MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 29 kwie 2008, 00:32

Sabrina pisze:Mój mąż nie lubi tańczyć,mężowie koleżanek również, więc oni siedzieli i drinkowali a my bawiłyśmy sie do rana.

Myslę ,że to nie tak...Po prostu faceci nie tańczą ,bo nie potrafią....Dlatego udaja ,że nie chcą tego robić,bo maja bardziej męskie rozrywki,czyli drinkowanie...
Zauważyłaś...przy wolniejszych kawałkach byli bardziej skorzy ,bo to i przytulić sie można i wystarczy tylko przystawać z nogi na nogę...Sam mam zamiar zrobić z soba porządek w tym zakresie i wiem,że to zrobię...Mam zamiar zostać królem parkietu na najbliższej sylwestrowej imprezie... :badgrin:
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 29 kwie 2008, 11:07

janko2 pisze:Mam zamiar zostać królem parkietu na najbliższej sylwestrowej imprezie...
janko,w tym wieku :badgrin: ;) no no
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 29 kwie 2008, 11:19

Tak...Słyszałem,że babki lecą na starszych panów..w dodatku z kasą..i klasą... :-D
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 29 kwie 2008, 12:26

Moim zdaniem to nie jest kwestia wieku. Spotykałam się z facetem starszym o 10 lat i nie wiem kto bardziej lubił imorezować - ja czy on.

A co do tańca - ja nie lubię tańczących facetów, takie małe zboczenie. Mężczyzna powinien drinkować z kumplami, a od tańczenia to są koleżanki.
Podział ról musi być! ;)
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 29 kwie 2008, 13:08

...nie zawsze kolezanki sa na imprezie... :|

..czasami mam ochote poszalec z mezem... (zwlaszcza jak jestesmy razem na urlopie )

-jak on zostanie przy barze- to ja tez musze , bo jak z kims zatancze, to jest zazdrosny....

..a jak pojde sama , to jest pozniej 100 pytan do i wypominanie przez kolejny rok... :evil:

on nie lubi juz dyskotek- woli inne spotkania towarzyskie ... :doubt:
..zreszta, to nie tylko o dyskoteki chodzi ...

10 lat roznicy - to dla mnie zbyt wiele............................................ :|

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 29 kwie 2008, 14:13

lil sexy pisze:Mężczyzna powinien drinkować z kumplami, a od tańczenia to są koleżanki.
No nie świruj, że miała bym z dziewczyną wolny kawałek tańczyć :? :-D
Są różne fajne wolne piosenki i jak jest super tancerz,to lubie tez czasem wolno poprzebierać nogami. Mój mąż nie umie ani szybkich ani wolnych,ale koleżanki mąż fajnie tańczy więc go wypożyczałam :badgrin: Jego żona tez nie umie więc bawiliśmy sie razem :-)
Janko2 ucz sie,ucz bo co to za facet który nie umie tańczyć :-)
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 29 kwie 2008, 14:51

a moj chlopak jak tanczy....hmmm.. ekstraaa :!: :-D na weselu jak bylismy to prawie wszystkie dziewczyny chcialy z nim zatanczyc oh(m1 :p

Awatar użytkownika
sheeee
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sheeee » 29 kwie 2008, 14:54

Samanthii, mój mąz jest starszy ode mnie 10 lat i jeśli chodzi o imprezy to jest tragedia!! On woli kręgle,wyjście do knajpy(oczywiście z bandą jego kumpli,nie ze mną :evil: ),na dyskoteke raz na miesiąc pójdzie ze mną,oczywiście wielka łaska,nie bawi się w ogóle,siedzi i chleje :evil: z kumplami. W sumie dobrze że nie tańczy bo jak wchodzi na parkiet to jest wielka katasrtofa :-D A w sobotę przeszedł samego siebie! Wyszedł o 19 i wrócił o 5 nad ranem zalany w trupa :evil: ,mamy ciche dni,on twierdzi że nic nie zrobił,z kolegami przecież byl! A jak ja bym tak zrobiła to by była wielka tragedia i wypomiał by mi to przez nastrpne 5 lat.!10 lat to nie jest dużo,wszystko zależy od człowieka,jego tempetamentu itp... Ale ja mam dość,jest w domu wieczna wojna! Ale ten weekend będzie mój :-D