zostalam wykorzystana-pigulka gwaltu ;(((

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 15 lis 2008, 20:45

Az sie lzy nacisnely do oczu jak przeczytalam nikoletka twoje przezycia!
I cisna sie slowa nienawisci nie tylko do gwalcicieli ale do ludzi, do ktorych powinnismy wystapic o wsparcie! Komu wiec mamy zaufac! Od czego oni do cholery sa?? I wlacza sie stare powiedzenie,ze policjant zamiast mozgu i uczuc ma palke i miesnie! Myslalam,ze jestesmy w sredniowieczu jak przeczytalam takie podejscie,az wstyd i hanba dla polskiego narodu! Bardzo ci wspolczuje i mam andzieje,ze pomimo to nie poddasz sie a ten skor... zostanie skazany.

Czytalam w prasie dla polakow za granica,z dwa lata temu jak na podstawie ulicznej kamery(nawet nie dokladnie dlao sie stwierdzic,ze to na pewno byl on) oskarzono jednego polaka,pewnego Jakuba mieszkajacego w Anglii o zgwalcenie 48 letniej kobiety. Pare dni temu czytam w tej samej,swiezej prasie,ze zostal skazany na dozywocie.
A ten tu jeszcze po ulicy chodzi ! Niedoczekanie!!!!

Nasze Polskie prawo czyni z ofiar narzedzie prowokacji, to smieszne.
Smutne tez,ze wielu facetow uwaza w ten sposob dajac sobie przyzwolenie do gwaltu traktujac pewien ubior czy zachowanie jako zaproszenie.
(jedne znajomy kiedys probowla sie do mnie dobierac bo stwierdzil ze go sama prowokuje bo zalozylam noge na noge w samochodzie :o - trzeba uwazac,bo niektorzy faceci maja chora wyobraznie!)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 15 lis 2008, 22:07

Boze nie wiem co napisac ...
Dobrze ze masz oparcie w swoim mezczyznie!!!!nie daj sie kochana i doprowadz ta sprawe do konca nie pozwol by pozostal bezkarny!!!!
Brdzomi przykro skarbie :?
Sciskam goraco....
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 15 lis 2008, 22:50

Nikoll...dopiero teraz wszedłem na forum i jestem zdruzgotany.... :(
Jestem facetem, a Ty potrzebujesz chyba bardziej dziewczyn,zeby podtrzymały Cie na duchu....Sciska mnie w gardle i mam mokre oczy...
Proszę Cie tylko ,zebys się nie poddała.... :

( mam 19 lat, i niechce zyc......mozesz mówic co chcesz....możesz robic co chcesz....ale my chcemy Cię u widzieć ...Nie masz wyjścia.... :-)
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 15 lis 2008, 23:40

nikolettkaa, ta sprawa to sie nadaje do telewizji niestety;/ ehh zeby pokazac jaka nasza polska zasrana policjanaprawde jest! CO to k**a za podejscie? Nie wiem co bym zrobila na Twoim miejscu, ale i tak dzielnie sie trzymasz:* Przeparszam, ze to pisze, ale to naprawde trzeba bylo by naglosnic zeby cos z tym zrobili:( taki system;/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

Awatar użytkownika
elle89
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: elle89 » 15 lis 2008, 23:43

krzesło elektryczne , kastracja, dożywocie COKOLWIEK na takich zboczeńców... W filmie "Pułapka" pokazali, co się robi z takimi jak oni. Niech sobie obejrzy każdy facet, który ma takie chore pomysły - polecam.
"Pragnienie bycia kimÂś innym to marnowanie osoby ktĂłrÂą siĂŞ jest." Kurt Cobain

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 16 lis 2008, 00:07

najgorsze uczucie ,to to ze wszysycy dookola daja mi do zrzumienia ,ze to beznadziejna sprawa ,ze nie ma po co sie pchac w g***, a wiecie co jest dla mnie najtrudniejsze ? ze to byl poza moim facetem facet , ktoremu ufalam -jak mowilismy nieraz byly wspolne imprezy , nawet kiedys spalismy w jednym lozku -w ubraniach, i ja mu zawsze mowilam ,ze kocham Roberta ze traktuje go jak brata i nic z tego nie bedzie , nawet tego wieczoru mu dopieklam ze nie dorownuje robertowi i powtrzalam mu z tego co pamietam ze kocham roberta , dzis przypomnialam sobie ze bardzo plakalam nie wiem dlaczego, rozmawialam z moja przyjaciolka ktora mowi ,ze ja plakalam i mowilam ze chce jechac do domu ... :cry: a potem wsadzono nas w taksowke ... i wielka dziura ,ciezko mi o tym pisac , bo wstydze sie -sama w glowie mam obraz mnie takiej nacpano-nachlanej...:(((, nie umiem tak naprawde sobie wytylmaczyc ze to nie ja tylko pigulka,alkohol , przeciez ja nigdy nie pije ,a jak pije wracam do domu , najgorsze jest to ,ze nigdzie nie wychodze, na rzadne impresy ,a jak nawet to maks do 12 -jestem raczej domatorka co widac po obecnosci na forum
Nie pytam Boga dlaczego, Tylko siebie ?
to mnie boli ,ze wtedy zgodzilam sie na tego drinka ,ze nie dalam rady wrocic do domu, obwiniam sie caly czas ze to pewnie moja wina ze za duzo wypilam ,ze nic nie pamietam , ze niechce sobie przypomniec :((( porazka , chciala bym miec to wszystko za soba

