Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
u mnie jest dziewczyna nazwiskiem Siurek i pan Bździkot, a ciekawy imie i nazwisko to Honorata Tratatata ( ja nie zartuje, oni naprawde sie tak nazywaja 8) )
DorAga pisze:u mnie jest dziewczyna nazwiskiem Siurek i pan Bździkot, a ciekawy imie i nazwisko to Honorata Tratatata ( ja nie zartuje, oni naprawde sie tak nazywaja 8) )
buahahahahaha dobre to...
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed
w szkole w sekretariacie pracowała pani Cipcia.......
a do klasy chodziłam z Kiszką.....
nie rozumiem jak ludzie moga się tak nazywać, jeżeli zmiana nazwiska jeśli jest ono ośmieszające jest bezpłatna. to tylko koszt wymiany dokumentów i reszta życia bez takiego cieżaru.....
MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....
no tez Gaga uwazam... po co sie meczyc!
Poza tym nigdy nie wyjde za faceta i jakims chorym nazwisku!!
Pamietacie "chlopaki nie placza"?
Jak sie pan nazywa? Psikutas?
A widzi pan tam "s"?
Nie, no to Psikutas bez "s"!