Wychodzę za mąż cz.II

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 25 kwie 2009, 12:02

GosiaczEq pisze:ale chyba nie przed ołtarz?
no raczej nie :badgrin:
GosiaczEq pisze:Zależy jaką chcesz ta sesje, bo jesli to ma byc niby taki udawany slub to moze byc, a jak taka niby noc poslubna to moze byc jakis fajoski komplecik i do tego welon
no ja chcę coś po środku, kilka zdjęć takich właśnie jakby ze ślubu i kilka z niby z nocy poślubnej ;) jeszcze podobają mi się zdjęcia takie co widać tylko zarys sylwetki (tak jak np robi się nad morzem zdjęcia przy zachodzie słońca to tylko widać czarne postacie) :-)
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
foxxia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: foxxia » 25 kwie 2009, 13:26

k_asiaczek, gdzie go znalazłaś :?: Ja właśnie szukam czegoś takiego na noc poślubną :badgrin:
Wszystkie foty do Galerii Zamkniętych
(mail) galeria@beautywpolsce.com

---->Jesteśmy też na facebooku!!<----

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 25 kwie 2009, 13:39

foxxia, allegro moim domem ;)
tu masz aukcje bez licytacji http://www.allegro.pl/item610250076_sex ... _figi.html

jeszcze znalazłam taką pannę młodą http://www.allegro.pl/item618301569_pan ... i_hit.html

Awatar użytkownika
Marta86
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Marta86 » 25 kwie 2009, 14:01

foxxia pisze:jak to co będzie
Ślub i wesele Jedyny taki dzień w życiu
tak wiem :-) ale ja jestem perfekcjonistka-dbam o każdy drobiazg ( jest to dla mnie bardzo meczace ale poprostu nie umiem odpuscic zwłaszcza jesli chodzi o moj slub i wesele)
Chce sie zupelnie wyluzowac i cieszyc pieknym dniem ale boje sie,ze bede zwracala uwage na rzeczy ktore w takim dniu powinny dla mnie nie istniec...
Nie mam jeszcze zamowionej fryzjerki-dobija mnie to bardzo i jesli chodzi o makijaz to bede sie sama malowac (mam zle wspomnienia po makijazystakch)a zapewne w tak stresujacej chwili nie jest to latwe...
Poza tym to praktycznie wszystko mamy juz załatwione-cała kwestia załatwiana wszystkich spraw byla o tyle utrudniona iz nie mieszkamy w Polsce i moglismy sobie pozwolic tylko na dwa przyjazdy do kraju (przed slubem)
8.07.2008r.
dr M.Pastucha

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 25 kwie 2009, 18:31

no ten strój do sesji foto niezły :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 26 kwie 2009, 12:51

dziewczyny, większość fotografów zgodzi się na taką sesję małżeńsko-seksowną w studio (o ile będziecie miały takiego ze studiem ;) bo rózni "fotografowie" są ) a o sesje z nocy poślubnej to musicie pytać albo szukać na stronkach internetowych informacji o tym, ze takie wykonują

żaden fotograf nie powinien zamieszczać zdjęć na stronce bez wiedzy i zgody modela
może za to być sprawa w sądzie
szczególnie jeśli chodzi o takie sesje rozbierane

pamiętajcie o umowie z fotografem
na umowie ma być zawarte wszystko - od daty sesji po rodzaj zdjęć, ilość odbitek i kwestie "upubliczniania"

ja załatwilam niedrogo fotografa- młody mężczyzna z Krakowa

zrobiłam tak, ze poszukałam na necie forum dla fotografów i wystawiłam ogłoszenie , ze poszukuję, z datą, miejscem i rodzajem sesji, podałam e-mail
napisali do mnie wszyscy z wolnym terminem
następnie zaglądałam na ich stronki, szukałam cenników, jesli nie było to pisałam, ze mają ładne fotografie i jestem zainteresowana cennikiem, od razu dopisywali, wysyłali do mnie cenniki
zrobiłam sobie zestawienie w tabelce :D
ceny były przeróżne... do 2 do 5 tysięcy za takie same usługi
jeśli było za drogo to odpisywałam, ze dziękuję bardzo ale znalazłam odpowiedniego fotografa, albo wprost, ze ceny mają zbyt wysokie jak na moją kieszeń

i znalazłam pana Marcina, który nie dość, ze niedrogo to jeszcze ładne zdjęcia robi :)
i do tego jest miły i fajny :)

trochę czasu trzeba na to poświęcić... aha... ja szukałam tego fotografa ponad rok przed ślubem, jeśli macie kilka miesięcy to moze być ciężej... ale wydaje mi się, że dużego problemu nie będzie
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 26 kwie 2009, 14:28

tOOsia pisze:ja załatwilam niedrogo fotografa- młody mężczyzna z Krakowa
GosiaczEq pisze:Możesz podac namiary na tego fotografa z krakowa?
ja też poproszę :-)
tOOsia pisze:dziewczyny, większość fotografów zgodzi się na taką sesję małżeńsko-seksowną w studio (o ile będziecie miały takiego ze studiem ;) bo rózni "fotografowie" są ) a o sesje z nocy poślubnej to musicie pytać albo szukać na stronkach internetowych informacji o tym, ze takie wykonują
ale ja nie chcę mieć fotografa w noc poślubną tylko chodzi mi o takie zdjęcia w łóżku itp, takie stylizowane na noc poślubną ;)

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 26 kwie 2009, 15:09

GosiaczEq, ja tylko wyjaśniałam tOOsi, co bym chciała bo dla mnie sesja sexi i z nocy poślubnej to jedno i to samo (w sensie, że na jednej sesji to załatwię z jednym fotografem) :p
a pozować jakoś szczególnie nie zamierzam ;)

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 26 kwie 2009, 18:17

z 3miasta ma ktoś fajnego fotografa?
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
Marta86
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Marta86 » 26 kwie 2009, 18:21

nefertari, ja mam-napisze Ci później co i jak :-)
8.07.2008r.
dr M.Pastucha

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”