Wychodze za maz cz.I

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 08 lut 2006, 13:57

dzieki gracja - juz bylam na stronce :D kurcze niby wiem co chce ale jednak wybor bedzie trudny ...

Dzika
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Dzika » 08 lut 2006, 14:41

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :D

Awatar użytkownika
agnieszka21
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agnieszka21 » 08 lut 2006, 14:50

Dziewczyny-przyszle mezatki :wink:cztery miesiace temu bylam na weselu swojej znajomej,sukienke miala poprostu przesliczna,wszystkie babki sie zachwycaly,pytalam ja wczoraj gdzie zakupila "to cudo"(nie interesowalo mnie to wczesniej-gdzie ja wyczaila,bo jak na razie drugiego zamaz pojscia nie planuje :lol: :lol: )ona kupila ta sukienke w Salonie Sukien Slubnych "u Skrzeszowskiej',mowila mi ,ze ta babka ma salony w calej Polsce,w wiekszych miastach,ale takze za granica gdzie prezetuje na wybiegach- rowniez swoje kolekcje,wiec moze znajdziecie ten salon i przejdziecie sie zobaczyc czy jest cos ciekawego a napewno(tak mi sie przypomniola w zwiazku z tym tematem) :wink: .Ja mialam suknie z kolekcji slubnej Diora i wszyscy sie w leb pukali,ze w zyciu "mi sie nie zwroci"nawet ze wszystkich pieniedzy z wesela :lol: :lol: na szescie zwrocila sie polowa bez" ruszania"weselnych.Sprzedalam kolezance za prawie polowe ceny,ktora dalam za nia,sukienka strasznie sie jej podobala,a ze wesele odbylo sie w Polsce ,a nie w U.S.A nie przeszkadzalo jej to,ze "ktos zobaczy"wiec...odeslalam ja I PO KLOPOCIE :!: :wink:

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 08 lut 2006, 16:34

Gratuluje dziewczyny! Biedni Ci Wasi ... Mara i Pati, czy oni wiedzą na co sie porywają?? :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

ja Wam zaraz znajde sukienki
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 333333.JPG

ja bede w takiej, o ile ten slub kiedys nastapi :roll: :wink: :wink: :wink:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 08 lut 2006, 16:42

Zazdroszcze wam troche bo ja koscielnego nie mialam a teraz tez nie moge miec bo moje chlopiszcze niestety mial koscielny :cry: (ja to o koscielnym a rozwodu jeszcze nie mam :lol: ) Na dodatek chlopiszcze zrazilo sie do tej instytucji tak jak ja wiec olewamy slub.Gdybym mogla miec koscielny to co innego, a w tej sytuacji to to polsrodkow nie chce. Zapomnialam napisac ze mnie tez podobaja sie takie kiecki jak wkleila MonisiaPP, asymetryczne ale wole bardziej gladkie.Oj pokazalabym nozki w takiej kiecce.

Awatar użytkownika
wpz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: wpz » 08 lut 2006, 17:30

No wiec ja tez się chwalę :D
13 maja po wielu wspólnych latch i różnych przejściach,a przy okazji dwójce juz prawie dorosłych panienek ....wychodze za mąż :D
Pani w Urzędzie tak dziwnie się uśmiechnęła gdy usłyszała nasza datę.
Ale kto by tam był przesądny ,,,,,, :D
Więc 13 (podobno pechowy), maj (również) liczba gości 13 :D ale godzina niestety 13.20 :( troszkę nie pasuje .... :?

No cóz.....za pięknie by było :D

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 08 lut 2006, 20:26

Aneta1981 pisze:
Ja w tym roku również wychodzę za mąż ale mam na myśli czerwiec, 24. Mieszkam w dosyć małej miejscowości i ślubów wcale nie jest tu dużo dlatego w kwietniu idę rezerwować termin. :)
Anetko tobie również gorąco gratuluję.
Życzę wam wszystkim dziewczynki, aby dzień ślubu stał się zapowiedzią wspólnego, pięknego i pełnego wspólnego szczęścia oraz miłości życia.
A tak a propos to powiem tylko, że w tym roku jest nawał ślubów. Roczniki 1978-1982(wyż demograficzny) są teraz w szale ślubów i wesel i efekt jest taki, że na dzień dzisiejszy mój zespół ma tylko dwa wolne weekendy w sezonie - w lipcu(ludzie są przesądni i jak w miesiącu nie ma literki R to nie chcą się żenić :wink: )
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
wpz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: wpz » 09 lut 2006, 07:13

Gracja...a w maju to jest aż tak wiele chętnych ??:D
To taki piękny miesiąc., a ludzie są tacy przesądni :D

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 09 lut 2006, 08:18

Ja mam pare przesądnych znajomych...
Biorą ślub 14 marca o 14:00 :lol: :lol: :lol:
lubia te literke "R"
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 09 lut 2006, 08:30

Pati pisze:wiecie co!!! :lol: :lol: Slubs mam 17 CZERWCA a nie lipca buhahahaha
Z tego szczescia mi sie pomieszalo!
Dzieki jeszcze raz kochane!
Gracja 2 ostatnie sukienki przesliczne - daj namiary please na stronke!

I mara - podpowiedziala mi pomysl na buty- dzieki slonko. :D
Jesli nie bedzie tam gdzie mysle ( kobieta sprowadza buty z wloch - unikaty) to skorzystam z porad mary.

Pati!! ja bede zawsze pamietała o Twojej rocznicy slubu,bo to moja data urodzin( kogos jeszcze , prawda Kamila?) :wink:

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”