Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 15 gru 2008, 21:06

Sam...avatarek zajefajny hihihi
Renia a tobie ten czerwony stroj to nawet pasuje hihihi i taniec brzucha hihhi super
skoro tak swiatecznnie sie robi to i ja Wam zycze Drogie Formuowiczki wszystkiego naj na te swieta byscie spedzily te dni z ludzmi ktorych kochacie ......
a w tym mikolajkowym sexy stroju to jaaaa...... chcialabym byc ale niestety hihihi nie jestem takim kruszynkiem jak pani z pocztowki hihihihihihi
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... w.aspx.gif
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 15 gru 2008, 21:16

cukiereczekPL superrrrr gdzies dorwala taka kartke...tez chce... ;)

A ja musze sie Wam pochwalic...rano zostane ciocia...moja siostra bedzie miala o 8 rano cesarskie ciecie...wiec na swiat przyjdzie nowy lamacz serc kobiecych...Borys! applaus applaus applaus

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 15 gru 2008, 23:12

Anielicanrw, gratulacje CIOTKA hihihi
cesarka fajna sprawa... ;)
podeslij fotke tego rozowego cudu jak juz sie urodzi..
powodzinka zycze Twojej Sis i trzymam kciuki ;)
Anielicanrw pisze:gdzies dorwala taka kartke
a szukalam po necie emotek zeby wrzucac tu i tak sie napatoczylam na ta karteczke hihi
i jeszcze na taka
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /monky.gif
ale jakby mniej ona swiateczna..zeby nie powiedziec ze wcale hihihihihi :badgrin:
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 15 gru 2008, 23:21

A ja tak z innej beczki- po zrobieniu wstępnego rozeznania wśród znajomych podjęłam decyzje o tym iż chcę wyemigrować do Australii. Mam mniej więcej w tym momencie 3 lata na przygotowania. Nic mnie tu w Polsce oprócz uczelni nie trzyma. Zdobędę wykształcenie, sprzedam mieszkanie, zaoszczędzę jeszcze trochę pieniędzy i akurat będzie na fajny start tam. Mam bardzo duże szanse na wize i zieloną kartę, także warto spróbować. Wiem, że przez ten czas wiele się może zmienić w moich planach i zyciu ale ja raczej jestem konsekwentna w działaniu. Teraz mam cel i skończyłam w swoim życiu okres kiedy to rezygnowałam ze swoich planów, celów i marzeń dla kogoś... Zresztą ja i tak tak naprawdę jestem samotnikiem...

niebieski
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: niebieski » 16 gru 2008, 15:56

Viriel ja tez kiedys myslalm o Australii i to nawet bardzo powaznie, ale jednak stwierdzilam, ze emigracja na inny kontynent to poważna sprawa. Po za tym moj chlopak byl przeciwko....on ma juz siostre w USA i sam tez był w stanach, wiec wiedział czym to pachnie.....na poczatku jest super tak 5 lat, a pozniej tesknota wczesniej czy pozniej cie dopadnie...
Ale jeśli tego chcesz to krocz śmiało do przodu....bo to czego ty chcesz jest najwazniejsze 8-)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 16 gru 2008, 18:22

Anielicanrw pisze:A ja musze sie Wam pochwalic...rano zostane ciocia...moja siostra bedzie miala o 8 rano cesarskie ciecie...wiec na swiat przyjdzie nowy lamacz serc kobiecych...Borys!
cool !!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1963.gif

...dwa dni temu mialam wlasnie pytac o twoja siostrzyczke... :p hehe
a tutaj TAKA NIESPODZIANKA !!! :-D

(anielica, pisz o bejbiku i siostrzyczce ,co i jak - bo ciekawosc mnie zzera !!!)
8-)

...ja dzisiaj sie tez niesamowicie wzruszylam...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... uszony.gif
...bylam z mezem u lekarza...i widzialam mojego malego ufoludka... :oops:

...MASAKRA PO PROSTU !http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... duszka.gif

jak go zaczelismy ogladac... to jeszcze spal...
mial dwie raczki przy twarzyczce...i nozki podkulone ...

...a pozniej jak sie obudzil , to machal raczkami i kopal swoimi cieniutkimi odnozami...hihi :badgrin:
szok normalnie,jak szybko i zwinnie sie poruszal !!! :shock:

mam boskie fotki... pozniej wkleje jedna z wyciagnietymi nogami... :p
(nawet paluszki u stopki widzialam,hehe)

...dobra lece piec racuchy z jablkami... bo mi sie chce znowu czegos slodkiego...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... PDT_02.gif

