i ja zostałam sama:(

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 24 kwie 2006, 01:40

:D jeszcze tylko 6 dni i bedziemy razem!!!

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 24 kwie 2006, 01:51

mój facet spełnił misje...opiekował sie mną przez 2 tygodnie po operacji...a teraz pakuje sie i za 5 godzin leci do siebie do norwegii i zobacze go za jakies 3 miesiace najszybciej....boje sie....bez niego nic mnie nie cieszy....czuje sie nijaka....niestety chcac mieć ładne cycuszki i juz niedługo nowe usta musze znosic rozłake...w polsce nie zarobi na moje zachcianki....bez niego zle ,bez pieniedzy zle....kur... jakie to trudne...
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

olesia
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: olesia » 24 kwie 2006, 10:26

PINESKA-rozumiem Cię w 100%. Ja jestem sama przez 8 miesięcy w roku bo facet TEŻ pracuje w Norge. Teraz kiedy jestem po operacji przez wszystko przechodze sama bo on jest daleko a nie może pozwolić sobie na urlop. Plusem tego wszystkiego jest to, że dzieki pracy Twojego mężczyzny Ty możesz realizować swoje marzenia i on Ci w tym pomaga, a ja sama wszystko robię. Nie wiem jak długo Twoj mężczyzna wyjeżdża ale mo od ponad 5 lat i tak jest każdego roku, nie ma go na Święta i urodziny :cry:
Pozdrawiam Cię cieplutko, uszka do góry :wink:

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 24 kwie 2006, 13:17

Dziewczyny rozumiem Was bo w moim zwiazku to ja wyjechalam po operacji do Anglii ale juz tak dluzej nie mozemy zyc i za 5 dni wracam do niego,mamy wiele planow i chcemy razem je zrealizowac!!!

Trzymajcie sie cieplutko,bedzie ok

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 24 kwie 2006, 18:11

Szyszunia dopiero dzis przeczytałam cały watek- i był taki smutny a tu tak ładnie sie wszystko skończyłio - czytłam go jakies 10 minut- zakończenie cudowne - gratuluję i zycze wszystkiego naj :wink:
Ju¿ po :) 16.02.06 operowa³ dr Kasprzyk z Krakowa (wk³adki okr±g³e 310 cc McGhan)

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 25 kwie 2006, 00:10

kasiaczek_78 pisze:Szyszunia dopiero dzis przeczytałam cały watek- i był taki smutny a tu tak ładnie sie wszystko skończyłio - czytłam go jakies 10 minut- zakończenie cudowne - gratuluję i zycze wszystkiego naj :wink:
dzieki ze zyczysz mi dobrze!

pozdrawiam i juz nie moge sie doczekac spotkania z nim,nie widzialam go 2 m-ce!!!

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 25 kwie 2006, 13:46

pytanie do dziewczyn ktore sa w dluzszych zwiazkach - jak sobie radzicie gdy jedno z was musi gdzies wyjechac na dluuugi czas np na rok za granice... nie macie obaw o zdrade? ze tam daleko tej drugiej stronie bedzie "latwiej" wplatac sie w jakas krotka przygode ?

olesia
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: olesia » 25 kwie 2006, 14:51

Merlinka, tak jak pisałam PINESCE mój facet od 5 lat jest daleko i pracuje z soczystymi studentkami (wiem to, bo sama kiedyś byłam studentką) pokus jest wiele ale to zależy od tego jakiego masz mężczyznę. Niestety większość to typowe samce i już. Ja cuda wianki wymyślam żeby było dobrze, jeżdżę odwiedzam i zawsze mam coś dla niego nowego. Podstawa jednak to zaufanie. Mój próbował ale jak zobaczył walizki na progu to szybko mu przeszło. Jestem twarda i wiem czego oczekuje on mężczyzny z którym jestem, to moja recepta ale przecież każdy jest innny :wink:

Awatar użytkownika
ewa13
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ewa13 » 25 kwie 2006, 14:55

Hmm to moze teraz ja powiem ja to bylo u mnie. Jestem z moim misiem 6 lat byl taki okres kiedy ja siedzialam za granica a on tu w polsce. Dlatego nie zazdroszcze nikomu , kto jest w takiej stuacji. Mysle ze nawet waszm facetom jest trodniej , i Tobie Szuszunia, nie macie ze soba bliskich rodziny i w dodatku w obcym kraju :(
Marzenia marzeniami super jak mozna je spelnic... Ale cz koniecznie taim kosztem. Ja nie moglam w taki sposob zyc musialam wrocic do polski. Wiem , ze jezeli jest sie zdaleka od wszstkiego co znane trodniej jest być wiernym. Potrzeba przytulenia jest bardzo wielka... JA wytrzmałam , ale widzialam , też wiele par które taiej rozłaki nie wytrzymały...
Juz po operacji noska u Dr Skupina Mega zadowolona ;-)

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 25 kwie 2006, 15:33

ewa13 pisze: Mysle ze nawet waszm facetom jest trodniej , i Tobie Szuszunia, nie macie ze soba bliskich rodziny i w dodatku w obcym kraju :(
i dlatego wracam z wojazy zagranicznych,ja juz nie daje rady byc sama!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”