Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
carmen20
jesteś zajebiście szczera gratuluje, jak przeczytałam temat postu to wiedziałam od razu co chce napisać, ale przeczytałam twój post i tak mnie rozbawił ze zapomniałam
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....
dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))
Nie myślałam, że tak was rozbawie swoim postem, ale to niestety prawda Wstyd mi za nich czasem, ale cóż rodzinki się nie wybiera Aha, zapomniałam jeszcze napisać, że ciągle ich upominam, żeby nie mlaskali przy jedzeniu zupy... okropnie mnie to denerwuje No to wyszło na to, że ja taka porządna, a oni nieokrzesani... heh
dziewcyny to wszystko nic ,mam znajomego zreszta jest lekarzem,ma himoroidy bo czest krwawi a zracji zawodu chodzi w białych portkach,czasami chyba tak podejrzewam ze cos go tam drazni bo oblize palce i wsadza co gaci a potem z powrotem powtarza ta czynnosc,ja udaje ze tego nie widze ale nie podaje mu reki na odchodne,fujjj...
Gosienka
Umarłam jak to przeczytałam.
Obrzydliwość.
Aż strach pomyśleć,że facet jest lekarzem,trafić na takiego flejtucha...Szok.
Rozumiem,że to nieprzyjemna choroba,no ale...
najpierw grzebie sobie w tyłku,a potem być może bada pacjentów.
Zarazki,bakterie...no koszmar.
Okropnosci! Ja znam faceta, ktory zjada gluty z nosa. Na dodatek bez krepacji, przy kolegach. Zaslania tez reka twarz gdy kicha, a potem oblizuje dlonie...Juz mnie ciagnie, jak o tym pisze...Skoro znajomi o tym wiedza z pewnoscia jego zona rowniez...Jak mozna sie calowac, cokolwiek "robic", z takim brudasem?!? Oczywiscie od kapieli tez stroni
gosienka dla mnie to nie do pomyślenia lekarz i nie może sobie wyleczyć hemoroida to absurd sama miałam po ciąży i wiem że to dosyć bolesne na szczęście nie stosowałam takich metod jak twój znajomy
brzydzi mnie:
- jak ktos ciamka, mlaska prubując wyciągnąc cos z pomiedzy zębów
- jak niektóre dziewczyny puszczą bąka czy bekną w towarzystwie i sie z tego smieją fuuujjj
-jak niektórzy smarkają do umywalki czy przed domem w kwiatki jak moj kolega
Ja się brzydzę brudu i ten mój wstręt: dotyczy osób nie dbających o higienę osobistą jak również tego jak ktoś dba o miejsce,w którym żyję, czyli jego mieszkanie... Obrzydzają mnie tłustę włosy,brudne paznokcie etc.
Lo matko, to iile czasu trzeba chodzic z jedną podpaską żeby tak waliło??? Fujjjj
Mnie obrzydza jak muszę wyciągać włosy mojej lokatorki z odpływu w kabinie prysznicowej, obrzydza mnie jak faceci odcharkują i spluwają na mieście, czasami zdarza się na chodniku takie gluty zobaczyć, obrzydlistwo, poza tym ciamkanie, wycmokiwanie resztek jedzenia z pomiędzy zębów, albo dłubanie w nich.
O i strasznie mnie na wymioty brało jak jedna koleżanka z mega tipsami jadła frytki, moczyła je w ketchupie a później wylizywała go z tych szponów - ohyda
6.05.2010 - lip lifting - dr Broma - super!!!
25.10.2012 - powiekszam piersi - dr Broma - juz po - Natrelle 410 MX - pojemność 370