chorobliwa zazdrosc

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 27 gru 2007, 00:54

jak sie ciesze ze zalozylam ten watek :) juz mam lepszy chumor.
londyjka, ariela - to na pewno nie bedzie latwe zeby poradzic sobie z obsesyjna zazdroscia, a mysle ze jest to mozliwe, zeby poradzic sobie z tym samemu. w moim zwiazku byl taki czas ze zawsze przed jakim wyjsiem z moim chlopakiem zbieralam sie w sobie i mowilam sobie ze jak tego nie przezwycieze teraz to zawsze bede trwac w tej beznadzieji i ponizaniu siebie samej, myslalam sobie ze tak na prawde to nie chodzi o to ze o niego jestem zazdrosna tylko o to ze nie mam poczucia wlasnej wartosci i wszystkie ladne dziewczyny sa dla mnie ladniejsze o wiele ode mnie i przy kazdym innym facecie tez bede sie tak zachowywac , probowalam sobie sama wbic do glowy ze jestem na tyle wartosciowa ze nie moge tak sie ponizac, takie nastawienie pomagalo przetrwac bez fochow i klotni te konkretne wyjscie....
oh(s1

obie piszecie mi jak on jest nie wporzatku po tym co wam opisalam, a to co pisalam to tylko jedna czy dwie sytuacje, gdybym mogla wam opowiedziec wiecej takich rzeczy jak mnie olewal, ponizal itd to juz wogle powiedzialy byscie ze na glowe upadlam skoro z nim jestem, az mi wstyd :/

sorry za moje chaotyczne pisanie to dlatego, ze jestem spiaca ;) ;)

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 27 gru 2007, 01:04

a czytalyscie ksiazke : dlaczego faceci kochaja zlosnice? ja czytalam i czytajac ta ksiazke stosowalam to co tam bylo napisane i dzialalo, jest gdzies na necie do sciagniecia jako ebook, poszukam jutro jak znajde czas. zazdroszcze dziewczynom, ktore maja tyle pewnosci siebie, ze az emanuja tym, bo to dodaje im duzo urody, jesli dziewczyna nie ma pewnosci siebie to traci w oczach faceta :/ ariela - tez nie wiem jak to zmienic :9

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 27 gru 2007, 01:05

anita,dokladnie: dopuki nie nauczysz sie cenic siebie zawsze bedzie ci zle. Nie jestem najlepszym przykladem do prawienia moralow bo sama mam problem ze soba. Zawsze inna ladna dziewczyna w moim mniemaniu musiala byc ode mnie ladniejsza i kazda,o ktorej tak myslalam,mialam mysli,ze napewno podoba sie mojemu! To jest caly czas gdziekolwiek jestem w mojej podswiadomosci... Wrrrrr... Caly czas z tym walcze,i nie wiem czy to jest do przyzwyciezenia,ale najwazniejsze to miec faceta,ktory zapewnia cie,ze tak nie jest i ze tylko ty mu sie podobasz. Gdybym jeszcze ja i moja zazdrosc slyszala od niego,ze ktos tam mu sie podoba albo napalal by sie przy mnie i podziwial jakas babke,ze "ale fajna" itp to bym chyba sobie w leb palnela...Ty to masz anielska cierpliwosc,jestes dla mnie podziwem ile mozesz zniesc...ja bym nie zniosla 1 setnej tego co Ty...i chyba Bog mi Go zeslal zebym jeszcze troche pozyla na tym swiecie... :p
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 27 gru 2007, 01:09

Dlugo z nim jestes i w jakim wieku jestescie jesli moge spytac?

Ciezka sytuacja bo mowisz ze jak go zosatwilas to sie bardzo staral i chcial wrocicdo Ciebie wiec zalezy mu... Sama juz niewiem czy zalezy mu na tobie czy na kims z kims moze byc i pokazywac jaki to on przystojny i jakie ma wziecie. Zachowuje sie jak bys miala mu dziekowac i byc wdzieczna jaki to on nie jest cudowny i mimo takiego brania łaskawie jest z tobą.
Napewno to ma zwiazek z dziecinstwiem na bank a jego zachwowanie nie pomaga Ci tego przezwyciezyc...
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 27 gru 2007, 01:11

Londyjka pisze:chyba Bog mi Go zeslal zebym jeszcze troche pozyla na tym swiecie...
buhahah dobre ;) Mi chyba tez mojego Bozia zesłała bo tak jak mowisz gdyby on jeszcze z moja zazdroscia stwierdzial o jakies lasce: niezla dupencja to bym chyba byla juz łysa.

