jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 15 lip 2006, 16:11

ojej Gracjo smutasku,nie papuniaj jak to mowi moj chlopak :wink: Kazdego dopada taki dzien i trzeba go przetrwac.Uwazam Cie za fajowa babeczke,pelna pomyslow i mam wizje ze zawsze u Ciebie gosci usmiech wiec nie plakuniaj tylko usmiechnij sie :)
A moze jakies duze lody na poprawienie humorku? :wink:
pozdrawiam i wracaj szybko do usmiechu :D

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 15 lip 2006, 17:38

hmmm.... tez mam czasami takie dni,ze tak poprostu od przebudzenia jest mi strasznie smutno,byle uwaga wystarczy aby doprowadzic mnie do placzu,wszystko mnie drazni itp. Na szczescie nie zdaza sie to czesto. Ale wtedy ide na solarium,do kosmetyczki,na zakupy,fitness,saune, albo poprostu zaszywam sie gdzies sama i pozwalam sie sobie wyplakac.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 17 lip 2006, 17:07

................... :cry: :cry: :cry:

mowilam, ze mam zamiar wyleciec do Izraela - tymczasem moja przyjaciolka (kochana kobietka :( ) stracila tam wczoraj jedna bliska osobe... (w miescie gdzie ja mialam spedzac wakacje :!: )

...ona ma wracac w srode do domu, do Hajfy - ... :? ... :?
zapowiada sie na wojne i wiem, ze moze byc niezaciekawie..........
...naprawde ,nie rozumiem co niektorych - po co takie oszolomy sie w ogole rodza !!!??? ...... :x

brak mi slow - k***a, inni maja az za duzo w tym zyciu , zyja z dnia na dzien, z byle gowna robia wielkie HALO- albo zabijaja innych ludzi w imie popierdolonej religii :twisted: :twisted: :twisted:
-dobrych, niewinnych ludzi spotyka zawsze cos strasznego - nie moge sie z tym pogodzic !

i gdzie k***a zycie jest sprawiedliwe...??? :evil:

(sorry za slownictwo-ale mnie dzisiaj nosi :oops: ...............)

Awatar użytkownika
syla
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: syla » 18 lip 2006, 16:02

czesc laski

Opowiem pewną historie

Moja koleżanka po długich cierpieniach urodziła córeczke teraz ma 3 lata.
Z męzem byli bardzo szczesliwi 6 lat.
Teraz on ją zostawił we wrzesniu bo znalazł sobie jakas inną cipe. Ok.
Mieli juz teraz juz rozwód .
Wszystko było by ok. ale idiota jeden zaczyna ja gnebic psychicznie wyzywa ją od najgorszych itd.
Na dodatek ta jego małpa zaczyna do niej wypisywac sms-y ze jest gównem i smieciem. Groząc ze odbiorą jej dziecko.
laska jest tak rozwalona ze ma juz chyba pierwsze stadium anorekcji.
Telefonon i smsom ngłupich nie ma konca
Gosciu dodam ze ma jakies układy w sądzie.

Ona juz nie wie jak sobie z tym radzic łyka jakies prochy uspakajajace
Dzwoniłam w jej sprawie do prawnika ten powiedział ze ma zgłosic sprawe o nękanie na policje a ta głupia sie boi.

Nie mam juz siły na nią .
DR. BRZUCHANSKI -plastyka brzucha juz po 15.05.06
12.10 Simka

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 18 lip 2006, 16:40

moze w takim razie ty mozesz zglosic to za nia, ze jest zastraszona itd.

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 18 lip 2006, 17:55

Syla skoro Twoja koleżanka opowiedziała Ci co się dzieje tz że woła o pomoc. Spróbuj porozmawiać z nią, wytłumaczyć. Ona musi zgłosić sprawę na policję. I co z tego, że tej frajer ma układy w sądzie? Jeśli będą niezbite dowody (m.in smsy), świadkowie (np Ty) to jej koszmar może się zakończyć. Jeśli nie znajdzie się osoba, która uświadomi jej, że musi zacząć działać, ten gość zniszczy jej całkowicie życie.
Jak tylko zgłosi sprawę na policję, jestem prawie na 100% pewna, że ten koleś się przestraszy i na pewno nic jej nie zrobi.

Awatar użytkownika
syla
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: syla » 19 lip 2006, 18:49

Staram z całych sił jej to uświadomic ale do niej to nie .
Wiem ze woła o pomoc.
Dzwonie po prawnikach itp.i tez mówią zeby to zgłosic na policję.
Ale ona boi sie bo to mała miejscowosc.
Najchętniej to bym jej walneła co by sie laska otrząsła i zmądrzała.

Dzieki
Buziaki
DR. BRZUCHANSKI -plastyka brzucha juz po 15.05.06
12.10 Simka

Awatar użytkownika
jokaina
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: jokaina » 20 sie 2006, 19:40

Ja też mam dziś paskudnego doła...miałam jutro jechać do Gdańska ze swoim chłopakiem ale pogoda paskudnie się zapowiada i mu się odechciało...przez moje cycki nigdzie nie byliśmy,a jego rodzice mu wygarniają że wcześniej trzeba było jechać.....cieszę się oczywiście z cycolków....ale to siedzenie w czterech ścianach teraz mnie przytłacza....a tu wakacje się kończą i czas do pracy zaraz......a mój facet to tylko komputer i konsolę widzi:(...kocham Go ale niestety uwielbia siedzieć w domu....

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 20 sie 2006, 19:49

Jokaina - nawet Cie trochę rozumiem, ja na wakacje z moim to od czerwca się wybieraliśmy i co :roll: to nie może, bo praca lub brak kasy, a jak może to mnie się nie chce -trudno coś zegrać :cry: Poza tym woli kompa lub piwko z kumplami (a jego kumple boją się mnie :wink: ) i może dobrze by było coś we wrześniu, ale wątpie
Hmm.. prócz tego cały czas zastanawiam się czy pójść na pewne studia, ale ja 13 mam miec operacje i tak po 2 tygodniach nie iść , też głupio
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
gosia29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: gosia29 » 21 sie 2006, 17:32

A mi wczoraj uspili mojego pieska:( Poszedł z moim tata na spacerek do lasku i wracając jakoś tak dziwnie podbegł (nigdy tego nie robił) do Klaczy ze żrebakiem... Klaczk go zlapala pyskiem za kark majtneła biedakiem pare razy, rzuciła i jeszcze kopnąć chciała ale dobiegł mój Tato i konia przepłoszył... ale piesek niestety nie ruszła się... jechaliśmy z nim do weterynarza , a cały czas biedaczek chyba bardzo cierpiał bo strasznie piszczał... i przeswietlenie z badanie wykazało ze ma złany w dwóch miejscach kręgosłup i totalny paraliż bez szans na wyleczenie:( i trzeba było biedaka uśpić :( :cry: i tak nie mamy już Maksia który był z nami 9 lat... ech

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”