Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 10 sty 2009, 17:55

Samanthii pisze: ...i tak sobie jednak mysle, ze chyba w poniedzialek bede musiala znowu ... wyruszyc na poszukiwania... :badgrin: ;)
hihihihi zakupkowy potworek (ja jestem ten ciasteczkowy potworek ) hihihi

kozuch napewno bedzie czekal na ciebie jak jest ci pisany hihi
a cala reszta pochwal sie w zakupkach..zara tam bede komentatowac hihi :badgrin:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 10 sty 2009, 18:13

Londyjka pisze:Ja mam polska tv,inaczej sobie nie wyobrazam...
ja tez...ale zachaczam oczywiscie o germanska rowniez ...ale tvn24 to u mnie caly czas... :| lubie wiedziec co sie na swiecie dzieje...
Samanthii pisze:dzien zaczynam plebania ...hihi..potem leci klan...(ktory mnie drazni...ale i tak ogladam ! )
przyznaje si epodgladam jak wroce z rpacy akurat cos tam leci..klan dziala na mnie juz ta melodia jak czerwona plachta na byka...a kukam co tam.... ;)
Samanthii pisze:...i tak sobie jednak mysle, ze chyba w poniedzialek bede musiala znowu ... wyruszyc na poszukiwania...
no uwielbiam czytac Sam o Twoich sklepowych przechadzkach.... Ja sobie narazie odpuscilam lazenie po sklepach... no ok przyznaje sie zimno jest tak,ze jak juz wpadne po pracy do domku to tylka mi sie nie chce wyciagac na ta zimnote... teraz u mnie -9 ...klimat nie dla mnie...Kolega ciagnie mnei na Floryde do Tampa....i nei wiem czy w lutym nie wylece troszke podsuszyc kosci stare... ;)
A u was na wyspach to wspolczuje macie tam bardzo wilgotne powietrze i azdy minus w dol jest bardziej odczuwalny niz -20 w Pl przy bardziej suchym powietrzu... Ja chce wiosne!!!! :cry:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 10 sty 2009, 18:44

cukiereczekPL pisze:hihihihi zakupkowy potworek (ja jestem ten ciasteczkowy potworek ) hihihi
hehe...nieeeee...
tak naprawde nie cierpie chodzic na zakupy... :oops: :oops: :oops:
...ale jak juz sie wypuszcze...to konto wyczyszczam do ostatniego franka !!! :p :badgrin:

...chociaz, jak mam cos nowego...to jakos sie tak lepiej czuje--- :-D
i odrazu ladniej wygladam...

nawet moj maz ,powiedzial mi dzisiaj na miescie... ze ladnie wygladam...
...i ze cieszy sie ,jak moze z taka laska czekoladke goraca wypic... :badgrin: :badgrin: 8-)
cukiereczekPL pisze:a cala reszta pochwal sie w zakupkach..zara tam bede komentatowac hihi
kurcze...a mi sie tak nie chce... przebierac...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nfused.gif

...moze sie zdziwicie, ale ja nigdy nie przymierzam zadnych bluzek ani bielizny w sklepach... biore na oko !!! :oops:
(no chyba ,ze cos kosztuje troszke wiecej... ;) )
(dlatego tez nie wrzucam ciuchow w watku o zakupach ... butki czy torebka to zupelnie inna rzecz ! hehe
Anielicanrw pisze:teraz u mnie -9 ...klimat nie dla mnie...Kolega ciagnie mnei na Floryde do Tampa....i nei wiem czy w lutym nie wylece troszke podsuszyc kosci stare...
boszsze...jak ja ci zazdroszcze aniele...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x

zawsze chcialam wylecic w zimie na floryde...
teraz ,kiedy jest juz ostatni dzwonek ,tez nie moge ...bo maz nie ma wolnego... :evil:
...a ja kolezanki, z ktora bym mogla poleciec.... :( :( :(

nawet sie nie zastanawiaj !!!!!!!!!!!!!!! pakuj walize i juz ! :p 8-)

slonko czeka na ciebie -i na twoje kosci !!!!!!!!!!!!!!http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... et_009.gif

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 10 sty 2009, 19:29

Samanthii pisze:...a ja kolezanki, z ktora bym mogla poleciec....
ja bym sie sama wybrala ....znajomy tam mieszka i teraz otworzyl club...wiec pewnie chce sie pochwalic :p Zimno mnei wykancza...dobrze ze sloneczka wiecej swieci...chociaz jest jasniej caly dzien a nie te szare chmurzyska! :?
Samanthii pisze:slonko czeka na ciebie -i na twoje kosci !!!!!!!!!!!!!!
tylko zebym wolne dostala...a i jeszcze musze sprawdzic kiedy siostra planuje chrzciny Alexa...bo mam byc chrzesna...wybrala siostre,ze niby jak pojdzie po cioci to bedzie mu dobrze...ze bedzie lamac kobieta serduszka...i wogole bedzie mu dobrze...hmmm co to za zabobony??? a z tym lamaniem meskich serduszke to troszke prawda... :roll: :badgrin: ale tak tylko troszke troszke... :oops: a to nei moja wina... :|

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 13 sty 2009, 17:19

dziewczyny ale ja Wam zazdroszcze w tym momencie ze mieszkacie poza granicami... :!:

