czy macie jakieś swoje dziwactwa i przyzwyczajenia?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 02 sty 2006, 23:14

O boszeeeee zapomnialam tez o pajakch, to chyba tez moja najwieksza fobia, ja normalnie cala dretwiejw jak widze pajaka, nawet teraz jak o tym pisze to mama dreszcze, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dominicana zaraz umre ze smiechu hahahahahahaha rozwlil mnie ten punkt o bigosie :lol:

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 02 sty 2006, 23:23

ahh no i nigdy nie wyrzucam starych butów, mama sie na mnie wkurza a ja robie mały składzik w piwnicy, po prostu jest mi ich żal i nawet jak mają dziury to wmawiam sobie ze będą dobre na grzyby- tyle że ja na grzyby nie chodze :roll: przypominam sobie jak pieknie wyglądały w dniu zakupu i jakos nie moge, wydaje mi sie że buty mają dusze :roll: :? wiem to chore
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Kasienka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Kasienka » 03 sty 2006, 07:52

a ja mam obsesje na kupowanie sprzętu jeździeckiego, zwłaszcza ochraniaczy , mam chyba w każdym kolorze :lol: a tak to chybanie mam innych obsesji, no może zbyt często zaczynam i kończę diety, które i tak nie przynoszą efektów :lol:
http://s34.photobucket.com/albums/d127/ ... 417064.jpg
Konie to stworzenia wprost z Edenu...

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 03 sty 2006, 08:19

Dominicana pisze:ahh no i nigdy nie wyrzucam starych butów, mama sie na mnie wkurza a ja robie mały składzik w piwnicy, po prostu jest mi ich żal i nawet jak mają dziury to wmawiam sobie ze będą dobre na grzyby- tyle że ja na grzyby nie chodze :roll: przypominam sobie jak pieknie wyglądały w dniu zakupu i jakos nie moge, wydaje mi sie że buty mają dusze :roll: :? wiem to chore
:lol: :lol: to chyba w Gdyni bardzo popularne! Mam pelno butow i wmawiam sobie ze beda ok na spacery z psem... Tyle ze na spacerze z psem, tez musze dobrze wygladac, bo czesto spotykam przystojnego gentelmana na spacerze w lesie :D :D :D
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 03 sty 2006, 09:25

Dominicana pisze: 17 uwielbiam horrory, uwielbiam sie bać na nich

20 jak korzystam z toalety to najpierw spuszcam deske a dopiero potem wode, bo wydaje mi sie że te zarazki wystrzelą na mnie z para wodną

21 czasem jak mi sie podoba jakaś bluzka to potrafie kupić ja w 3 kolorach

23. jak sie denerwuje to miętosze kolczyka w prawym uchu ja wtedy wysuwam jezyk w kacik ust :D

24 gadam ze swoim przyjacielem który nie istnieje i czasem zdarza mi sie to głosno robić na ulicy :roll: np. smieje sie na głos albo gadam coś nie zwracając uwagi na ludzi :roll:

28. zawsze ruszam stopami jak zasypiam, wykonuje koliste ruchy, inaczej nie zasne
:

mam dokladnie to samo a z ta noga myslalam ze tylko ja taka suknieta..czasem zamiast noga jeszcze glowa ruszam jakbym sie na poduszcze lulala przez 10 sekund :D
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 03 sty 2006, 09:54

Tez ruszam noga by sie ululac, to jak choroba sieroca!

i czesto sobie przypominam smieszne rzeczy i jak ide sama ulica to potrafie wybuchnac smiechem! :lol: :lol: :lol:

i tez kupuje ladne bluzki w kilku kolorach! :wink:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 03 sty 2006, 10:09

kupuje rzeczy w kilku kolorach i bujam noga ale na rozbudzenie.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Calimero
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Calimero » 05 sty 2006, 19:33

:shock: ja tez myslalam ze ze mna cos nie tak jak ruszam nogami przed zasnieciem hehe o pajakach juz nie wspomne :oops:
Calimero

iza
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: iza » 05 sty 2006, 20:53

A ja nie wracam do ciemnego mieszkania.... Zawsze przed wyjściem zapalam jakas lampkę, nawet w dzień. Zaskoczonym tłumaczę, ze zostawiam światło psicy, by nie bała się ciemnosci...

Awatar użytkownika
Calimero
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Calimero » 06 sty 2006, 20:22

Zebralam i moje do kupy:
1. nie łykam tabletek (tylko anty), inne nie przejda mi przez gardlo- jakkolwiek malutkie sa wszystkie rozgniatam na proszek.
2. Nie jezdze windami- ani sama ani z kims, boje sie ze sie zatnie i sie udusze
3. wogole boje sie ze sie udusze, czesto przylapuje sie na mysleni :wdech wydech
4.nie przechodze po kratkch i studzienkach sciekowych, ani po zadnych ktore mogly by sie zapasc
5.boje sie siedziec sama w domu, zawsze wydaje mi sie ze cos mi sie stanie i nikt mnie nie zdazy znalesc
5.Panicznie boje sie pajakow i pajeczyn, kidys sikalam do wanny bo bylam sama w domu a w wc byl pajak :oops:
6.nienawidze bizuterii na dloniach- nawet obraczka nie wchodzi w gre
7.boje sie wody, nie ma mowy o wejsciu do basenu a nawet plytkiej rzeczki ( kiedys czytalam ze takie fobie moga miec zwiazek ze smiercia w poprzednim zyciu :roll: )
8.uwielbiam przygladac sie ludziom, potrafie godzinami siedziec w oknie i gapic sie a nich, ogladam sie za ludzmi na ulicy
Narazie tyle przychodzi mi do glowy.
Calimero

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”