i ja zostałam sama:(

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 10 sie 2006, 15:23

Dominicana pisze: a jak nie to pwadaj do gdyni ja sie Toba zajme :wink:
zobaczysz jak fajnie mozna życ bez faceta!! imprezy, szaleństwa, czasem ksiązka i relax dla samej siebie, kolezanki, posiadówki w pubach!
Vansekaa zacznij życ!!!! :wink:
Domi, ja chce tez sie do Was wkrecic na szalenstwa -moge udawac porzucona i nieszczesliwa nawet ... (albo sie porzuce na pare dni ....) :ohno:

Vaneskaa- daj sobie z nim spokoj - zycie przed Toba ,kochana ... ...jedz do Dominikany ! :lol: :wink:

Jacy Ci faceci sa podli- za dlugi nos , za gruba dupa... MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! k***a -IDEAL JEDEN Z DRUGIM http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /nerwy.gif....

Boszsze ,jak mnie tacy irytuja ... :x ...jak mozna byc takim totalnym debilem??? :evil:

Mowie Wam, przez cale zycie obserwowalam malzenstwo moich rodzicow -
-szkoda mi mojej mamy ale moze przez ojca -chama nauczylam sie czegos .........(dziwie sie ,ze ja w ogole wyszlam za maz ! :? )

Moi faceci (nawet ci bardziej pierdolnieci .... :oops: !!!) nie namawiali mmnie nigdy do zmiany wygladu (jedynie przez meza kolor wlosow zmienilam :evil: ) ani tez nie powiedzieli glosno ,ze cos mam za male albo za duze - (a mam na bank :lol: :wink: )

Wczoraj np. lezalam sobie z Moim w lozku i gadalam o potomkach ... :oops: ...nagle padlo pytanie- jak beda wygladaly Nasze dzieci :) - i mowie do meza...
"nos mojej mamy , oczy Twojej mamy, skora mojego ojca, wlosy moje, usta moje - :-)) " Na to on do mnie; "a co mojego ???? " :8-|:
-" wzrost !!! "

(chociaz nie jest wcale taki zly... :wink: )

:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 10 sie 2006, 16:08

Vaneskaa mam ochotę zatłuc tego twojego chama!!!!!!!!!!!!!Nie dość, że dziwkarz(swoją drogą nie przeszkadzało ci, że posuwał sobie Ankę, a potem wrócił do Ciebie jakby nigdy nic???) To jeszcze chodzący ideał, który wpędza Cię w kompleksy!!!!!!!!! Boże jakby mi misiek powiedział, że mam za gruby tyłek i mam się odchudzać to bym go zastrzeliła na miejscu!!!!!!!!!!!!! Ty mu powiedz, że jego fiuta trza z lupą szukać, a mózgu ma jeszcze mniej!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ależ się wkurzyłam. I jeszcze te teksty, że on twoich rodziców nienawidzi!!!!!!!!!Psychol, psychol, psychol. I jeszcze ci ultimatum stawia jakieś!!!!!!!!Baran jeden!!!(przepraszam moderatorki za niektóre słowa :wink: )
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 10 sie 2006, 16:29

ja juz sie nie chce wypowiadac na ten temat..bo rece mi opadly i szczeka tez :roll:
ale powiem tyle ...ze podpisuje sie pod Gracja...szczera kobieta z niej i ma racje 100 %

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 11 sie 2006, 13:33

Sam pozdrowienia dla Mamy :D

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 11 sie 2006, 14:25

Dzieki Szyszka -zaraz przekaze... :wink:

Wczoraj dzwonilam do niej i moj ojciec w trakcie rozmowy wyrwal jej sluchawke z reki :shock: i krzyczy:" Twoja mamusia jedzie jutro do swojego alfonsa " :shock: :shock: :shock: (mama jedzie nad jezioro ,na piknik z kolezankami z pracy... :? ...wczesniej ma wizyte u fryzjera i chyba z tad te glupie komentarze ... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1371.gif )
Nagle slysze moja mamke: "wiesz on nie chce ,zebym jechala - tata jest bardzo zdrosny -ale chyba pojade..." :twisted: :twisted: :twisted:

Boszsze........... :twisted:

Dodam, ze moi rodzice mieszkaja razem -ale nie zyja razem... ...moj ojciec ma swoj pokoj i tam tez siedzi- nie potrzebuje nikogo i tak mu dobrze (ostatnio oznajmil) czesto jest tak, ze calymi dniami nawet sie nie widza................... a jak sie juz spotkaja ,to sa tylko docinki albo glupie komentarze i terrorysta sie na niej tylko wyzywa.............. (rozwodu jej nie da nigdy w zyciu :evil: - na zlosc...!) :x
(dziewczyny - niech to bedzie dla Was przestroga:..

Faceci sie nigdy nie zmieniaja (no chyba ,ze na gorsze)- jaki przed slubem ,taki po... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20byc.gif

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 11 sie 2006, 14:58

Vaneska: wszystkie dziewczyny maja racje! Szkoda kazdej minuty dluzej z Twego zycia na tego typa! Wykresl go czarna krecha i to najlepiej od razu i definitywnie! Zycze powodzenia! i mysl o sobie cieplo i pozytywnie i nigdy juz wiecej nikomu nie pozwol na takie traktowanie i wmawianie kompleksow!

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 11 sie 2006, 15:01

Dziewczyny....dzieki Wam zrobiłam sie silna i powiedzialam...TO KONIEC!!!!!!Juz z nim nie jestem.Uwolnilam sie.
W niedziele wyjezdzam na 2 tygodnie:))))))

KOCHANE JESTESCIE:)))))

Wczesniej gdy mi inni mowili,ze to nie jest chlopak dla mnie to nie sluchala,.Wydawalo mi sie ze sie moi rodzice i moja przyjaciolka myla.Ale teraz juz wiem ze jest niemozliwoscia zeby sie az tyle osob mylilo.

Nie bede sie juz odchudzala:))))a nawet lepiej....specjalnie zgrubne:)))))))

Powiem Wam szczerze.....az chce mi sie zyc...jak wiem ze mam sie do kogo zwrocic z problemem

Teraz macie przechlapane,bo z kazdym problemem bede sie zwracala do Was:) hiihhi

Jeszcze raz dziekuje Dziewczyny:******

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 11 sie 2006, 15:13

Gratuluje :!:

fajnie ,ze sie na to zdobylas ...trzymam kciuki ...byle tak dalej... :wink:

mialam nadzieje ,ze nie dolaczysz do grona dziewczyn ktore mialam przyjemnosc poznac tu na forum..a ktore niestety nie maja na tyle sily i odwagi aby zakonczyc swoje toksyczne zwiazki...bardzo to jest smutne :(

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 11 sie 2006, 15:17

Dzięki Blondi:)
Zaczynam nowe życie....dzięki Wam...
Teraz jak z czymś będe miała problem to będe sie do Was zwracała :))

Iwo_neczka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Iwo_neczka » 11 sie 2006, 15:41

Vanesska - i dobrze. Jestes młodziutka i naprawdę wszystko przed Toba. Korzystaj, głowa do góry i po prostu uwierz w siebie. Pamiętaj, że inni traktuja Cię tak jak Ty ich tego nauczysz. Mocno sciskam
Nowy nos dr Skupin - 21-04-2006; poprawka 20-03-2008 - teraz jest fajnie:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”