Moderator: Zespół I

:lol: :lol: to chyba w Gdyni bardzo popularne! Mam pelno butow i wmawiam sobie ze beda ok na spacery z psem... Tyle ze na spacerze z psem, tez musze dobrze wygladac, bo czesto spotykam przystojnego gentelmana na spacerze w lesie :D :D :DDominicana pisze:ahh no i nigdy nie wyrzucam starych butów, mama sie na mnie wkurza a ja robie mały składzik w piwnicy, po prostu jest mi ich żal i nawet jak mają dziury to wmawiam sobie ze będą dobre na grzyby- tyle że ja na grzyby nie chodzeprzypominam sobie jak pieknie wyglądały w dniu zakupu i jakos nie moge, wydaje mi sie że buty mają dusze
:? wiem to chore
Dominicana pisze: 17 uwielbiam horrory, uwielbiam sie bać na nich
20 jak korzystam z toalety to najpierw spuszcam deske a dopiero potem wode, bo wydaje mi sie że te zarazki wystrzelą na mnie z para wodną
21 czasem jak mi sie podoba jakaś bluzka to potrafie kupić ja w 3 kolorach
23. jak sie denerwuje to miętosze kolczyka w prawym uchu ja wtedy wysuwam jezyk w kacik ust :D
24 gadam ze swoim przyjacielem który nie istnieje i czasem zdarza mi sie to głosno robić na ulicynp. smieje sie na głos albo gadam coś nie zwracając uwagi na ludzi
![]()
28. zawsze ruszam stopami jak zasypiam, wykonuje koliste ruchy, inaczej nie zasne
: