i ja zostałam sama:(

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
gosia29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: gosia29 » 29 sie 2006, 09:09

Ja to jakoś mam zwersję do płaczących facetów w takich sytacjach... popłacze popłacze i potem znowu powtórka z rozrywki... takie sceny strasznie mi się kojarzą z facetami którzy maltretują swoje kobiety a jak one wreszcze się postawia to CI na kolanach i płacząc wymuszaja powroty i historia szybciutko się powtarza... bleee ja jakos bym nie miała szacunku dla takiego wymuszacza, w ogóle jakos mnie to brzydzi - moze dziwna jestem ale uwazam że istnieją lepsze sposoby na próby pojednania

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 29 sie 2006, 09:16

dla mnie płaczący facet to żałosna szmira.... jak mi się mis popłakał to go zbiłam :roll: nie mam szacunku do mazgajów, brzydzą mnie swoją słabością :evil: :evil: :evil: :evil: zabić w takim momencie to mało :twisted:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 29 sie 2006, 09:40

Jak czytam o takich rozlazłych facetach, to zaraz mi sie przypomina ostatnia reklama " 3 cytryny" z G. Andrzejewicz " Ty pragniesz, ja pragnę" - normalnie nie mogę się na tego faceta patrzeć - taki miękki, fuj. Zero męskości, flaki z olejem bleee.

Awatar użytkownika
gosia29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: gosia29 » 29 sie 2006, 10:08

aż samo jakos rosnie w buzi bleee

Awatar użytkownika
Karolina044
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Karolina044 » 29 sie 2006, 11:18

Vaneskaa, jak mozesz tak myśleć o nim, przeczytałam wątki w tym topiku i jestem w szoku, :oops:
Vaneskaa, a on Ci współczuł, jak ty płakałaś, wymiotowałaś z nerwów a on się bawił,???????????????
czy to jest normalne, ze jego matka mówi, ze jego zona będzie miała przechlapane, czy ciężko???????????????
dziewczyno, jestesa młoda, życie przed Toba, jak nie on (mam nadzieję) to inni,

sama wdałam się w związek takim kretynem
dwulicowy h..., ale szybko się opamiętałam, nie warto marnować sobie życia, a myśli, ze sobie nikogo nie znajdziesz są śmieszne, :roll:

Także Vaneskoo, zobacz ile dziewczyn Ci tu kibicuje, ja również, olej go, on już nie Twój!!!!!

Dizewczyny, trzmmam kciuki za Wasze szczęście
25 maj 2006- piersi A. Zieliñski

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 29 sie 2006, 11:24

vaneska....teraz płacze i zdycha i mówi ze kocha a potem poleca dziwki i kurwy....tez to przeszłam, badz suką i oschła babą :!: :evil:
no mercy dla takich gnoji :!: :!: :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 29 sie 2006, 11:46

I dzisiaj znowu dzwonil i pisal.Mowi ze wybieram rodzicow niz jego.Mowil ze sie zmienil itd...To sie robi cholernie meczace....
W czwartek przyjezdza do mnie moja friend Kasia,robimy babski wieczor,a w piatek idziemy na super disco:)
We wtorek mam urodziny i wydaje mi sie ze on przyjdzie prosic mnie zebym wrocila i da mi pierscionek zareczynowy,bo juz o tym wspominal:((
Kur** co za zycie:/
Staram sie ze wszystkich sil zeby tylko nie wymieknac.....

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 29 sie 2006, 11:53

tak tak, pierscionek to standart, ja tez dostalam juz po zerwaniu :lol:
nie daj sie babo!!!!
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 29 sie 2006, 12:19

Vaneskaa ty mi tu nie mięknij bo w tyłek dostaniesz!!!!!!!!!!!! :twisted: W żadnym razie nie wierz mu - że się zmienił - tacy psychole po prostu się nie zmieniają!!!!!!!!!Teraz jest pokorny, uległy i klęka na kolanach. Jak do niego wrócisz to znowu zacznie chodzić na dziwki i sobie urządzać popijawy z kumplami w momencie,kiedy będzie ci najbardziej potrzebny. To cholerny typ charakteru!!!Ja nie rozumiem - jednego dnia ci pisze, że mu życie zmarnowałaś, a drugiego się płaszczy - mógłby się chociaż zdecydować- albo klnie na ciebie i wyrzuca od najgorszych, albo sie plaszczy i przynosi pierscionek.
Jednym słowem - daj sobie z nim spokój Vaneskaa - to niezły aktor- tylko nie wiem czy komediowy czy dramatyczny :?
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 29 sie 2006, 12:34

Gracja masz racje....
Powiem szczerze ze tez tego troche nie rozumie bo jak rozmawiamy i mowi ze mnie kocha itd....i jak ja powiem cos to mi od razu daje kontre i mowi: Glupia jestes...... albo......Nienormalna........Wiez mysl........
Wczoraj np powiedzial ze jestem brzydka, a pozniej powiedzial ze specjalnie mi tak mowi,bo gdyby mi mowil non stop ze jestem ladna to bym w to nie wierzyla.
Ja caly czas jestem twarda.....nie chce wymieknac!!!
A jezeli chodzi o moje urodziny...jak on przyjdzie z tym pierscionkiem to mi zepsuje wszystko:((Bo ja znowu bede miala dola.No jest to STRASZNIE meczace.So much so much...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”