*75C*

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 27 gru 2007, 01:16

kurcze,moj osttani post tak zabrzmial jak go 2 raz przeczytalam,jakbym ci sugerowala cos glupiego...nie,nie to mialam na mysli! Chodzi mi tylko o to,ze jestes dla mnie wzorem cierpliwosci,ale tez golym okiem widze jakiego mozna skor...trafic. Anita jestes napewno duzo duzo wiecej warta niz to co ten dXXXk ci sugeruje! Jestes mloda, nie zmarnuj swojej szansy. Jeszcze wiele szczescia przed Toba,dopiero zaczynasz zycie a przy nim szybko je skonczysz(psychicznie), NIE POZWOL NA TO! Nie jest ciebie wart. Wspomnisz jeszcze slowa Londyjki jak rzucic tego balwana!
ja tez przy moim bylym myslalam,ze swiat sie konczy jak zrywalismy,potrafil przez 3 lata psychicnie znecac sie nade mna smsami ale dzis Bogu dziekuje(a przedtem mialam za zle) ze tak sie stalo!
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 27 gru 2007, 01:16

ariela- rozmawialm z nim, bo to trwa od 4 lat :? wiec on mowi na to ze sobie wymyslam ze to moja chora wyobraznia, ze on nic nie robi zlego, ze wszyscy faceci ogladaja zdjecia ze powinnam miec faceta ktory na prawde bedzie mnie zdradzal to wtedy go docenie itd

on ma bardzo ciezki charakter i kiedys prosilam go ze jak sobie oglada to niech oglada ale przeciez nie musi sobie zapisywac wszystkiego i sie tak wczuwac w zdjecia z jakimis laskami
bo mnie to boli jak widze takie rzeczy, ale pamietam ze i tak po niedlugim czasie znow duzo znajdywalam wiec nie pomoglo to co mowilam..

kiedy mieszkalismy razem ja zasypialam sama a on siedzial calymi nocami przy kompie, zamiast ze mna zsypiac i zgadnijcie co robil ?? :) oczywiscie strony dla doroslych... skradalam sie po cichu jak wariatka zeby zobaczyc co robi i ogladal jakies laski.

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 27 gru 2007, 01:19

ariela pisze:
Londyjka pisze:chyba Bog mi Go zeslal zebym jeszcze troche pozyla na tym swiecie...
buhahah dobre ;) Mi chyba tez mojego Bozia zesłała bo tak jak mowisz gdyby on jeszcze z moja zazdroscia stwierdzial o jakies lasce: niezla dupencja to bym chyba byla juz łysa.
hahah,no dokladnie,i pewnie bym byla nie tylko lysa(dobrze ze mam blond wlosy,nie widac :p )ale i na cmentarzu kwiatki od spodu wachala... NO CHYBA ZE ON :evil:

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 27 gru 2007, 01:22

Londyjka czy w avantarku to ty czy Christina Auguliera?
Bo jesli to ty to łaaaaaaaaaaaaadna jestes baaaaaaaardzo i dobrze ze moj facet Cie nie zna:D:D

Anita a co do oglądania lasek to nie kazdy oglada majac kobiete w sypialni obok i nie zapisują tego na kompie co i po co?.Juz omijam kwestie ze jak ogladaja to sie tym nie chwalą. Ogladają pewnie wszyscy i tak chocby nawet mieli Miss world za zone to pewnie i tak pewnie cos tam obejza.

*75C*

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 27 gru 2007, 01:25

anita111 pisze:ariela- rozmawialm z nim, bo to trwa od 4 lat :? wiec on mowi na to ze sobie wymyslam ze to moja chora wyobraznia, ze on nic nie robi zlego, ze wszyscy faceci ogladaja zdjecia ze powinnam miec faceta ktory na prawde bedzie mnie zdradzal to wtedy go docenie itd

on ma bardzo ciezki charakter i kiedys prosilam go ze jak sobie oglada to niech oglada ale przeciez nie musi sobie zapisywac wszystkiego i sie tak wczuwac w zdjecia z jakimis laskami
bo mnie to boli jak widze takie rzeczy, ale pamietam ze i tak po niedlugim czasie znow duzo znajdywalam wiec nie pomoglo to co mowilam..

kiedy mieszkalismy razem ja zasypialam sama a on siedzial calymi nocami przy kompie, zamiast ze mna zsypiac i zgadnijcie co robil ?? :) oczywiscie strony dla doroslych... skradalam sie po cichu jak wariatka zeby zobaczyc co robi i ogladal jakies laski.
ANITA,UWIERZ,ZE NIE WSZYSCY SA TACY...WIESZ KTO TAK MOWI? "Faceci",ktorzy usprawiedliwiaja sie w taki sposob! napisalam "faceci" w cudzyslowie,bo nawet moj nie nazywa ich facetami tylko ... ... delikatnie mowiac psami na baby...bardzo delikatnie mowiac...A notabene ogladanie innych bab w internecie i to rozebranych to nie jest zdrada?? Zdrada to nie tylko pojscie z kims do lozka...mamy widocznie inne hierarhie zdrady... :roll:
ariela- to chris :-D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”