czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 30 wrz 2006, 13:36

Ha ha ha :lol: :lol: :lol:
ja wiedziałam że tak będzie
ja wiedziałam ża tak będzie 8)
Ghostdog.....dziewczyny rulez PDT_02
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
syla
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: syla » 30 wrz 2006, 13:59

OJJJJJJJJJJJJJj

Jaki on biedny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I dobrze gamoniowi tak :lol: :lol: :lol: :lol:
DR. BRZUCHANSKI -plastyka brzucha juz po 15.05.06
12.10 Simka

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 30 wrz 2006, 15:45

Myslal,ze laska za nim przyjedzie do Szkocji...zostawil wszystko...a ona go olala...i wraca z podkulonym ogonem...

Jak ja lubie takie zakonczenia :wink:

Elka, jestes niesamowita!!!!:)) Jak Ty lubisz takie zakonczenia :lol: ja tez:)
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 30 wrz 2006, 21:27

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale zakonczenie !!! applau

i dobrze mu tak http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... prprpr.gif

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 30 wrz 2006, 23:14

Ghostdog brawo[img]może%20teraz%20sie%20ten%20osioł%20otrząśnie%20po%20takim%20kopie%20:)[img]http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... kjkjkj.gif[/img]

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 01 paź 2006, 01:20

Oj Laseczki wlasnie przyparkowalismy pod domem z nowym menem ...myslalam ze nikogo u mnie w domu nie ma...no i na dobranoc dalam wielgachnego calusa mojemu menowi a tu zaraz widze Ex z klatki wychodzi...hahahahahahahahahhahahahahahahaha :lol: lo boziu usmialam sie ze takie uswiadomienie mu zafundowalam...
On wychodzil z psem i napisam mi smsa ze poczul sie troche niezrecznie jak zobaczyl mnie tak namietnie calujaca sie z nowym facete po czym dodal ze szybko sobie poradzilam i "brawo" tez dodal...gamon skonczony.....
i potem napisal ze mial mi wczoraj cos powiedziec i lepiej juz teraz mi tego nie mowic...A co mial powiedziec...ze chce do mnie wrocic?????Wlasnie wrocil do domu i mu glupio....ehhhhh zycie.... zakonnica nie jestem ale wolna kobieta i nikomu rogow nie doprawiam!!!
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 01 paź 2006, 10:00

No i wyobrazcie sobie ze jak wrocil do domu Ex to mialam scene zazdrosci....i pierniczyl takie smutasy jak to ze on musi cos czuc jezeli tak reaguje a potem ...ze zaluje ze sie rozstalismy....i ze jego nowa Lady przyjedzie tu a listopadzie i to tak zabrzmialo jakby on i tak wolalby byc ze mna a ze nie moze to niech ona przynajmniej bedzie i mowil ze w tym domu ciezko bedzie mu sie mieszkalo bo bedzie czesto myslal o mnie!!!
No co za baran(jest nim faktycznie).....ja sie wyprowadze juz niedlugo...jutro ide do prawnika.....Ex mial na poczatku z tym problem.ze niby dlaczego ja mu nie ufam????ha ha ha dobre!Potem poczekam az nowy men osiedli sie w nowym miejscu(podlaczy komputer-bym mogla na forum posiedziec :lol: ...za stara jestem by obyc sie bez wygod :wink: ....)
Tak wiec mysle ze max 2 tyg i mnie nie bedzie na starych smieciach....buzki :wink:
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 01 paź 2006, 10:09

Bravo Ghostdog applau ,
Teraz kolesia szlag trafia ..no i dobrze mu .Super ze zobaczyl Twojego nowego faceta-Swietnie :D

Trzymaj sie,pozdrawiam serdecznie :)

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 01 paź 2006, 10:38

Ghostdog jak on Ci napisal........ ze mial mi wczoraj cos powiedziec i lepiej juz teraz mi tego nie mowic................
to jest jedna z jego zagrywek.Moj załosny ex robił to samo......!!!!!!
DO PIECA Z TAKIMI ZERAMI !!!!
Ja z moim nie jestem tylko i wyłącznie dzięki Dziewczyna z forum i moim rodzicom......
Zdałam sobie sprawe,że gdybym popełniła ten błąd i dalej z nim była to GORZKOOOOO bym za niego zapłaciła...
A teraz jestem sama i jest mi z tym dobrze..... :)
Wole być sama niz z tym pajacem :)

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 01 paź 2006, 12:23

ghostdog pisze: i mowil ze w tym domu ciezko bedzie mu sie mieszkalo bo bedzie czesto myslal o mnie!
Tak ...tylko o kim on myslal jak ...klikal na gg a ty bylas sama :!: :!: :!:
Bylo mu wygodnie,i teraz tez mu bedzie bo nie musi sie wyprowadzac i ma zajebiste mieszkanko.

Wkur...a mnie to jego gadanie.Ghostdog ja go widzialam pare razy ale on mnie tak wkurza,ze MASAKRA.

Gdyby nie Ty to i tego mieszkania tez by nie bylo.Popatrz na Nowego tak,krotko tu jest i juz studiuje ma dobra prace,samochod sobie kupil,a ten dXXXk tyle lat za granica i nic nie ma....niczego nie osiagnal....i nie osiagnie bo to taki typ..I TAK SIE DZIWIE,ZE TAK DLUGO Z NIM SIEDZIALAS!!!

Trzymam kciuki za spotkanie z prawnikiem.Buzka [smilie=kiss of love.gif]
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”