Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 25 mar 2009, 22:41

ja jestem, wrocilam ze swojego kursu,zjadlam obiadek, wzielam prysznic i padam:)
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 25 mar 2009, 22:48

sylwiach pisze:ja jestem, wrocilam ze swojego kursu,zjadlam obiadek, wzielam prysznic i padam:)
podziwiam ;) ja padam po samej pracy,,,
Dziewczynki szykuje mi sie znowu impra w sobote u kolezanki tym razem :oops: az sie boje na sama mysl...
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 25 mar 2009, 22:58

misialeczek24, a kiedy wybierzemy sie na jakas kawe?Moze wybierasz sie na zakupy do centrum to moglybysmy sie spotkac na jakiejs kawusi i ciastku?

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 25 mar 2009, 23:14

sylwiach, wiesz ja nie bywam za czesto w centrum poprostu nie mam po co i jakos mi nie po drodze :| Dzis np bylam na chwilunie bo nic mi sie nie podobalo i wrocilam zla do domu,ale maz mnie podwiozl bo inaczej bym sie nie wybrala...
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 25 mar 2009, 23:18

misialeczek24, a jaki jest dojazd do was, mam na mysli czy jakis autobusik jedzie bezposredni?Bo moze kiedys w dzien sie moglybysmy sie spotkac?Czuje sie jakbym sie narzucala :| :?:

shandapanda, pisalas ostatnio o kursie tanca w Dublinie w centrum. A moglabys powiedziec cos wiecej jaki to taniec, gdzie sie odbywa itd bo sama myslalam,ze moze bym na cos takiego poszla, bo zawsze uwielbialam tanczyc

Przepraszam za nieedytowanie postu, chcialam wyslac pm,ale cos wykombinowalam standardowo :badgrin: :roll: ;)

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 25 mar 2009, 23:40

ja zapisalam sie na kurs holenderskiego,ale nie podoba mi sie ten jezyk :| ..moze kiedys mi sie spodoba..mam normalnie kurs w poniedzialki ale w tym tyg nie pojechalam..wichura,deszcz lal..i nie chcialo mi sie z domu wychodzic :oops: :roll: ...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 26 mar 2009, 12:06

anne21 pisze:ja zapisalam sie na kurs holenderskiego,ale nie podoba mi sie ten jezyk :|
O zgrozo,mi tez nie. Powiem ci,ze nie nauczysz sie jezyka,ktorego nie znosisz...wiem z wlasnego doswiadczenia ze szkoly....
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 26 mar 2009, 12:10

londyjko ile jeszcze ci zostalo???wiesz,ja chyba i tak sie go nie naucze,bo i tak nie zamierzam tu zostac..no chyba,ze przyszlego meza tu poznam to zostane :badgrin: :badgrin: ;)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 26 mar 2009, 13:03

sylwiach pisze:misialeczek24, a jaki jest dojazd do was, mam na mysli czy jakis autobusik jedzie bezposredni?Bo moze kiedys w dzien sie moglybysmy sie spotkac?Czuje sie jakbym sie narzucala :| :?:
chcesz dostac po dupce!!!!http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 2bacik.gifNie raz ci mowilam ze zapraszam do siebie gdybys miala ochote pogadac!!Wiem tylko ze jezdzi do mnie 44 i 44c ale nie wiem czy one jada z centrum :oops: bo jeszcze nigdy tu nie jechalam autobusem....
sylwiach pisze:shandapanda, pisalas ostatnio o kursie tanca w Dublinie w centrum. A moglabys powiedziec cos wiecej jaki to taniec, gdzie sie odbywa itd bo sama myslalam,ze moze bym na cos takiego poszla, bo zawsze uwielbialam tanczyc
Ja tez sie wybieralam na tance ale poprostu obawiam sie ze nie bedzie mi sie chcialao...ja mam takiego lenia po pracy ze tylko marze by wrocic jak najszybciej do domku ...normalnie nic mi sie nie chce....starosc nie radosc...
ja zapisalam sie na kurs holenderskiego,ale nie podoba mi sie ten jezyk
anne wiesz jak mieszkalam w NL to tez mi sie ten jezyk nie podobal..ale teraz zaluje ze sie go nie nauczylam,chocby tak dla siebie(tylko ze ja nie mam glowy do jezykow niestety)Powiem ci ze ten jezyk jeszcze nie jest taki zly dla mnie straszny np jest szwedzki :!:
(angel

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 26 mar 2009, 13:49

anne ja pracowalam kiedys w polsce w holenderskiej firmie,boshe ten jezyk byl dla mnie straszny.. A jezyk,ktory mialam na mysli byl niemiecki-uciekalam ze szkoly z tych lekcji,tak go nie cierpialam :badgrin:
Ale holandia jest fajnym krajem,wolalabym mieszkac tam niz tu,chocby dlatego,ze jest czysciej cieplej no i blizej ojczyzny.
Ale jak juz tam mieszkasz to mus jest musem,musisz cos mowic ;)

Angielskiego tez na poczatku nie cierpialam bo byl dla mnie niejasny i pokrecony ale podeszlam troche inaczej bo wiem,ze pewnie dlugo tu zostane.

Uwielbiam za to jezyki romanskie i nauka francuskiego w szkole latwo mi szla,
niemiecki i holenderski sa dla mnie za trudne w wymowie,wrecz niemozliwe do wymowienia w wiekszosci slowa :o
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”