czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 23 sie 2006, 21:50

oj smakuje... :mrgreen: ..co racja to racja.. tchin

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 23 sie 2006, 22:06

ide sie poklocic :oops:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... cie%21.gif...

... a potem do lozeczka :D :D :D
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1357.gif

Maxi- pewnie, ze niedobrze jak za slodko-nikt tak nie lubi... :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 24 sie 2006, 12:06

Maxi, trafiłaś tu w sedno :lol:
W naszym związku jest dużo emocji i nie chodzi tu o kasę :roll:
Ciężko jest wszystko dokładnie opisać bo musiałabym rzopocząć opowiadanie od 2002 roku :wink: ale zostawiam to już na kozetkę u psychologa :lol:

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 24 sie 2006, 14:10

Magia w moim tez jest duzo emocji.Juz od `98.Zdarzylo mi sie nawet przylozyc Miskowi taboretem w glowe :oops: ,dobrze ze mi nie oddal...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 24 sie 2006, 14:56

dziewczyny- ja sie nie czepiam :oops: - tylko nie kumam , dlaczego tyle osob na tym forum uzywa slownictwa jak ZIMNA SUKA :shock:
Co znaczy, byc jak zimna suka ??? ( dla facetow ,czy tez dla innych ludzi ???)

Bo jesli niedostepne chamidlo bez skrupulow ,ktore poniewiera innych oraz pastwi sie nad innymi i ciagle uwaza sie za kogos lepszego -oznacza zimna suke ... -.... to, czy takie osoby nie czuja sie na codzien troche samotne ???
Przeciez nie mozna nie lubic ludzi i miec przyjaciol ??? :? :roll:

A moze Zimna suka- to kobieta ,ktora boi sie po prostu okazywac swoich uczuc ...???
:roll: :?

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 24 sie 2006, 15:00

kurde samantii slonko...zagielas mnie sama zaczelam sie zastanawiac nad tym pojeciem :D
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Magia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Magia » 24 sie 2006, 15:23

ZIMNA SUKA - jest to skierowane tylko i wyłącznie do facetów. (jeżeli chodzi o mnie)
Dla mnie oznacza to, że żaden facet nie trafi mnie już nigdy w słabiznę.
Jetem osobą ogromnie uczuciową i lubiącą ludzi. Ale zdarzało mi się inwestować swoje uczucia w nieodpowiednich męskich egzeplarzach. Aby nie poczuć się znowu wykorzystaną stałam się zimną suką. Poza tym jestem cholernie niezależną osobą i nikt NIE BĘDZIE MÓWIŁ MI co mogę albo czego nie mogę robić. Jak powiedziała mi psycholog jest we mnie wieczny buntownik. :wink:

Poza tym, uważam że faceti nigdy nie będa do końca potrafili zrozumieć baby bo taką mają naturę. My jestesmy z Venus, oni są z Marsa :lol:
Faceci są egoistami, którzy rywalizują ze sobą na każdym kroku. Piszę to teraz w kontekscie zawodowym ponieważ pracowałam w popieprzonej firmie gdzie trwał wyścig szczurów. Razem z moim Michem pracowaliśmy tam a teraz pracujemy też razem ale już na własny rachunek. Pewne przyzwyczajenia pozostały w nim i dlatego zasami dochodzi do ostrych scysji czego dowodem była moja ostatnia wypowiedz.

Oczywiście zdania nie zmienię na temat mężczyzn pomimo, że niedawno moja przyjaciółka wyjechała na Kosykę do faceta którego poznała rok temu. Mając 32 lata rozpoczęła kolejny raz życie od nowa i teraz jest zakochana na maxa aż miło na nią popatrzeć. Oczywiście włącza mi się czerwone światelko error bo wszystko postawiła na jedną kartę i cały czas myślę jak długo to "I'Love you" będzie jeszcze trwało ale życzę Jej jak najlepiej.

To byłoby tyle. A tak poza tym kocham ludzi i świat. Jestem przez znajomych nazwana "matka polka" bo wszystkim matkuję i staram ich się chronić.........

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 24 sie 2006, 15:31

i teraz wszystko jasne :D :D :D

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 29 sie 2006, 21:35

Dziewczynki...mysle ze jestem juz w calosci uzdrowiona :D . czuje sie wolna i szczesliwa i jest mi lekko na duszy i czuje sie swietnie i bawie sie dobrze i zaluje ze duren ze mna wciaz mieszka...ale za 4 dni juz wyjezdza na miesiac i huuuurrrra-wolnosc nadchodzi!W pracy mi mowia ze lepiej na buzi wygladam niz jak bylam z Nim...ale to pewnie bo mam dobry humor :lol:
No i pomaga moja nowa znajomosc czyli romans internetowy z chlopakiem z polski ale mieszkajacym w stanach....mam przynajmniej mysli pozytywnie zajete...i ogolnie jest git i nadzieja na super przyszlosc...napisze jeszcze kochane i dziekuje za te slowa wsparcie i te psychoterapie tutaj na forum.moc buziek,moni
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 29 sie 2006, 21:47

applau
wypiję dzisiaj za Twoje uzdrowienie... :D
minie jeszcze trochę czasu i kompletnie o tym dupku zapomnisz :!: