Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 12 cze 2008, 01:01

fondle, pod kazdym watkiem (jak go otworzysz)masz rozne opcje pod spodem...
poprostu kliknij zeby nie sledzic juz odp w danym temacie ...i juz ;-)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 12 cze 2008, 08:02

A ja wczoraj na wieczor dojechalam do Polski...pije wlasnie kawke i wybieram sie do Wroclawia na przeglad techniczny ,moich cyckow...
Mialam byc szybko w Pl...ale pierwszy raz w zyciu jak sama jezdze juz do Pl z 10 lat autkiem....nagle jadac po autostradzie...na zwezeniu gdzie z 4 pasow byl tylko jeden...pod gorke stanelo mi nagle autko... :shock: ...pierwsze pomylalam...no tak popedzilam,nie zauwazylam,ze zabraklo mi paliwa....zablokowalam wczoraj na ponad 1 autostrade A4....bladyna na drodze...ludzie wsciekli,ciepelko...brak pasa awaryjnego...a ja sobie maszeruje z trojkontem...chociaz nie wiem pojaka cholere...skoro ciezarowka stala od mojego autka 2 metry...i korek po godz w radiu pan tirowiec powiedzial mi ze 10km.... :lol: a ja stalam sobie...w trawce...dzonilam po holowanie,do ubezpieczenia...tak wiec...w zyciu tylu facetow...nie zagladalo mi... :-D do autka...pan z laweta w eskorcie policji musial jechac pod prad autostrady bo nie dalo sie przecisnac normalnie...odholowali mnie...w warszyacie audi...przewra objadowa...dziwnie dzialaja na faceta cycki...mialam dekoldzi...bo goraco bylo...wysokie buciki...bo w takich wygodnie mi jezdzic....pan przez tel...musi pani czekac...podjezdzam ,wyskakuje z szoferki tego czegos co holowalo mi auto...a pan... :oops: :shock: i jeszcze chlopcy sztuk 3 do pomagania mi przy wysiadaniu...bo ja ofiara losu oczywiscie sie sukienka o siedzenie czy cos wystajacego zaczepilam...wiec majtoski prawie na wierzchu... :lol: ....w 10min podlaczone autko do komputera...SILNIK KAPUT... powiem szczerze ze nic nie musialam robic...siedzialam a panowie nawet mi przyniesili pizze... :mrgreen: ....tylko sie naczekalam na nowe autko ...ale swiruje teraz kolejnym sportowym bialym audii.... to jest dobre w DE ze ubezpieczyciel nigdy nie da ci gorszego autka co miales.... ok jade na Wrocek...ale wroce tu .Buziaki...

Ps.faceci dla widoku kraglosci pod ubrankiem...durnieja...kobietz ...wykorzystujcie to....

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 12 cze 2008, 08:03

LONDYJKA ja tak jak ty nie lubie birmingham>>jezdze tam czasami na zakupki bo maja fajne centrum :lol:
jestem z okolic coventry>
a czemu cie oszukali tu? Znajac zycie to byli polacy i chodzilo o dom lub prace :-(
bardzo trzeba uwazac niestety..

a co do SUN make upu to ja mowilam o takim kremie do smarowania a ten sprey o ktorym piszesz Sam to ja slyszalam ze smialo sie trzyma 2 tyg tylko trzeba balsamkowac cialko juz po tym spraejowaniu, no i nie kapac sie w gporacej wodzie.
tu gdzie mieszkam taka sesja kosztuje £25 funciakow....

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 12 cze 2008, 10:40

Anieli ale mialas przeboje ! :lol: Jest co opowiadac . hhihi ...a kobieta i do tego seksowna z kazdym chlopem sobie poradzi 8-) :-P Jak sie ma to "cos" to nawet nie ma nad czym sie zastanawiac tylko WYKORZYSTAC :lol: :roll:
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 12 cze 2008, 12:43

misialeczek24, dzieki... no coz bystroscią nie grzesze... :oops:

Awatar użytkownika
Katty
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Katty » 12 cze 2008, 13:20

LONDYJKA ja tak jak ty nie lubie birmingham>>jezdze tam czasami na zakupki bo maja fajne centrum
A ja calkiem lubie Birmingham :-) Moze nie jest najpiekniejszym miastem,ale jest takie jakies swojskie...ma tez duzo ladnych dzielnic. A centrum to zgadzam sie- jest fajne i fajne sa sklepy :-D

Za to NIENAWIDZE Leeds! boze jakie to jest paskudne miasto!! Bylam tam raz i mam nadzieje ze juz nigdy nie bede musiala tam jechac.

