :roll: ;)
badz tu czlowieku madry.... :roll: ;)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 04 sie 2008, 22:19

justa12345 pisze:jeszcze nigdy nie uslyszlzm ze ta to flejtuch a to zapasiona poprostu nikt sie nikim nie interesuje za to sa ciekawi czy dzieci sa zdrowe itd
Moim zdaniem u nas sie zyje na pokaz a tu nie jest wazne co masz ale gdzie bylas ,co lubisz, jaka jest twoja ulubiona potrawa
Dokladnie :-D
natalya pisze:no wlasnie....i potem nie wiadomo, co robic....czy chudnac czy tyc

renusia, w takim przypadku, to ja sie nie dziwie, ze nie masz pomyslu na diete
badz tu czlowieku madry....
:-D No i mnie przylapalas :oops: ;)
Zaraz skocze na nasz watek to cos napisze ;)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
bettty
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: bettty » 04 sie 2008, 22:32

dokladnie kiedys lubialam jezdzic do pl w sumie najbardziej ciagnie do rodziny znajomych...
ale czasem wkurza mnnie ich myslenie tzn ze jesli jestem 2 lata za granicą to mam kopki pieniedzy....i dziwią sie czemu kupuje auto za 10 tys a nie lepsze za 30 tys zł.... :evil: bo przecierz mnnie stać...
mam juz dosc tlumaczenia sie ze przecierz tutaj tez mam wydatki,staram sie zyc jakos,nie odkladam 100% mojej wyplaty...ale ktos kto nie był nigdy za granicą tego nie zrozumie, jak to jest...
400 ,420 HP mentor .
Cele :68/65/62

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”