Tak kontaktowalam sie z tym centrum , tu w Wro maja oddzial ide do nich w poniedzialek, bo sama nic nie wskuram
wiecie co jest jeszcze najgorsze ? ze ja nawet nie umiem znienawidzic tego faceta ,tulmacze ze moze jemu tez ktos cos wrzucil ,ze moze sie uchlal, ze moze to moja wina bo go sprowokowalam strojem :(((((( zalamka totalnaciezko kiedy ktos jeszcze wczoraj byl twoim znajomym ..
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 16 lis 2008, 00:23

Nie rozumiem ... przecież przyjaciółka widziała, że płakałaś ...dlaczego nie zareagowała? Dlaczego NIKT nie zareagował ??? :evil: :evil: :evil:

... w międzyczasie doczytałam, że chodzi o tą samą przyjaciółkę ,która też jest poszkodowana... więc pewnie też nie mogła pomóc ......ale inni ? :evil:

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 16 lis 2008, 00:51

-asia pisze:w międzyczasie doczytałam, że chodzi o tą samą przyjaciółkę ,która też jest poszkodowana... więc pewnie też nie mogła pomóc ......ale inni ?
chyba mieli ze mnie niezly ubaw
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 16 lis 2008, 01:02

nikolettkaa, jesteś dzielną dziewczyną, nie poddawaj się, my wszyscy jesteśmy z Tobą!

Rozmawiałam ze znajomym policjantem. Powiedział, że poza zabezpieczeniem ubrania i obdukcją, ginekolog w takim wypadku musi pobrać wymazy (wcześniej nie wolno się myć). Opowiedziałam mu, jak Cię potraktowali na policji; stwierdził, że to albo banda niedoświadczonych idiotów, albo znają gościa, który to zrobił, i próbują go kryć... innej możliwości nie ma, skoro podałaś im jego adres. Są takie przypadki, niestety.

Ja też już nie wierzę w polską policję i polski "wymiar sprawiedliwości". Kilka lat temu mój były po zerwaniu męczył mnie telefonami i mailami, zmieniłam numery telefonów i adres mailowy, ale on miał adres domowy moich rodziców i na ten adres wysyłał listy... najpierw z prośbami o powrót, o kontakt, potem listy stały się coraz bardziej natarczywe, jeszcze później zaczął mi grozić, że "rozprawi się" z moim obecnym chłopakiem, a mi zniszczy życie, aż w końcu groził mi śmiercią... więc poszłam na policję i do prokuratury... oczywiście na policji złożyłam zeznanie, w prokuraturze również, ale żadnej pomocy nie uzyskałam, po roku(!) dostałam pierwszą odpowiedź z prokuratury, że sprawę umarzają ze względu na niską szkodliwość społeczną... Listowny koszmar trwał dwa lata (nie mogłam nawet odsyłać jego listów, bo oczywiście nie podawał adresu i nie podpisywał się), przez ten czas bałam się wychodzić z domu, wychodziłam tylko żeby zrobić szybkie zakupy, w torebce nosiłam nóż, a w kieszeni gaz. Bałam się też o rodziców, bo ten psychopata znał ich adres. Po tym wszystkim stwierdziłam, że Polska to niestety kraj bezprawia. Gdybym mogła cofnąć czas, to od razu poszłabym z tym do mediów.

A jeśli chodzi o sukinsyna, który Cię skrzywdził, nie bierzcie nawet pod uwagę żadnego pobicia, bo on wtedy na pewno pójdzie na policję i powie, że został zaatakowany bez powodu, a Wy będziecie mieli kłopoty. Jeśli mogłabym coś zasugerować... niech go jacyś "koledzy" zabiorą na piwko czy drineczki, dosypią co trzeba, żeby mu się błogo zrobiło i było mu wszystko jedno, a potem za miasto go... rozebrać do naga i zostawić samego, i bez karty sim w komórce... niech się obudzi goły i niewesoły z luką w pamięci... a ile wstydu się naje, jak będzie musiał prosić kogoś o pomoc! :-)
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 16 lis 2008, 02:19

nikolettka az sie poryczalam:(
wszytsko juz co moglam to ci napisalam a od siebie poprieram calkiem:
A jeśli chodzi o sukinsyna, który Cię skrzywdził, nie bierzcie nawet pod uwagę żadnego pobicia, bo on wtedy na pewno pójdzie na policję i powie, że został zaatakowany bez powodu, a Wy będziecie mieli kłopoty. Jeśli mogłabym coś zasugerować... niech go jacyś "koledzy" zabiorą na piwko czy drineczki, dosypią co trzeba, żeby mu się błogo zrobiło i było mu wszystko jedno, a potem za miasto go... rozebrać do naga i zostawić samego, i bez karty sim w komórce... niech się obudzi goły i niewesoły z luką w pamięci... a ile wstydu się naje, jak będzie musiał prosić kogoś o pomoc! :-)

Viriel twoja historia tez mnie poruszyla :( :cry:
tylko zastawnia mnei czego brat nie chaial by cie zabrali na detoks? czy to czyms grozi czy ja czegos nie rozumiem?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”