Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 27 paź 2008, 02:02

tOOsia pisze:
Samanthii pisze:...ewelina...a co masz do policjantow ??? :? :oops:
też tego nie rozumiem
bez urazy ale wydaje mi sie, ze policjantow moga nie lubiec tylko przestępcy :/
a co może mieć do nich uczciwy człowiek? nie wiem...
ok, ja jestem troche starsza i mam takie rozne nalecialosci z czasow jak jeszcze policja byla milicją i nie jeden moj kumpel zostal niezle pobity za sam wyglad albo po prostu nie mowienie "tak tak tak, macie racje i zawsze tylko wy". sama dostalam kiedys palą po plecacha za to ze na dniu wagarowicza (21.03) bylam na starowce przebrana za ducha zamiast siedziec w szkole. mialam wtedy jakies 14 lat i widzialam na wlasne oczy jak faceci w niebieskim skatowali chlopaka tylo za to ze gral na gitarze. takie rzeczy zostaja.
nic na to nie poradze ale NIE LUBIE POLICJI i nie szanuje ich.
jak sa potrzebni to nigdy ich nie ma. potrafia zrobic krzywde slabym ludziom a tym co maja kase, nawet jak sa bandytami i tak nic nie grozi.
zaduzo razy widzialam takie rzeczy zeby ich szanowac. dla mnie policja jest gdzies tam w glebi glowy zakodowana jako cos zlego, zaklamanego i niesprawiedliwego.
nie mowie. zapewne sa wyjatki.

o matko, ale sobie grabie . . . . . .

--------------------------------------------------------------

a teraz wracam do swoich historii
wczoraj poznalam fajnego w sumie goscia, niemca matiasa, fajna sztuka - wysoki, przystojny, inteligentny. przepraszam jesli brzmie sexistowsko. ale ja troche tak mam. tez gra w zespole a w Polsce znalazl sie, bo zakochal sie w Polce. ma teraz tu prace. wczoraj wypytywal mnie na koncercie o rozne ciekawe dla niego imprezy. przy okazji okazalo sie ze mamy w niemczech wspolnych znajomych pt zespoly czy to z berlina czy z okolic hamburga i polnocnych niemiec.
dzisiaj juz tej dziewczyny co mi o niej wczoraj opowiadal nie ma. i chce sie umawiac.

ha! taki sciemniacz? czy niedogadanie?
jak dla mnie to i tak jest zamalo rockandrollowy.
smiesza mnie ci faceci coraz bardziej. wiem ze jestem w jakis sposob moze seksistka, ale oni coraz bardziej wygladaja jak zwierzaki w moich oczach. . . .

nie mowie, ze mnie nie kreca.
ale skad wziac szacunek jesli widze tyle tanich bajek.
co znaczy jakakolwiek przysiega jesli lamie sie ja tak ot w drobiazgi - przy moze nie pierwszej lepszej ale nawet co ktorejs tam okazji?
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 27 paź 2008, 10:24

w zasadzie nie mam uprzedzen do policjantow tylko im podobno nie mozna ufac...tzn tak sie mowi...nie wiem sama.
w kazdym badz razie umowilam sie z nim w sobote,prawie sie poklocilismy na pierwszej randce :badgrin: :badgrin: :badgrin: ale wczoraj bylismy na kolacji.facet ma cos nie tak pod kopula,nie wiem jeszcze co,ale chyba przez to mnie tak kreci.
ja narazie czekam na telefon od niego,bo mielismy sie spotkac.mam nadzieje,ze zadzwoni...
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 27 paź 2008, 10:57

a czemu nie mozna ufac?

moja kolezanka ma meza policjanta i moze na nim polegac jak na zawiszy. podobno :-)

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 27 paź 2008, 18:01

ewawawa pisze:moja kolezanka ma meza policjanta i moze na nim polegac jak na zawiszy. podobno
ja mam meza policjanta i jestem z niego zadowolona ;)
mysle, ze zawod nie ma nic do rzeczy ;) wszystko zalezy od charakteru czlowieka ;)
zamiast zastanawiac sie nad zawodem czlowieka, warto przyjrzec sie samemu czlowiekowi :-) jezeli nam odpowiada i dobrze sie z nim czujemy, to czemu nie ufac i miec opory :?:

a tak nawiasem mowiac, mundurowi to rowni goscie 8-)
jakos tak sie zawsze sklada, ze tylko na takich trafiam :badgrin: nie wiedziec czemu.....
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 28 paź 2008, 18:31

co byscie polecily facetowi, ktory ma zone, ale zabujal sie w innej kobiecie?
jak nastolatek. mysli, pisze, wydzwania, wynajduje rozne "oficjalne" powody.
co ma taki zrobic, zeby przestac o nie-zonie myslec?

ale na serio, bez potepiania i linczowania.
bo wolna osoba ma milion sposobow. a taka zaobraczkowana wiekszosci z nich nie powinna uzywac.

zakazany przewisial ze mna na telefonie dzis w sumie w kilku ratach ponad godzine i wyslal 16 smsów. w koncu zakazalam kontaktu do jutra. bo zaspiewal mi przez telefon. :o

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 28 paź 2008, 18:48

ewawawa to żes zakręciła facetowi w głowie.... a mówiłysmy poluzuj z zonatym... oh(w1
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 28 paź 2008, 19:03

ale ja tego nie podkrecam. przynajmniej nie swiadomie. fakt faktem ze budzi usmiech na moich ustach i w glowie - nic na to nie poradze.

nie wydzwaniam, nie zaczepiam, nie prowokuje, staram sie ochladzac . . .

nie ma jakiejs rady zebu mu wybic toto z glowy?
nie moge polecic mu sexu z kim innym ani oddania sie pijanstwu albo hazardowi przeciez :roll:

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 28 paź 2008, 19:13

Rada - jesli nie chcesz się w to mieszać - maxymalnie ogranicz kontakty z nim, wręcz do zera; jeśli jednak serducho podpowiada Ci inaczej.... pamietaj jednak że na swoje bary bierzesz faceta z inwentarzem...
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 29 paź 2008, 02:43

co byscie polecily facetowi, ktory ma zone, ale zabujal sie w innej kobiecie? ...

Jest 100 sposobów...Gdybys chciała aby sobie odpuścił ..po prostu postrasz go,że o wszystkim opowiesz jego zonie...( na niektórych ..tych miałkich.działa.)Ciekawe jak zareaguje...Jeżeli jest silnym facetem ..nie zawaha się nad wyborem......Tylko.Ty znajdziesz się pod ściana.....czy Ty tego chcesz....Z tego co doczytałem ,nie zamierzasz wiązać się na stałe i nie interesują cię żadne obiadki ani pieluchy....

Jeszcze jedno...czasami facet jest jak reaktor atomowy...Jeśli wymknie sie spod kontroli i wybuchnie ,trzeba dużo czasu,żeby go schłodzić...Najlepiej więc nie doprowadzać do niekontrolowanej reakcji...Ale ostudzenie go jest możliwe...Tylko trzeba polewać go wodą ..a nie oliwą...

Nesia..popieram....
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

iff
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: iff » 29 paź 2008, 06:33

Ewawawa...tak zastanawiam...czy Ty tego (rozstania-separacji-skonczenia ukladu-niepotrzebne skreslic) aby na pewno chcesz?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”