jest mi dzisiaj strasznie smutno

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

SÂłodkaxxx
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: SÂłodkaxxx » 17 paź 2005, 21:18

Kochanie, myslisz, ze jestem gruba?? Nie, rubinku, nie jesteś, ale moja była wazyła 50 kg przy takim wzroście jak Ty. Ludzie, jak tu ważyć 50 kg przy 173 cm...?? Na pewno nie jestem za gruba?? Oj przestań..., ale ładnie Ci w tych czarnych spodniach, tak wyszczuplają...
Raczej mnie to bawi niz złości, ale trochę zakłuło. Dzis zwolniłam sie z pracy i przeprowadzam się do niego, boję sie okrutnie...A o cycatkach mówi, ze fajne, ale w telewizji, na obrazku, a co innego robis operację jak z kimś sie jest, że to tak niby drastycznie i ...nie rozumiem

Gosc4
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Gosc4 » 18 paź 2005, 14:35

oj, bo to takie sieroty, myślą, że te cycate są naturalne :lol:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 18 paź 2005, 17:10

skad ja to znam....jk mowi jezus jaka jestem chuda...ale taka cie pokochalem taka poznalem..po czym nie wiem czy chce mnie pocieszy mwi ja cie podtucze..a jak nic z tego nie wyszlo...odszedl do grubszej i cycatej.... :evil:
wiec teraz po op bede szczupla i cycata.... :twisted: hehe ideal :wink: :wink: zartuje....ale to smutne :? :(
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 18 paź 2005, 17:35

faceci to powinni chyba być niemowami...... :roll:
jak czytam to co piszecie to tylko mnie nerwy biorą... :evil:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 18 paź 2005, 17:42

ale to swieta prawda faceci sa okropni im sie ngdy nie dogodzi...... nawet ci ktorzy maja w domu super laske to i tak ogladaja sie za innymi - pociaga ich to czego nie maja - taka ich natura!
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 18 paź 2005, 17:46

bo przeciez najlepiej smakuje zakazany owoc!Tak sobie mysle ze nie nalezy za wszelka cene usilowac dogodzic facetowi,bo jak zycie pokazuje to sie nie sprawdza!
Juz po!:)
Skupin 26 lipiec, mentor 300cc okragle.

Awatar użytkownika
joanna2828
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: joanna2828 » 18 paź 2005, 18:14

już było wiele zdań na ten temat w innym wątku, ale tak czy inaczej powtórze to jeszcze raz: facetom sie nie dogodzi nigdy ! oni poprostu są ciągle znudzeni, jak maja chudą brunetkę, chcą pulchniejszą blondunkę, jak jest mała to chcieliby dużą, itd, itp... przecież to szkoda naszych nerwów kobietki, to są zwykłe samce i zawsze bedą ślinic się za innymi panienkami jakiekolwiek byśmy piękne nie były i stawały na głowie, żeby byc idealnymi :(

SÂłodkaxxx
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: SÂłodkaxxx » 18 paź 2005, 18:39

Prawda, nie dogodzisz...ale i tak sie starasz. Jezu, jutro idę pofarbować włosy na brąż, a od lat mam jasny blond...bo powiedział, że w ciemniejszych ładniej. hihi, no ale co to jest w porównaniu z wiecznościa...

Dodano po 4 minutach:
A obiecałam sobie, że już nigdy nie będe sie tak poświęcac. Poprzedniemu prałam, sprzątałam,. nauczyłam sie gotować, prasowałam w kancik mundurki...karmiłam pieska i myłam okna w niedzielne przedpołudnia. wchodził i usmiechał się, to juz wystarczało za cały świat. Żeby tak mieć 16 lat i tą mądrość. Oni nie lubią kochających, poświęcających się, takich mamusiek. Mam przyjaciółkę, która swemu chłopakowi, jak chciał kluski ziemniaczane, to zmieszała mąke z wodą (no bo jak tu by potrzeć te kartofelki z takimi szponami). świństwo straszne wyszło, jedna wielka klucha w garnku. On usiadł, zjadł i skomentował :dziwne, dziwne, ale dobre... No, takie sie podobają, które nic nie robia tylko siedzą i pachna chyba.

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 18 paź 2005, 18:48

Słodkaxxx pisze: No, takie sie podobają, które nic nie robia tylko siedzą i pachna chyba.
...i jedyny problem to dobor koloru paznokci do sukienki :wink:

ale to tez nie tak do konca...to zalezy tez od faceta...my jestesmy rozne i rozne rzeczy nam sie podobaja i oni tez sa rozni...ale fakt ze i tak tylko o jednym mysla :twisted:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

SÂłodkaxxx
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty
Kontakt:

Post autor: SÂłodkaxxx » 18 paź 2005, 18:52

Moja ciocia skwitowała to tak, ze ci, którym sie nie podobają akryle, solarium itd to są chytrzy, bo wiedza, że bedziesz drogo kosztować.Ale to tak pół żartem:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”