Faceci - ufać im? czyli czy nas zdradzają i dlaczego?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 02 sty 2008, 13:26

Nie ufac :D Nawet jak facet kocha to nie wyobrazam sobie ze np. facet moze przez cale zycie spac tylko z jedna kobieta,nie umowic sie po kryjomu z zadna albo nie flirtowac. Byc wiernym przez cale zycie tylko jednej kobiecie. Jak dla mnie to mają taką nature ze chocby kochali to i tak wiernosci nie dotrzymają. Juz wiele opoweisci znam o takich co niby tak kochali i wszystko by dla kobiety zrobili a do innej na numerek polecieli.
Ja Kocham Mojego ale nie ufam mu do konca.
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

Awatar użytkownika
Kalisto87
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Kalisto87 » 02 sty 2008, 13:36

"Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal" - ja ufam mojemu, że mnie nie zdradza i nie zdradzi...oczywiście systematycznie to sobie wmawiam i całkiem nieźle mi to wychodzi. Po co mam utwierdzać się w przekonaniu, że każdy facet to wieprz, który myśli wyłącznie penisem? Nawet jeżeli tak jest (a pewnie tak jest), to póki się nam świetnie układa, to zamierzam sobie wmawiać, że trafiłam na wyjątek od reguły --> to bardzo dobrze działa na mój układ nerwowy :p

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 02 sty 2008, 21:33

a po co sie zameczac myslami zdradzi? nie zdradzi? moze jednak zdradzi??? lepiej pomyslec czy to ja zdradze go? a moze nie ?..... :-D

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 02 sty 2008, 23:20

siebie to jestem pewna ale jego mimo ze go bardzo kocham to nie ;)

*75C*

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 03 sty 2008, 12:14

ja juz nigdy nie zaufam facetowi na 100%...przed kilkoma laty spotykalam sie z jednym,bylam bardzo zakochana,on niby tez,swiata poza mna nie widzial.on mial urlop,ja niestety musialam pracowac,po pracy stwierdzilam,ze zrobie mu niespodzianke i pojade do niego(chociaz nie bylismy umowieni)bo biedaczek chory w lozku lezy,dzwonie,drzwi otwiera mi jakas dziewczyna nago i mowi,ze Markus bierze prysznic i czy ma cos przekazac....

teraz nie udaje mi sie zaufac chociaz bym chciala :doubt:

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 03 sty 2008, 12:39

anne21 no nie dziwie sie.... taki uraz zostanie....
Ja sie tak nie zrazilam ale tyle wlasnie podobnych do twojej historii słyszałam i to wlasnie o takich zakochanych po uszy i co?! konczylo sie podobnie jak u Ciebie. :evil:

Na jakis tam sposob ufam wiadomo ale nigdy na 100%

*75C*

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 03 sty 2008, 14:50

Mój mąż nie dał mi nigdy powodu,żebym pomyślała,ze mnie zdradza,ale mimo wszytko nie wierze,ze przez 20 lat nie miał skoku w bok. Ja nie wierzę żadnemu facetowi i wydaje mi sie,ze nie ma faceta który nie zdradzi. Dawniej bylam chorobliwie o męża zazdrosna,od paru lat mniej. Wiem,ze jak bym sie dowiedziała,że mnie zdradził,to nie zostawiła bym go,bo go kocham.Zapomnieć jednak bym nie zapomniała.
Gorszym czymś od samej fizycznej zdrady[skok w bok],bylo by gdy bym dowiedziała się,ze ma kogoś na boku dłuższy juz czas,czyli JEST ZAKOCHANY i TĄ KOBIETE FINANSUJE. Kazała bym mu sie wynieść do niej,zeby miał ja na co dzień.
Żeby widział,ja rano bez makijażu,widział jak sprząta,pierze,jak mu gotuje :-)
Myślę,ze znudziła by mu sie po paru tygodniach.
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 03 sty 2008, 20:21

Sabrina pisze:Mój mąż nie dał mi nigdy powodu,żebym pomyślała,ze mnie zdradza,ale mimo wszytko nie wierze,ze przez 20 lat nie miał skoku w bok. Ja nie wierzę żadnemu facetowi i wydaje mi sie,ze nie ma faceta który nie zdradzi
tez tak mysle.
Pozatym uwazam ze facet zdradzi z checi sporobawnia czegos inengo nawet jak ma super laske mega sliczną kochana itd to i tak z jedna tyle czasu nie da rady.

*75C*

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 03 sty 2008, 22:47

ja tez tak mysle, chociaz wczesniej tak nie myslalam. jak bylam mlodsza, to bardziej wszystko idealizowalam. z wiekiem moje nastawienie jest bardziej realistyczne. nigdy nikogo nie zdradzilam, ale sama zaczynam sie zastanawiac czy to mozliwe, zeby wytrzymac cale zycie z jednym....
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 04 sty 2008, 23:12

dokladnie sabrina!!!nie ma facetow ,ktorzy nie mieli skoku w bok...jeden facet powiedzial mi kiedys,ze moze 1 procent facetow ich nigdy nie mial,ale to znaczy,ze oni maja cos nie tak z potencja...chociaz wydaje mi sie ,ze jesli kobieta jest pewna siebie(nie oznacza to piekna i super sexi),albo przynajmniej probuje byc pewna siebie to jej facet nie bedzie,albo nie tak latwo skusi sie na inna.
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”