MIŁOŚĆ nie pyta o wiek?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
wpz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: wpz » 26 lut 2007, 09:34

A miedzy mną a moim mężem jest 7 lat różnicy.
No bo w końcu zawsze wolałam starszych facetów.
Jednak niedawno poznałam Kogoś kto jest starszy ode mnie o 15 lat.
I jest mi z Nim tak dobrze..... oh(rf1
Tak dobrze, ze nadaje się to do wątku o romansie.....

Ehh.... jak w piosence
"Miłość o wiek nie pyta się, przychodzi nieproszona...."
10.03.2006r. - dr ÂŁÂątkowski

"Wszystko, co zgadza siĂŞ z naszymi myÂślami i Âżyczeniami, jest prawdÂą. Wszystko inne doprowadza nas do wÂściekÂłoÂści. "
Andre Maurois

agnes75
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: agnes75 » 14 mar 2007, 15:31

no to teraz na mnie kolej miedzy mna a moim mezem jest 20 lat roznicy jestesmy ze soba 12 lat mamy corke 10 letnia i jest wspanialamy facetem jeden mankament hahah to lekki brzuszek ale kocham go nawet z tym hahah nazywajac paczuszek.urzekl mnie tym ze kazdy mlodszy facet nie mial tyle sily i wigoru co on i nadal to ma nie ciezko mu wstac jak ide cos do smieci wyrzucic zeby podejsc i drzwiczki otworzyc uwielbia lazic po sklepach mnie sie niechce wyszukiwac a on przebiera w tych ciszkach a ja przymierzam tylko heheheh.a czy byl szmalowny jak go poznalam nie taki jak ja czyli normalny standard zycowy.teraz zyjemy w stanach od 3 lat spelnil moje marzenia ze przeszlam op brzuszka i od 2 tyg cieszymy sie nowymi cycusiami a w sexie jest ogierem i fantazje go nieopuszczaja to mnie sie bardziej nieche i mam tu kolezanke bliska ona ze swoim mezem to ona27 on 36 i uwierzcie mi jak mi opowiada ze on juz o 20 idzie do lozka spac nic mu sie nieche to sie smiejemy ze ona ma 80 latka takze roznica tu nie jest wazna tylko charakter ona ma sex raz na miesiac i to musi mu najpierw masaz pleckow zrobic popiescic go a jak chce zachecic go i wlaczy sex na kompie to ja ostatnio lekko zbluzgal ze co ona.i wiecie ze mi mojego mezusia zazdrosci i ze nieuwierzylaby nigdy jakby jej ktos opowiedzial ta historie ale widzi to na wlasne oczy i wierzy w milosc zei ja kiedys spotka bo wie ze z nim nie bedzie do konca zycia bo ona przy nim gnusnieje a ja kwitne.marzy mi sie tylko jedno oby zawsze byl taki jak przez te 12 lat bo nie znamy czasu jak moze byc za 10 lat ale dal mi tyle milosci tyle serca i cudne dziecko ze zawsze mowilam jak sie zestarzejesz to chocby na wozku a bede przy twoim boku cie pchac hehehe.pozdrawiam wszytsklie szczesliwe a te co szukaja by znalezi swoja polowke jak i ja ja znalazlam.
agnes75

Awatar użytkownika
Monica1976
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Monica1976 » 15 mar 2007, 11:00

Milosc nie pyta o wiek, tylko w przypadku jesli kobieta jest mlodsza. Oczywiscie zdarzaja sie wyjatki, ale prawdopodobienstwo faktu,ze facet bedzie wierny kobiecie o 15 lat starszej jest bardzo znikome. Wynika to z ewolucyjnej hipotezy wedlug ktorej, facetow najbardziej kreca mlode(plode)i atrakcyjne kobiety( w ewolucyjnej hipotezie atrakcyjnosc jest przystosowaniem i swiadczy o zdrowiu 'samicy', co jest gwarancja zdrowego potomka).Kobiety za to cenia sobie status mezczyzny bo wiedza,ze to zapewni jej (i jej dzieciom) bezpieczne 'srodowisko'.
Gdybym tylko skrzydla mogla miec motyla..

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 15 mar 2007, 15:53

Monica1976 masz chyba rację :( ja ma faceta duzo młodszego od siebie i choć on nigdy nie daje mi tego odczuć to nie mogę zapomnieć o tej różnicy dzien i noc...
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
Monica1976
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Monica1976 » 15 mar 2007, 16:26

groszek: Chcialabym naprawde aby ta cala ewolucujna hipoteza byla tylko hipoteza.Ja mam faceta praktycznie w moim wieku...ale ciagle widze jak zaglada na duzo, duzo mlodsze kobiety:(...
Mimo,ze stara sie mnie przekonywac o swojej milosci...mysle,ze to niesprawiedliwe, ze MY KOBIETY ciagle musimy WALCZYC o swoje piekno, o swoja mlodosc, o kazdy kilogram, musimy walczyc z wlasna natura poddajac sie bolesnym zabiegom...
-W imie czego?- mysle. W imie akceptacji,w imie milosci...
Gdybym tylko skrzydla mogla miec motyla..

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 15 mar 2007, 20:30

dokładnie Monica1976 to przykra rzeczywistość :(

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 15 mar 2007, 21:14

Mój wujek jest 10 lat mlodszy od swojej żony, (ona wczesniej miala meza i dziecko) sa juz prawie 20 lat razem i uwazam ze to najbardziej "udane" małżeństwo w mojej rodzinie ;)
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 16 mar 2007, 08:11

my też jesteśmy udaną parą, dopiero co prawda od 4 lat ale ta świadomość różnicy wieku, mimo ze nie jest ona aż tak duża, jakoś mnie przytłacza :?

Awatar użytkownika
blanka11
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: blanka11 » 16 mar 2007, 08:49

u mnie jest różnica 8 lat , zawsze się śmieję że dzieli na podstawówka jak on ją kończyl
ja szłam do pierwszej klasy oh(w1

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 16 mar 2007, 13:04

no to mariolcia u ciebie jest bardziej optymistyczna wersja różnicy wieku, niż u mnie :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”