Uśmiechnij się! cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 05 lis 2005, 15:58

to jest żałosne

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 05 lis 2005, 16:15

czy to jest naprawde, ????

Awatar użytkownika
daria
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: daria » 05 lis 2005, 17:12

Niestety nie raz słyszałam tego typu rozmowy np w autobusie :? Nie wiem czy śmiać sie czy płakać. Samo zycie :roll:

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 05 lis 2005, 19:08

Ja w autobusie uslyszalam rozmowe dwoch 16-latek, ktore zauwazyly przez okno swoja kolezanke:
-Patrz jak ta Kaska wyglada!!! Jak dziwka! ( z oburzeniem)
-No, fajnie prawda? ( z autentyczna zazdroscia w glosie, dziewczyna naprawde chciala wygladac jak latarnica, a obgadywana kolezanka tak wlasnie wyglada, moge potwierdzic :twisted: )

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 05 lis 2005, 19:33

DorAga pisze:Ja w autobusie uslyszalam rozmowe dwoch 16-latek, ktore zauwazyly przez okno swoja kolezanke:
-Patrz jak ta Kaska wyglada!!! Jak dziwka! ( z oburzeniem)
-No, fajnie prawda? ( z autentyczna zazdroscia w glosie, dziewczyna naprawde chciala wygladac jak latarnica, a obgadywana kolezanka tak wlasnie wyglada, moge potwierdzic :twisted: )
nie mow ze za 8 lat mnie czeka cos takiego....zabronie corce jezdzic autobusami :twisted:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 05 lis 2005, 19:35

:lol: musialabys zabronic jej chodzic do szkoly, tam jest najgorzej :) autobus to male piwo :wink:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 05 lis 2005, 19:40

mam nadzieje ze do czasu jak pojdzie do ginazjum to ja juz w nim bede uczyc :evil: zreszta ma zaraz obok niemal domu....ale tak serio to sie przerazam..ja wiem ze to od wychowania zalezy...ale nie jestem w stanie upilnowac wszystkiego...zalamie sie jak moje dzieci mialyby byc takie...PUSTE :evil:

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 05 lis 2005, 19:49

moze nie beda mialy sklonnosci do takich zachowań, to zalezy od człowieka, nie każdy staje sie taki.Ja skonczylam gimnazjum, ktore uwazam za najgorszy pomysl w calej reformie edukacji,bo jest nagromadzeniem ludzi w paskudnym wieku dojrzewania,z ktorymi nauczyciele poprostu nie daja sobie rady, i Bogu dzieki pozostalam normalna :D Nigdy nie chcialam i nie chce wygladac jak dziwka i miec chlopaka z podtuningowanym bmw ;)

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 05 lis 2005, 20:48

DorAga pisze:moze nie beda mialy sklonnosci do takich zachowań, to zalezy od człowieka, nie każdy staje sie taki.Ja skonczylam gimnazjum, ktore uwazam za najgorszy pomysl w calej reformie edukacji,bo jest nagromadzeniem ludzi w paskudnym wieku dojrzewania,z ktorymi nauczyciele poprostu nie daja sobie rady, i Bogu dzieki pozostalam normalna :D Nigdy nie chcialam i nie chce wygladac jak dziwka i miec chlopaka z podtuningowanym bmw ;)
DorAga ja mam teraz praktyki w gimnazjum...sorki jesli kogos uraze ale przewaga dzieci to sa..takie...glupio-madre..jeszcze nie dorosle a juz nie dzieci....czesc mysle ze o wszyskim wie sa przemadrzale...ale znajduja sie tez naprawde inteligentne dzieci...a takie orly zwlaszcza w historii trudno znalezc :) wiec chyba az tak zle z tymi dzieciakami nie jest...choc za bardzo stylizuja sie na oroslych..nieraz mi glupio tamtedy bylo przejsc..bo te dziewczyny bardziej wyposarzona niz ja..nieraz mlodziej wygladalam niz one..az mi glupio bylo...

Awatar użytkownika
DorAga
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: DorAga » 06 lis 2005, 11:49

Zgadzam sie z Toba angelika, nie jest tak tragicznie, nie mozna uogolniac , kazdy jest inny. No i tez nie zawsze inteligencja, zdolnosci do nauki ida w parze z madroscia zyciowa, o ktora trudno w wieku tych 13-15 lat :) Ja juz teraz z perspektywy osoby konczacej liceum widze duze roznice jakie zaszly w ludziach od czasu kiedy chodzilismy do gimnazjum.W koncu minelo juz pare latek :lol:

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”