gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
ulla10
- TOP Beauty

Ale jazda :D :lol:
Dobrze mu tak

24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN
-
Nicole
- Miłośniczka Beauty

ghostdog ciesze sie razem z toba :) jak latwo zauwazyc to jest facet ktory oszukiwanie ma we krwi, oszukiwal ciebie, teraz oszukuje ta druga, jestem pewna ze on juz zawsze bedzie oszukiwal swoje zony i kochanki, jeden z tych hipokrytow ktorych miejsce jak juz ktos napisal powinno byc w piecu

albo na bezludnej wyspie, z malpami.
-
ghostdog
- Uzależniona Beauty

Czesc Kotki.....no wiec tak....wyprowadzilam sie 3 pazdziernika...tylko ze nie mam tam jeszcze internetu.....
Bylo mi smutno opuszczac wlasne mieszkanko...ale to juz nie to samo...bo mieszka sie super we dwoje wiec to juz nigdy nie byloby to samo....mieszkam z nowym facetem....wiem ze to szybko i jestem przerazona tymi zmianami i w koncu nowy man jest wciaz obca dla mnie osoba...nie wiem czy dobrze zrobilam i nie wiem czy jestem gotowa na nowy zwiazek...i chce mi sie plakac-to pewnie dlatego ze ta przeprowadzka spowodowala ze znowu krwawilo mi serce nie za Ex tylko za tym czyms co utracilam...i wciaz jest mi smutno i najchetniej bym gdzies uciekla i sie schowala. Z nowym mezczyzna mam szanse na udany zwiazek tak 50/50...jak nie zaryzykuje to szansa spadnie do zera....ale te uczucia i emocje sa popieprzone....dlaczego nie moge stracic glowy?????Jest okey w jednej chwili i zle w drugiej...moze ten dolek to przez pelnie....caluski
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)
-
Bella
- Przyjaciel Beauty

-
Kontakt:
Tak - te pełnie księżyca są najgorsze. Też ostatnio jestem b. wkurzona - bez kija nie podchodź :lol:
Trzymaj się i myśl pozytywnie.

-
ghostdog
- Uzależniona Beauty

Oh Samanthii....mam nadzieje...

and downs..to zalezy od chwili....mam nadzieje ze w koncu doczekam sie podlaczenia do internetu bo pewnie forum tez mi brakuje...
Bella....ja dzisiaj wychodze potanczyc i moze troche zalow i humorkow z siebie wytrzese

2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)
-
Vaneskaa
- Aktywna Beauty

Niekochana sie czuje od smierci mojej Lesi.Niby tyle mam "przyjaciolek"(tak mowia o sobie)a jak mi Lesia zmarla to nie przyszła zadna!Boli mnie to ze jak ja potrzebuje pomocy to nie ma ze mna nikogo

Nie mam sie komu wyżalić,do kogo popłakać....

Zostałam sama j ak palec....
-
elajustyna
- Rozmowna Beauty

Vaneska chyba nie jest tak zle....pogoda jesienna chyba nas wszystkie doluje:(glowa do gory:)
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"
-
Vaneskaa
- Aktywna Beauty

Elajustyna jest zle.....bo od momentu kiedy juz nie ma mojej Lesi.....zadna nie zapytala jak sie czuje,a nie mowie juz o tym zeby przyjechala mnie pocieszyc....maja mnie gleboko w d...
Prawdziwego przyjaciela poznaje sie w biedzie.....a ja teraz wiem że nie mam żadnego !!!Kazdy jest dobry jak tylko cos chce:((((