Dziewczyny czy wierzycie w astrologie i sens znaków zodiaku

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ETNAA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ETNAA » 23 maja 2005, 20:32

a co powiecie na skorpionica - lew? Podobno się nie sprawdza a ja zawsze taką właśnia pokrewną duszę znajduję! przyjaciółka - waga - hamująca skorpionicowe popędy :twisted: przyjaciel - byk. wszelkie ryby, raki itp, które mają być mi "pisane" - średnio się z nimi dogaduję!

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 23 maja 2005, 22:08

jakos specjalnie w astrologie nie wierze, moja mama bardzo chetnie chodzila do astrologow i roznych wrozek, ja za tym nie przepadam. jestem koziorozcem, moi rodzice tez byli koziorozcami- ciezki przypadek, wierzcie mi. moj facet jest z ostatniego dnia ryb, ja ze srodka znaku. jakos nam sie uklada calkiem niezle.
mialam tylko raz okazje wysluchac osoby, ktora powiedziala mi co mnie czeka- autentyczna cyganka, jak dotad sie nie mylila.
mojej mamie tez kiedys karty postawila jedna pani i wszystko sie sprawdzilo, niestety.
jakos nie ciagnie mnie do poznania swojej przyszlosci. wole zyc niewiedza.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 23 maja 2005, 22:20

mnie moja przyszlosc ciekawi i to bardzo ale chyba sie boje :?

Awatar użytkownika
małgośka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: małgośka » 24 maja 2005, 07:46

Jestem zdania, że jak człowiek usłyszy "swoją przyszłość" to tak podświadomie pokieruje swoim życiem, że to co usłyszał stanie się rzeczywistością. To nasza wielka siła poświadomości. Wolę więc nic nie wiedzieć...
Skupin, 09.06.2005. anatmiczne 350 cc - s± piêkne!!!

Awatar użytkownika
ETNAA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ETNAA » 24 maja 2005, 10:15

a ja byłam u astrologa - byś może tego samego co gaga - pozytywnej kobitki. potrzebowałam takiego kopa :) przeszłość dość składnie opowiedziała (hehe, jakbym nie wiedziała ;) ) a przyszłość wg niej..no nie wiem, wcale nie piękna bo podobno jestem bardzo karmiczna :( jednak wróżyła mi wielką karierę...artystyczną :D

Ami
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Ami » 24 maja 2005, 10:21

Gaga i Etnaa, to może skonsultujecie swoje panie i napiszecie nam u kogo byłyście, tak na wypadek jakbym byłam kiedys w Wawie :wink: i chciała się tam wybrać, a tak na powaznie to myślałam już o tym i teraz to przydałby mi się taki spis życia :shock: To co dziewczynki, będziecie współpracowały :lol: ??

Gosc3
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Gosc3 » 24 maja 2005, 11:58

CO NIECO NT STRZELCÓW

Strzelec to jeden z najweselszych i najaktywniejszych znaków Zodiaku. Wpływ żywiołu ognia przydaje pasji i zdecydowania wszystkim poczynaniom Strzelców.
/POWIEDZMY,ŻE SIĘ ZGADZA- TAK W 75%/

Przedstawiciele tego Znaku decyzje podejmują pod wpływem impulsu i są zawsze bezwzględnie wierni swoim przekonaniom. Trudno przekonać Strzelca, aby zmienił zdanie.
/TAK, TAK, ZDECYDOWANIE TAK PDT_02 /

Działają z zaangażowaniem, które udziela się innym. Mają dar przekonywania innych do swoich planów i zamierzeń. Optymizm Strzelców pozwala im ciągle angażować się w nowe sprawy, stale być w ruchu i nigdy nie spoczywać na laurach.
/ :? TEZ PRAWDA, CHOĆ OPTYMISTKĄ NIE JESTEM -NAWET W POŁOWIE/

Strzelce kochają ryzyko i przygody. Sporty ekstremalne, wyścigi, gry hazardowe są ich domeną. Podobnie w interesach - nie boją się ryzyka straty. Muszą czuć dreszczyk emocji!
/EEETAM :shock: ŻADNE SPORTY EKSTREMALNE- SKOKI NA BUNGEE CZY WSPINACZKA SKAŁKOWA NIE WCHODZĄ W RACHUBĘ/

Nie boją się nowych doświadczeń, marzą o podróżach.
/OH YEAH :!: :!: :D /

Często opuszczają rodzinny kraj i bez wahania zapuszczają się w najdziksze zakątki świata.
/W AFRYCE DZIKIEJ JESZCZE NIE BYŁAM- ALE WYJEŻDŻAĆ UWIELBIAM-ŚREDNIO CO PÓŁ ROKU/

Kochają szybkość - panie chętnie jeżdżą konno, panowie Strzelce oglądają się za sportowymi samochodami i motorami.
/HMMM :? :wink: /

Awatar użytkownika
ETNAA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ETNAA » 24 maja 2005, 13:26

no ba, tylko gaga nie odpisuje :D tak z ciekawości wrzuciłam na google hasło astrologia warszawa - boshe, ile mi ich wywaliło!!

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 24 maja 2005, 19:41

przepraszam że tak długo ale dziś miałam egzamin. juz po konsultacji z Etną i to nie jest ta sama pani.
moja pani astrolog ne ogłasza sie nigdzie robi horoskopy tylko z polecenia. ja osobiście stronie od ludzi z ogłoszeń.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 24 maja 2005, 20:19

MAGDALENA, ja tez,jako strzelec zodiakalny- nie przepadam za sportami ekstremalnymi :shock: ,nie wiem czemu taka boi-dupka ze mnie..
podroze kocham;)i co mnie zdziwiło u Ciebie,jako zodiakalnego strzelca,to to,ze nie jestes optymistką!!!???????no to tu jestem w szoku, bo ja jestem beznadziejnie optymistycznie nastawiona do swiata.Niekiedy inni pukają mi po głowie,kiedy widzą,jak pcham sie w coś,co wg nich nie ma szans powodzenia,ale ja zawsze wierze,ze do jasnej cholery MUSI BYC DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i naiwna jestem...za bardzo ufam ludziom,choc i tak staram sie zmądrzeć...jak na razie bez większych rezultatów,ale i tak jest lepiej , niz było.

Poza tym jestem wygodnicka....chcialabym miec duuuzo kasy,bo lubie ją wydawac w zwiazku z czym kasa sie mnie kompletnie nie trzyma :shock: :roll: :(
No i tego,czego oczekuje od innych to tolerancja,brak obłudy i chamstwa,uśmiech i poczucie humoru, szczerosć i rozsądek....no i dobre serce...ale chyba chce za duzo :shock:
she

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”