Moderator: Zespół I

a szukalam po necie emotek zeby wrzucac tu i tak sie napatoczylam na ta karteczke hihiAnielicanrw pisze:gdzies dorwala taka kartke
cool !!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1963.gifAnielicanrw pisze:A ja musze sie Wam pochwalic...rano zostane ciocia...moja siostra bedzie miala o 8 rano cesarskie ciecie...wiec na swiat przyjdzie nowy lamacz serc kobiecych...Borys!

dobrze ze masz jeszcze czas...duzo sie moze zdarzyc w tym czasie..ale najwazniejsze gdzie bys nie byla...masz sie tam czuc dobrze...i nigdy nie rob tego dla kogos...ja tak zrobilam...rzucilam studia...nikt cie nie doceni...dobrze robisz dajac sobei czas...viriel pisze:A ja tak z innej beczki- po zrobieniu wstępnego rozeznania wśród znajomych podjęłam decyzje o tym iż chcę wyemigrować do Australii. Mam mniej więcej w tym momencie 3 lata na przygotowania.
tak mysle....miala siostra blokade...wiec nie byla w pelnej narkozie...podziwiam ja bo ja bym sie na to chyba nie zdecydowala...sen najlepszy....cukiereczekPL pisze:Anielicanrw, gratulacje CIOTKA hihihi
cesarka fajna sprawa...
no i tak w lonie mamy mozen ajuz rozpoznac temperament bobaska...Samanthii pisze:.a pozniej jak sie obudzil , to machal raczkami i kopal swoimi cieniutkimi odnozami...hihi
szok normalnie,jak szybko i zwinnie sie poruszal !!!
a ja postanawiam sie odchudzic... z 2kg i mam dosc Cie Sam z tymi smakolykami.... :| ale zrobilam sobie makaronik z warzywami....tak i coz kac moralny....Samanthii pisze:...dobra lece piec racuchy z jablkami... bo mi sie chce znowu czegos slodkiego...
nie strasz mnie !Anielicanrw pisze:no i tak w lonie mamy mozen ajuz rozpoznac temperament bobaska...
A moja sisterka zmienila w ostatniej chwili imie... Alex ....wiec sprostowanie...