gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
GAGA
- Przyjaciel Beauty

Vaneska sory ale NORMALNYCH JUŻ NIE PRODUKUJĄ!!! same zjeby z zaburzeniami emocjonalnymi... zaborczy władczy i dominujący......
jutro mam lipou simki ale mam swój topik o tym w modelowani sylwetki- jak masz ochote poczytać zapraszam.
najlepsze było to że ja rozmawialam z jednej komórki w aucie z mamą po ostatnim rozstaniu a na drugą na zestawie głośnomówiącym zadzwonił on wiec mówie do mamy nie rozłączaj się posłuchaj sobie sama i odebrałam na głośnomówiącym od niego i wtedy poleciało że jestem "zwykłą kurwą" bo nie chce do niego wrócić....... przecież gdyby nie słyszała to by nigdy w to nie uwierzyła.....teraz się boi mojej mamy bo mu sie wydawało że jak jest nie tak miedzy nami to może do niej dzwonic i płakać przed nią też a teraz mama go zjebała...... :lol:
MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....
-
Dominicana
- Uzależniona Beauty

-
Kontakt:
mój tez płakal do mojeje mamy

i jej było go żal....szkoda ze usunełam ta wiązanke kurew i dziwek ....ale chyba wole jej oszczędzic tego....kobieta zeszłaby na zawał

29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli juĂâÂż po i bardzo szczĂĆÂŞĂâÂśliwa:)
-
kabar
- Aktywna Beauty

To pieprzone barany!!!
Vaneska pewnien ze mozna zablokowac na gg.robisz blokuj i ten ktos widzi ze zablokowalas go sobie bo ma taki znak jakby drogowy czerwony,i ten ktos nie moze pisac do ciebie,ja juz takie rzeczy tez przechodzilam :)
hmmm Gaga jesli mialby Ci pomoc to moze wez go,zobacz i ocen,czasami nawet do pogadania moze sie przydac,ale oczywiscie zrobisz jak zechcesz.
-
olivka23
- Rozmowna Beauty

Ech.....jak to czytam to mnie cos skreca ;(((( to prawda faceci to popaprancy emocjonalni.....sami nie wiedza czego chca, robia zle...krzywdza nas, ajak sie ich zostawi to nagle placza i obecuja zlote gory, kiedy im nie wyjdzie misja pt"odzyskam ja za wszelka cene, ale pozniej i tak bede taki sam jak bylem", to obrzucaja nas epitetami, probuja oczerniac przed znajomymi, robia z nas te złe.....................................i chyba wlasnie z tych ostatnich powodow ktore wymienilam wiekszosc kobiet boi sie odejsc i tkwi w takich zwiazkach ktore ich niszcza, wam gratuluje, bo jestescie naprawde silne :*** czytajac wasze posty, wiele sie mozna nauczyc........
-
Dominicana
- Uzależniona Beauty

-
Kontakt:
ja jestem teraz naprawde szczesliwa i mam głeboko w dupie mojego eks
widocznie jest bardzo nieszczesliwy i zyczy mi jak najgorzej skoro takie texty nagrał mi na kom....a teraz milczy, moze mu głupio :lol: :lol: :lol:
haha jak dobrze ze mam tak totalnie wyjebane na niego :lol:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli juĂâÂż po i bardzo szczĂĆÂŞĂâÂśliwa:)
-
GAGA
- Przyjaciel Beauty

Dominika ty masz takie piękne futerko do przytulania!! takiego cudaczka na pocieszenie wszystkich trosk..... mi nawet futerka nie przyprowadza na widzenia.... nie widziałam jej juz ok miesiąca.... strasznie tęsknie za tym mokrym noskiem

MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....
-
Vaneskaa
- Aktywna Beauty

Dzisiaj przyjechal do mnie i kleczal na kolanach i robil przedstawienie przed moimi rodzicami.Wzielam go i pojechalam do parku,chodzilismy i rozmawialismy......
Jak sluchalam tego co on mowi......o sobie,o milosci....to pomyslalam ze to RABANY POETA!!!!!
Ale pozniej zaczal plakac(szed na litosc) i przyznam sie szczerze ze sie przez chwile zawachalam bo bylo mi go bardzo zal....
Ale pozniej sie juz opamietalam i nie jestesmy razem....
Czuje sie troszke jak taka oschla baba....
-
Michitka
- TOP Beauty

Najgorsze to jest być z kimś z litości
A my kobiety wcale najgorsze nie jesteśmy, po prostu facet się opamiętał "mądry Polak po szkodzie"
Ale bądż silna

Choć powiem Tobie faktycznie upierdliwy jest ten twój były, naprawdę
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...
-
GAGA
- Przyjaciel Beauty

własnie oglądam teledysk Arash wiecie który- ten najpiękniejszy....
i tam jest taka scena jak ona go przyłapuje z laskami on za nią wybiega stoją w deszczu i on mówi: "sorry, it didn't mean anything...."
a ona na to mokra przy aucie stojąca... "but maybe it does, doesn't it?"
jakie to k***a życiowe... dla nich to włsnie nic nie znaczy.... but maybe it does, doesn't it?
-
Vaneskaa
- Aktywna Beauty

A ja dalej sie czuje jak bezduszna suka:( bo przed oczami ciagle mam ten obraz jak on placze i blaga mnie zebym wrocila do niego....