Moderator: Zespół I

podziwiamsylwiach pisze:ja jestem, wrocilam ze swojego kursu,zjadlam obiadek, wzielam prysznic i padam:)

O zgrozo,mi tez nie. Powiem ci,ze nie nauczysz sie jezyka,ktorego nie znosisz...wiem z wlasnego doswiadczenia ze szkoly....anne21 pisze:ja zapisalam sie na kurs holenderskiego,ale nie podoba mi sie ten jezyk :|

chcesz dostac po dupce!!!!http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 2bacik.gifNie raz ci mowilam ze zapraszam do siebie gdybys miala ochote pogadac!!Wiem tylko ze jezdzi do mnie 44 i 44c ale nie wiem czy one jada z centrumsylwiach pisze:misialeczek24, a jaki jest dojazd do was, mam na mysli czy jakis autobusik jedzie bezposredni?Bo moze kiedys w dzien sie moglybysmy sie spotkac?Czuje sie jakbym sie narzucala :|
Ja tez sie wybieralam na tance ale poprostu obawiam sie ze nie bedzie mi sie chcialao...ja mam takiego lenia po pracy ze tylko marze by wrocic jak najszybciej do domku ...normalnie nic mi sie nie chce....starosc nie radosc...sylwiach pisze:shandapanda, pisalas ostatnio o kursie tanca w Dublinie w centrum. A moglabys powiedziec cos wiecej jaki to taniec, gdzie sie odbywa itd bo sama myslalam,ze moze bym na cos takiego poszla, bo zawsze uwielbialam tanczyc
anne wiesz jak mieszkalam w NL to tez mi sie ten jezyk nie podobal..ale teraz zaluje ze sie go nie nauczylam,chocby tak dla siebie(tylko ze ja nie mam glowy do jezykow niestety)Powiem ci ze ten jezyk jeszcze nie jest taki zly dla mnie straszny np jest szwedzkija zapisalam sie na kurs holenderskiego,ale nie podoba mi sie ten jezyk