Co do obywatelstwa podwojnego , to ja niczego sie nie zrzekalam i mam nadal tez polskie.
Dr Latkowski 26.08.2011 - nos czesc chrzestna

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 12 cze 2008, 17:24

Samanthii pisze:dziewczynki- nie mam pojecia ,jak jest w innych krajach... :-|
..z tego co wiem, ja moge miec tylko jedno obywatelstwo :-?
- tutaj, w szwajcarii troszke sie pozmienialo
w tych sprawach... :-?

.
W Danii takze jak przyjme dunskie obywatelstwo, to musze sie zrzec polskiego. Wiec tak samo jak u Samanthii
Moja siostrzenica mieszka w niemczech od 20 lat, kiedys miala podwojne obywatelstwo. ale w pewnym czasie musiala wybrac, niemieckie albo polskie, poniewaz nie mozna juz miec dwoch obywatelstw..

Wiec nie wiem o co chodzi z tymi niejednoznaczniejącymi informacjami :roll:

Czekam na futbol dzisiaj z niecierpliwością, cholera, chociaz niech raz wygraja cos :mrgreen:

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 12 cze 2008, 17:32

Samanthii pisze: natalya- jak ty teraz pojedziesz do polski ??? :shock: :lol:
Samanthii, pojade, pojade :mrgreen:

dzisiaj bylam w konsulacie po paszport ;-) dostalam go od reki :-D
jak pojade do polski, to musze sobie w koncu wyrobic dowod ;-)

(zawsze bylam na bakier z papierami ;-) jakos nigdy sie tym za bardzo nie przejmowalam, choc powinnam :-| )

a z tym obywatelstwem, to rzeczywiscie zalezy od danego karju
sa kraje w ktorych mozna miec tylko jedno obywatelstwo....sa i takie, ktore akceptuja podwojne np polska czy francja(o innych nic mi nie wiadomo)

jesli nie chcemy np obywatelstwa polskiego, musimy sie go zrzec....jesli wezmiemy obywatelstwo innego kraju, to nie wyeliminuje ono polskiego :-)
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 12 cze 2008, 17:52

natalya pisze:
jesli nie chcemy np obywatelstwa polskiego, musimy sie go zrzec....jesli wezmiemy obywatelstwo innego kraju, to nie wyeliminuje ono polskiego :-)
Wlasnie w tym jest problem, ze ja chce obywatelstwo polskie, przeciez jestem polka do . ale aby mi sie latwiej tutaj zylo , musze w koncu kiedys przejsc na dunskie. I co i musze sie wtedy zrzec polskiego :-? . Powiem jedno : jest to niesprawiedliwe.

Cos mi sie kolacze, ze takie przepisy weszly jak weszlismy do Unii :roll:
znlazlam cos takiego:
Większość państw wymaga zrzeczenia się poprzedniego obywatelstwa, ale niektóre uznają podwójne obywatelstwo.
http://www.rcie.rzeszow.pl/plyta2/7/slowniczek.htm

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 12 cze 2008, 18:26

Samanthii, a może Ty gdzieś usłyszałaś coś takiego - "Obywatel polski w myśl prawa polskiego nie może być równocześnie uznawany za obywatela innego państwa" i źle to zinterpretowałaś? ;-)
Zajrzyj na tę stronkę:
http://www.berno.polemb.net/index.php?document=31

Gdyby ktoś był zainteresowany, w Stanach nie ma żadnego problemu:
http://polish.poland.usembassy.gov/pola ... d248a.html
Dziwne mi się to wydaje, żeby nie można było mieć dwóch europejskich obywatelstw?
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”