Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 13 gru 2008, 10:16

Samanthii, swietne masz te wloski kolorek i loczki
ja musze latac do fryzjera jak chce ladne fale na glowie hihihi

misia a ty juz za tydzien na stol?
jak nastawienie?...............
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 13 gru 2008, 13:13

A ja zaraz wyskakuje do miasta na Weihnachtsmarkt...w Köln przy katedrze jest co roku niesamowity...pelno budek z pysznosciami...i oczywiscie Glühwein...grzane winko...jest za oknem minus...wiec wskazany...nie jade autkiem,bo bym parkingu szukala z 2 h...poszaleje po sklepach...ja sie gdzeis wcisne... :!:
Zycze Wam pieknego sobotniego dnia... 8-)
A to foteczka Köln
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 261019.gif

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 13 gru 2008, 19:39

Anielicanrw pisze:A ja zaraz wyskakuje do miasta na Weihnachtsmarkt...w Köln przy katedrze jest co roku niesamowity...pelno budek z pysznosciami...i oczywiscie Glühwein...
faktycznie niesamowity... :-D

...mi tego wlasnie brakuje... :( (chociaz nie cierpie glühwein... :oops: :oops: )
...u nas niby tez jest weihnachtsmarkt...ale bardziej dla dzieci...

kiedys bylam o 19:00 , to byl juz zamkniety...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/138.gif
jak ja to zobaczylam ,to normalnie uwierzyc nie moglam !!! :|
przeciez weihnachtsmarkt ma swoj czar -wlasnie wieczorami ...
... kiedy swieca lampki , wszystko pachnie przysmakami i grzanym winem... jest mnostwo ludzi... glosno i tak baaardzo swiatecznie... PDT_Love_05
ach, wspomnienia wracaja... i lezka sie kreci w oku ...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ie_225.gif

...dzisiaj caaaly dzien lazilam po sklepach... wrocilam padnieta...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ilie_8.gif
...i mialam robic twoje wafle, anielica...(kupilam nawet kompocik wisnowy i zelatyne)

ale mi sie gofrownica posula... :cry:
...wiec byl fondue...
...i teraz ledwo sie ruszam... z przejedzenia ! :badgrin:

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 13 gru 2008, 21:07

Anielicanrw, pieknie tam macie :o
cukiereczekPL pisze:misia a ty juz za tydzien na stol?
jak nastawienie?...............
wiesz jakos narazie spokojnie...
ale boje sie boje sie bardziej jak za pierwszym razem...w czwartek lece w piatek rano juz jade do Poznania wiec swieta mimo ze wsrod bliskich chyba nie beda za przyjemne dla mnie...,mam tylko nadzieje ze 5go bede wstanie wrocic do pracy....
A wy dziewczynki jak z prezentami?macie juz wszystko kupione?Bo ja nadal nic -polecialam dzisiaj na zakupy i wrocilam z niczym.... :|
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 13 gru 2008, 22:25

Wrocilam...nie kupilam jeszcze prezentow...zostawiam wszystko na ostatnia chwile...jak zawsze....
Ale kupilam sobie...4 pary jeansow..... :p bo nie wiedzialam,ktore wybrac ;) to cala ja... a w sklepie...nowo wybudowany...obskoczylo mnie dwoch panow...pytali czy chce prace ... :oops: ja ze juz mam....a Pan ten starszy pyta... a zajeta...zyciowo...ja ze takkkk...a Pan do mnie ze jest wlascicielem...i ze raz do roku sam staje w sklepie przed swietami...a ze ma tu ponad 50 pracownikow...to chyba nie zauwaza jak sobie ze mna przerwe na kawke zrobi...zauwazyli...bo patrzyli na mnie jak na ufoludka...a ze kafeteryja byla obok...a co tam dalam sie zaprosic... rzadko daje sie tak zakrecic...ale kawka w towarzystwie inteligentnego przystojnego mezczyzny...zawsze wskazana... ;) ....teraz wiecie dlaczego mam 4 pary spodni... ;) wszystkie rozne...levis...pepe...d&g... a zaplacilam po polowie...stad nie moglam odmowic kawki... :| 8-) ;) A co tam...
Ale nie mam prezentow...i juz widze jak po drodze pedzac do Polski zatrzymuje sie gdzies i dokupuje...bo przeciez to cala ja... ;)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 14 gru 2008, 22:51

dziewczyny off top sie tu robi fotki,zwierzaki zakupy...bardzo was prosze wszystko w do tego przeznaczonych watkach!
pzdr!

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 14 gru 2008, 23:29

Dziewczynki kochane dla Was wszystkich z okazji Swiat, wszystkiego najlepszego i mala swiateczna rozrywka.

www.dancingsantacard.com/intro.php?user=90246

Buziaczki

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 15 gru 2008, 00:10

Renata1, to Ty w tym mikolaju ? Ale masz przeslodka sympatyczna buzke :p
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 15 gru 2008, 11:26

RENIA -poplakalam sie ze smiechu !!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hahaha.gif

dzieki za niespodzianke !!! SUUUPER ci to wyszlo !!! 8-) :p
misialeczek24 pisze: dziewczyny off top sie tu robi fotki,zwierzaki zakupy...bardzo was prosze wszystko w dotego przeznaczonych watkach!
pzdr! !
jasne misia...
...nie chce mi sie skakac po watkach z jednym zdjeciem...wiec wkleilam tutaj... :oops:
zreszta i tak wlosy juz zniknely...! wiec spoko- samo sie poprzatalo ! ;)
balwanek kacper nie pasowal do zadnego innego watku, niestety... :badgrin:

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 15 gru 2008, 19:28

Samanthii pisze:dzieki za niespodzianke
wlasnei SAM.....za Twoj avarek...dawaj wiekszy format tutaj...cos dla oczu... :p
Samanthii pisze:jasne misia...
...nie chce mi sie skakac po watkach z jednym zdjeciem...wiec wkleilam tutaj.
no ja o wszystkim i o niczym na tej naszej emigracji... :|
Renata1 dziekujeeeeeeeee

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”