Wychodze za maz cz.I

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 29 wrz 2006, 21:15

ok,tylko nic nie obiecuje bo nie znam waszego gustu.wiec pisz jak najwiecej o sobie tzn co lubisz(kolor itd)i czego napewno nie chcesz(np fryzury w koka czy nie lubisz sie w uczesaniu wysokim itd)jutro jak bede miala chwilke to napisze bo ciagle walcze z moja chora corcia :( co moge to doradze :wink:

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 30 wrz 2006, 08:36

To jeszcze ja poprosze, co myslicie o takich kwiatach?? http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 205654.jpg
Fryzurka taka:(tylko nie wiem jak mi sie uda rozjasnic tak wlosy :? ) chce taki "nielad artystyczny i bez dodatkow)
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20016.jpg
no i jeszcze makijaz, strasznie mnie korci taki mocny http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20130.jpg
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 30 wrz 2006, 08:46

szpaczku a kiedy masz slub?kurcze i wiem ze kwlejalas swoja suknie ale musze ja odnalezc.a czy te kwiatki to jakas odmiana tulipanow?chyba tak :wink: to czy jestes pewna ze napewno beda dostepne jesli np masz slub zima?ja sie nie znam na tym,bo pewnie sprowadzaja kazda pora roku ale wez wszytsko pod uwage.fryzurka moim zdaniem super,ja lubie artystyczny nielad :D i jestem zwolenniczka takich fryzur,kazdemu w zasadzie pasuje

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 30 wrz 2006, 08:52

No to jeszcze raz :wink: http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 6_1759.jpg
a slub mam w czerwcu :D tylko wszystko musze dograc wczesniej poniewaz w tym samym czasie planuje otwarcie mojego gabinetu i nie bede miala czasu na slub :?
WYZNANIE EX-DZIEWICY
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 30 wrz 2006, 09:13

piekna masz suknie :D wiec moim zdaniem i kwiatki ktore wybralas i fryzurka beda pasowac idealnie.wszystko bardzo delikatne i subtelne.ale jeszcze moze sie okazac ze w ostatniej chwili bedziesz cos smieniac bo sie "zakochasz" :wink: .ja tak mialam :) co do makijazu to hmm ciezko powiedzeiec bo taki mocny makijaz moze byc zdradliwy,ale jesli masz np zdjecia w plenerze innego dnia to jest rewelacyjna sytuacja.bo wlasnie do zdjec musisz miec mocniejszy.w dniu slubu ja osobiscie wole delikatne ale tez bez przesady,musi byc cos widac :wink: tyle ze ta pani na fotce ma mocno podkreslone oczy,a nawet bardzo.ale to wszytsko zalezy w czym sie dobrze czujesz i czy dobrze ci w takich :wink: zow przy delikatnych makijazach jest tp ryzyko ze nic nie widac na zdjeciach :roll: podkresl mocniej oczy (ale nie tak na maxa jak makijaz wieczorowy :wink: )a usta zrob bardziej naturalne.mysle ze we wloski moglabys wlozyc tez kwiata z wiazanki jesli nie bedzie welonu

aha..zapomnialam dodac ze zastanow sie nad wiazanka w takim kolorze,zlejesz sie.moze w innym odcieniu?

Awatar użytkownika
wpz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: wpz » 30 wrz 2006, 09:38

Ja miałam na swoim ślubie takie właśnie tulipanki, tylko inaczej ułożone.
A do twojej sukni pasowałyby mi np.....stokrotki (no bo konwalii już chyba nie ma ) ;)

Albo bukiecik na ręce, delikatnie oplatający nadgarstek :)
Skoro masz taki superancki parasol to taka własnie wiązanka byłaby moim zdaniem idealna :D
10.03.2006r. - dr ÂŁÂątkowski

"Wszystko, co zgadza siĂŞ z naszymi myÂślami i Âżyczeniami, jest prawdÂą. Wszystko inne doprowadza nas do wÂściekÂłoÂści. "
Andre Maurois

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 30 wrz 2006, 09:53

Stokrotki odpadaja bo mialam na pierwszym slubie i juz nigdy wiecej :twisted: :twisted: :twisted: :lol: a bukiecik na reke odpada tak jak kulka zawieszana na nadgarstku bo nie podobaja sie chlopiszczu :? postanowilam ze bukiet musi byc prosty, zwykle kwiaty polne/ogrodkowe i ma lezec na zgietej rece :D
WYZNANIE EX-DZIEWICY
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 30 wrz 2006, 09:59

Szpaczku
Suknia jest tak piękna, że nie mogę oderwać oczu, ale suknia przy Tobie to pikuś :shock:
Jesuuuuuu jaka Ty laseczka jesteś, serio i nie słodzę tylko prawdę mówię.
Kwiaty do tej sukni moim zdaniem idealne, bukiecik prosty. bez zbędnych bajerów. Fryzurka też bardzo ładna...tylko ten makijaż mi jakoś nie pasuje do Twojej delikatnej urody. Najlepiej pomaluj się tak i wklej fotkę :wink:
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 30 wrz 2006, 10:09

Ula10 no kocham Cie jak nic kiss coupdecoeur PDT_Love_09
ide zrobic sobie taki makijaz w poniedzialek i jak mi sie uda wydusic cos z aparatu w komorce to wkleje.
WYZNANIE EX-DZIEWICY
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
margo706
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: margo706 » 30 wrz 2006, 10:23

Pola28 podaj mi adres mailowy to przesle zdjecia.

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”