gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
niebieski
- Rozmowna Beauty

Macie 100% racji Janko i lunka.
Ja sie zastanawiam gdzie są rodzice!!!! przeciez takiej młodej dziewczynie trzeba wytłumaczyć na czym to wszystko polega, nauczyc szacunku do samego siebie i swojego ciała, przestrzec przed bezmyślnym eksploatowaniem swojego ciała za przysłowiową bluzeczkę lub torebkę od jakiegos tam frajera. dziś puszczanie sie jest w modzie....i to jest bardzo smutne jest na to pewne przyzwolenie a szczególnie ze strony taniej i płytkiej rozrywki, show bisnessu co niestety wywraca do góry nogami nasze wartości i sposób zycia. Dzisiaj młodziutkie panny polują na dobrze usytuowanych starszych panów i nic ich nie obchodzi, ze oni maja rodziny, obowiązki, ważne ze by im tylko w głowie zawrócić i znaleźć naiwnego, który bedzie kupował im ciuchy, brał na wakacje itd. Tylko prawdziwy faceci nie daja sie omamić, a ich nie jest zbyt wielu!!! Smutne to ale prawdziwe
-
Lunka
- TOP Beauty

-
Kontakt:
niebieski pisze:Dzisiaj młodziutkie panny polują na dobrze usytuowanych starszych panów i nic ich nie obchodzi, ze oni maja rodziny, obowiązki,
nic dodac nic ujac to smutne ale prawdziwe

same interesowne dziewuchy .......a moze ja jestem juz za stara

mam przestazale wartosci i nie nadazam za tym

-
janko2
- Uzytkownik zbanowany

niebieski pisze:Dzisiaj młodziutkie panny polują na dobrze usytuowanych starszych panów i nic ich nie obchodzi, ze oni maja rodziny, obowiązki,
Świat od jakiegoś już czasu stoi na głowie i nie zmienimy tego..Przynajmniej ja nie mam zamiaru sie temu poświęcać..Masz rację,że trzeba zacząć od siebie i od wychowania własnych dzieci,tylko to sie tez do końca nie udaje...Dzieci dorastaja..poszukują. własnej tożsamosci i na zasadzie młodzieńczego buntu,robia różne rzeczy na przekór... ;-) .Czasami udaje im sie nie przekraczać granic pewnego dobrego wychowania ,wniesionego z rodzinnego domku...ale czasami zauroczenie wolnościa jest wręcz odurzające...Cóż..młodość rządzi sie swoimi prawami,niekoniecznie zgodnymi z naszymi oczekiwaniami.... ;-)
--------------nosek u dr.Bieleckiego
''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''
-
natalya
- Specjalista Beauty

-
Kontakt:
Lunka pisze:niebieski pisze:Dzisiaj młodziutkie panny polują na dobrze usytuowanych starszych panów i nic ich nie obchodzi, ze oni maja rodziny, obowiązki,
nic dodac nic ujac to smutne ale prawdziwe

same interesowne dziewuchy .......a moze ja jestem juz za stara

mam przestazale wartosci i nie nadazam za tym

kazdy kij ma dwa konce
widac starszemu panu nie pzreszkadza posiadnie rodziny i spotykanie sie z dziewucha jednoczesnie
w koncu to chyba jego rodzina wiec kto ma sie martwic?? on czy dziewucha?
nie bronie dziewuchy, ale to w koncu ani jej rodzina ani jej obowiazki....
chyba starszemu panu powinno bardziej zalezec na swojej rodzinie niz jego lasce

18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust
-
clarisss
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
kurcze tak czytam i czytam. i z tego co przeczytałam to wychodzi na to że nasza młodzież jest mega wypaczoną seksualnie i mentalnie grupą ludzi skazanych na życiową porażkę. czy wy naprawde tak myslicie??
a chciałabym wam pytanie zadać - co myślicie o "seksualnym równouprawnieniu"? do niedawna to facet zawsze chciał na jedną noc i to on chciał bez zobowiązań a dziewczyna to zawsze emocjonalnie i stały związek. teraz to się zmieniło. i co wy o tym zjawisku myslicie?
280cc eurosilicon low profile
13.08.2008
-
janko2
- Uzytkownik zbanowany

clarisss pisze:a chciałabym wam pytanie zadać - co myślicie o "seksualnym równouprawnieniu"? do niedawna to facet zawsze chciał na jedną noc i to on chciał bez zobowiązań a dziewczyna to zawsze emocjonalnie i stały związek. teraz to się zmieniło. i co wy o tym zjawisku myslicie?
Stare przysłowia są swietne..Jest takie....,,Jak sobie poscielesz..tak sie wyspisz."...Każdemu matka natura dała rozum wiec widać może sie poruszać i postepować w ramach swoich możliwości...Jeśli pasuje mu życie z dnia na dzień,a więc panienka lub pan na jedna noc..cóż...Jego wybór...Ale ..to dotyczy chyba bardziej kobiet..one są bardziej uduchowione,takie zycie nie interesuje...One chcą nie tylko zadbać o swoje potrzeby fizyczne,ale też i emocjonalne...Dążą do takiego właśnie modelu i szukaja partnera .,który spelni ich oczekiwania..I nie bedzie to pewnie facet,który ma na czole wypisane...słowo.lubie wszystko byleby bez zobowiązań...Innego faceta szuka sie do zabawy ,a innego do wspólnego życia..ale to tez przecież nie jest regułą...Tak samo jak to,że wszyscy chcą żyć w parach...Zbyt skomplikowany jest ten świat,by trzymać się schematów...Ale zawsze można tak zyć,by nie krzywdzić innych...
-
clarisss
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
chodzi mi o to ze teraz miedzy "numerkiem na jedna noc" i "zwiazkiem" jest jeszcze cos innego, na co pisza sie zarowno faceci jak i coraz czesciej dziewczyny. w stanach, poprawnie politycznie

, mowia na to FRIENDS WITH BENEFITS... czyli jednym slowem znajomi ktorzy sie stukaja od czasu do czasu jesli akurat nie maja partnerow.
co janko myslisz o tych ukladach?
13.08.2008
-
janko2
- Uzytkownik zbanowany

clarisss pisze:czyli jednym slowem znajomi ktorzy sie stukaja od czasu do czasu jesli akurat nie maja partnerow.
co janko myslisz o tych ukladach?
Uwierz mi,że nie chciałabys wiedzieć,co mysle o takim stukaniu..z kamienia przecież nie jestem...Ale swój rozum też mam ,więc wyciągnięcie wniosków zostawiam Tobie...

-
Lunka
- TOP Beauty

-
Kontakt:
uwazam ze i tak kazdy ma swoj rozum i niech robi to co chce by byc w zgodzie z samym soba, a ci co chca szalec niech to robia i tyle nie mi ich osadzac
janko2 pisze:,,Jak sobie poscielesz..tak sie wyspisz."...Każdemu matka natura dała rozum
dokladnie tak samo mysle.
-
clarisss
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
wiem wiem, kazdy robi to co lubi. ale chodzilo mi o to, ze masz janko dosc extremalne poglady (zostanie prawiczkiem do slubu robi z ciebie w moich oczach sympatycznego kosmite :) ) i wlasnie dlatego chcialam wiedziec jak sie na to zapatrujesz.
a takie uklady dzialaja. tylko obie strony musza chciec dokladnie tego samego bo zakochiwanie sie nie wchodzi w gre. sprawdzone

13.08.2008