Ja mam dosc tych falszywych ludzi, ktorzy w naszym kraju czaja sie praktycznie na kazdym kroku oh(m1
oraz szerzacego sie chamstwa nawet wsrod doroslych ludzi... :(
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 13 sty 2009, 17:34

Vodia, nie ma czego zazdrościc, tylko brać zycie w swoje ręce i uciekać :)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 13 sty 2009, 18:46

Vodia pisze:Ja mam dosc tych falszywych ludzi, ktorzy w naszym kraju czaja sie praktycznie na kazdym kroku
To niestety prawda :roll: tutaj jest ich troszke mniej ale tez mozna takich spotkac :?
Vodia A co sie stalo kochana ,ze tak sie wkurzylas?
karolka69 pisze:Vodia, nie ma czego zazdrościc, tylko brać zycie w swoje ręce i uciekać :)
Zawsze to jakas opcja ;)
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 13 sty 2009, 19:12

Vodia- co sie stalo laseczko !???

gdzie spotkalas chama !??? :evil:
...

ja dzisiaj tez spotkalam na swojej drodze ... judaszy :evil: ... :doubt:

..bylam na zakupach (poraz kolejny :badgrin: )... i w koncu weszlam sobie do jednego
z ekskluzywnych butikow w moim miescie... :roll:
... wchodze- a tam pani ekspedientki zagadane...(jedna o malo na mnie nie weszla) :roll:
... grono pan zebralo sie i robily narade nad taka jedna... a la doda... ktora bardzo zapragnela torebki od prady... :doubt:
nikt mnie nie zapytal ,czy chce cos przymierzyc...wiec se podotykalam tylko butki (jedne mi sie nawet spodobaly) ... i wyszlam ! ;)
... kiedy wychodzilam ta lalunia tak mnie zmierzyla ,ze az mnie dreszcz zimny oblecial... :| ...chyba dlatego ,ze nie chcialam takiej torebki jak ona... :badgrin:
... z dumnie podniesiona geba... ze to ona a nie ja , jest obslugiwana w tym sklepie - glupio sie jeszcze usmiechnela ! :shock:

...tak wiec... ja takze podnioslam dumnie nos... zmierzylam "dodzie" i oczywiscie tez szanowne panie sprzedajace---
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ezyk_1.gifzrobilam niemily grymas i ... wyszlam ! chamstwo za chamstwo ! :p

butki kupilam sobie w innym butiku...gdzie obsluga byla bardziej milsza !!! 8-)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 13 sty 2009, 19:27

Sam ---bierz mężulka na zakupy i powiedz, że "kobietom w ciąży się nie odmawia" :badgrin: może podziała

---ja zawsze, ale to zawsze uciekam ze sklepów gdzie obsługa jest nie miła i ignorująca w końcu niby są "dobrą" wizytówką firmy ---tylko nie wiem kto takich wybiera :roll:

...a tak z tymi zakupami to mnie się przypomniało jak w ZEA zapragnęłam misia pluszowego (kolekcjonuje --nie śmiać się ;) ), no ale trzeba było kupić za 400dolców amerykańskich kosmetyków itp by go mieć :evil:
... no, ale co Michitka na ładne oczy i ...tą kasę ma tego najdroższego misia 8-)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 13 sty 2009, 20:27

Zawsze myslalam o emigracji. Od malego... Gdyby nie studia to z checia bym wyjechala :doubt:

Denerwuja mnie Ci ludzie tu :evil:
Sa wredni i ciagle zazdrosza komus czegos...
A takich jest duzo i wlasnie tak jak renusia mowisz ze gdzie indziej tez sa ale mniej... To mnie pociesza :-)

...

Pracuje w ksiegowosci w jednej firmie... Myslalam sobie, ze bedzie fajnie a tu dupcia...

Szkoda slow... mowie Wam.
Wlasciciel mysli chyba ze skoro zatrudnil studentke i studenta (bo kolega jestw tej samej sytuacji) to moze z blotem ich mieszac.
A te primadonny co siedza ze mna w pokoju ciagle za plecami obgaduja... i probuja udowodnic ze potrafia wiecej... I jak sie okazalo kabluja na nas ciagle, ze np. 2 min. po czasie do pracy przyszlam lub on... :!:

Przez tyle czasu ile przyjaciele w De pracowali nigdy takie rzeczy ich nie spotykaly.

W dodatku kolezanka mi jedzie bo uslyszala ze w usta chce cos wstrzyknac arf zazdrosnica poprostu :?
sztuczna bede... ja juz jej powiem co jest sztuczne... jej mizdrzenie sie jak cos potrzebuje a pozniej obrabianie tylka...

Szkoda ze wokol nie ma ludzi, ktorzy rozumieja drugiego czlowieka jak tu na forum 8-)
no trudno...

Juz mi lepiej po tym strasznym popoludniu.

W dodatku jak wracalam z pracy to sie poslizgnelam i upadlam. Mam teraz sliwe na cale kolano. Ale z tego to juz sie bardziej smiac niz plakac...

Sam pochwal sie butkami oh(re1
Ty zawsze kupisz cos fajnego i fajnie sie na to patrzy :-)
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”