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 16 gru 2008, 20:01

viriel pisze:A ja tak z innej beczki- po zrobieniu wstępnego rozeznania wśród znajomych podjęłam decyzje o tym iż chcę wyemigrować do Australii. Mam mniej więcej w tym momencie 3 lata na przygotowania.
dobrze ze masz jeszcze czas...duzo sie moze zdarzyc w tym czasie..ale najwazniejsze gdzie bys nie byla...masz sie tam czuc dobrze...i nigdy nie rob tego dla kogos...ja tak zrobilam...rzucilam studia...nikt cie nie doceni...dobrze robisz dajac sobei czas...
A tak kochana z innej beczki...podczytuje Ciebie i powiem Ci jedno..jestes przepiekna dziewczyna...i jesli chcesz miec szczesliwe zycie patrz na siebie...mowi ci to starsza kolezanka...ja ciagle patrzylam by swoja rodzine,przyjaciol...partnera uszesliwic...i zapomnialam o sobie....Terazs ie powoli wszystko zmienia.... 8-) A jesli chodzi o facetow...Boze jest tego pelno....na calym swiecie...ale wiecie co Wam powiem...nasi chlopcy w Pl sa zaniedbani...i nie wiem za jakich mezczyn sie biora....a nei spojrza jeden z drugim w lustro...a wokol same pieknosci biegaja... Musisz obrac cel w zyciu...i jak ktos mi niedawno powiedzial...zacznij marzyc i spelniac marzenia...a meczyzna...ma byc milym dodatekim do Twojego fajnego zycia...a jak bedzie godny Ciebie...pokochasz go...albo pogonisz... ;)
cukiereczekPL pisze:Anielicanrw, gratulacje CIOTKA hihihi
cesarka fajna sprawa...
tak mysle....miala siostra blokade...wiec nie byla w pelnej narkozie...podziwiam ja bo ja bym sie na to chyba nie zdecydowala...sen najlepszy.... ;) urdozila i zaraz po 15 min jak ja na sale przywiezli dzwonila do mnie,...
Dzis mam zakraplany wieczorek....sama z winkiem..a.le za tydzien to juz wam wkleje zdjecia z bejbikiem... 8-)
Samanthii pisze:.a pozniej jak sie obudzil , to machal raczkami i kopal swoimi cieniutkimi odnozami...hihi
szok normalnie,jak szybko i zwinnie sie poruszal !!!
no i tak w lonie mamy mozen ajuz rozpoznac temperament bobaska...
A moja sisterka zmienila w ostatniej chwili imie... :roll: Alex ....wiec sprostowanie...
Samanthii pisze:...dobra lece piec racuchy z jablkami... bo mi sie chce znowu czegos slodkiego...
a ja postanawiam sie odchudzic... z 2kg i mam dosc Cie Sam z tymi smakolykami.... :| ale zrobilam sobie makaronik z warzywami....tak i coz kac moralny.... :badgrin:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 16 gru 2008, 21:42

Anielicanrw pisze:no i tak w lonie mamy mozen ajuz rozpoznac temperament bobaska...
A moja sisterka zmienila w ostatniej chwili imie... Alex ....wiec sprostowanie...
nie strasz mnie ! :badgrin: :badgrin: ...ja mam miec grzeczne i spokojne dzecko !... :evil:

... Alex... to bardzo ladne imie 8-)
ja tez chcialam Alexa (a raczej Alexis) -ale moj maz zaprotestowal... :oops: :roll:
...poza tym... teraz jest tak duuuzo tych alexow...
...wiec chyba musze wymyslec cos innego.. http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... eszany.gif

w sumie mam 3 imiona na chlopca i 7 na dziewczynke... :p :p hehe...
zdecydowac sie nie potrafie... bo wszystkie mi sie podobaja... :badgrin:
...zobaczymy... moze uda mi sie jakos wybrac to najpiekniejsze... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/zeby.gif¨¨¨

anielica... a ty po takim makaronie glodna nie bedziesz??? :badgrin:
ja zawsze jestm glodna po makaronie i po ryzu...a juz na pewno po takim z wayrzywamihttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... aciaga.gif

czy twoja sisterka urodzila w terminie ???
...ja jutro ide ogladac szpital w ktorym mam rodzic...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... _smile.gif
zdecydowalam sie na mala klinike...
przy porodzie bedzie tez moj ginekolog ...i spolka ... :badgrin:
narazie mysle ciagle o cesarce i rodzeniu w wodzie...
(panikara jestem i wszystko mnie bardziej boli niz kogokolwiek innego...
...wiec rodzenie zwyczajne w lozku w pozycji lezacej nie dla mnie !!! :oops: )
...nie chcialabym jednak miec casarki np. dwa tyg. przed terminem...
NIC NA SILE ! ;)

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 16 gru 2008, 22:43

:o same bejbikowe temaciki. Sam jestem ciekawa zdjatka tego malenstwa

A ja juz w piateczek lece do domki :!: 8-) nawet nie wyobrazacie sobie jaka jestem szczesliwa :-D
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 17 gru 2008, 00:30

a ja sie rozchorowalam, a mam tyle rzeczy do zrobienia
, umieram doslownie, bola mnie kosci i temperatura mnie dobija,
a tu lista na zakupy czeka i trzeba nas spakowac, wymienic opony a do czwartku niedaleko i jeszcze moja corus ma przedstawienie w nursery, bedzie grala aniloka :badgrin: :badgrin: :badgrin:
a uwierzcie ze ona to wcielenie diablicy, ach i prosto z przedstawienia do dover. a jak nie wyzdrowieje, o szlag juz siebie widze za kierownica w takim stanie.

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”