dziewczyny, większość fotografów zgodzi się na taką sesję małżeńsko-seksowną w studio (o ile będziecie miały takiego ze studiem

bo rózni "fotografowie" są ) a o sesje z nocy poślubnej to musicie pytać albo szukać na stronkach internetowych informacji o tym, ze takie wykonują
żaden fotograf nie powinien zamieszczać zdjęć na stronce bez wiedzy i zgody modela
może za to być sprawa w sądzie
szczególnie jeśli chodzi o takie sesje rozbierane
pamiętajcie o umowie z fotografem
na umowie ma być zawarte wszystko - od daty sesji po rodzaj zdjęć, ilość odbitek i kwestie "upubliczniania"
ja załatwilam niedrogo fotografa- młody mężczyzna z Krakowa
zrobiłam tak, ze poszukałam na necie forum dla fotografów i wystawiłam ogłoszenie , ze poszukuję, z datą, miejscem i rodzajem sesji, podałam e-mail
napisali do mnie wszyscy z wolnym terminem
następnie zaglądałam na ich stronki, szukałam cenników, jesli nie było to pisałam, ze mają ładne fotografie i jestem zainteresowana cennikiem, od razu dopisywali, wysyłali do mnie cenniki
zrobiłam sobie zestawienie w tabelce :D
ceny były przeróżne... do 2 do 5 tysięcy za takie same usługi
jeśli było za drogo to odpisywałam, ze dziękuję bardzo ale znalazłam odpowiedniego fotografa, albo wprost, ze ceny mają zbyt wysokie jak na moją kieszeń
i znalazłam pana Marcina, który nie dość, ze niedrogo to jeszcze ładne zdjęcia robi :)
i do tego jest miły i fajny :)
trochę czasu trzeba na to poświęcić... aha... ja szukałam tego fotografa ponad rok przed ślubem, jeśli macie kilka miesięcy to moze być ciężej... ale wydaje mi się, że dużego problemu nie będzie
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!