Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 16 mar 2009, 16:31

marta2454 pisze:Dziś kolejny cieplutki i słoneczny dzień mamy
u nas tez cieplutko..a ja zamiast gdzies wyjsc to w domu siedze..w ogole mam ostatnio lenia..nic mi sie nie chce :roll: ..ale o 19 ide na kurs holenderskiego...jutro znow do pracy...

londyjka co u ciebie??? :?

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 16 mar 2009, 19:19

heh, u mnie sie doslownie "toczy" :badgrin: ale dzieki anne za pamiec ;)

nic ciekawego poza tym u mnie sie nie dzieje. Jakas chandra chyba mnie dopadla bo
codzien narzekam, ze chce z powrotem wygladac "jak czlowiek"...
wszystko nie tak,od wlosow po stopy,ktore tak slabo widze :badgrin:

ps jak ja bym chciala pojsc sobie cos ze soba zrobic,jakis wypelniacz w usta dostrzyknac albo przedluzyc wloski albo ta osyfkowana twarz w koncu czyms zrobic a nie moge :cry:

renata co z twoimi cycolinkami. czekam na fote i nic...chyba ze cos przeoczylam :|
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 16 mar 2009, 20:08

Londyjka, a na kiedy masz termin porodu
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... zidzia.jpg
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 16 mar 2009, 23:21

Misia to gdzie idziemy w Twoje urodzinki???
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 17 mar 2009, 12:18

Michi,za 4 tygodnie i 1 dzien...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 17 mar 2009, 16:00

Londyjka, Ale szybko minelo, jej, juz tylko 4 tygodnie, niestety najgorsze, bynajmniej ja tak wspominam te "ociężałą" i zapuchnietą końcówkę. A co do mojego biustu, to zaczyna wkoncu wyglądać lepiej, wiec na dniach wrzucę fotkę.

Pozdrawiam serdecznie. :-)
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 17 mar 2009, 20:51

misialeczek24 pisze:sylwiach, kochana w sobote widze cie u siebie
milego szalenstwa wam zycze. 8-)

a ja mialam juz tu nie zagladfac, ale dzis musze, a moze od dzis.
dorwalo mnie straszne przesilenie. mam alergie na meza i znajomych i ze wszystkimi koty dre :roll: .
przez kilka dni mialam straszne objawy pms- prawie sie rozwiodlam! :!:
ze znajomymi zerwalam kontakt- tymczasowo, ale mam dosc falszu, zazdrosci etc, robie sobie odpoczynek.
dzisiaj zrobilam cos totalnie crazy.
UPIEKLAM CIASTO, dla synka do szkoly, pierwszy raz w zyciu i WYSZLO.
wy mozecie tego nie rozumiec, bo ja tu wciaz poczytuje wasze popisy kuchenne, ale ja do ciast reki nie mam, zawsze bylam nedza.
generalnie nie jest to ciastko idealne, ale biorac pod uwage ciastka angielskich mam, moje (mowiac nieskromnie) bedzie hitem. :-D
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 17 mar 2009, 20:58

bluebeleczka, ja cie doskonale rozumiem mam 2 lewe rece jesli chodzi o wypieki i te sprawy!http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 4/2mur.gif
Gratuluje udanego ciasta!!!! :-D http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... klaski.gif
I zagladaj do nas kochana nie doluj sie ..Wiem ze latwo powiedziec ale ja mam to samo mam dosc wszystkiego i wszystkich...az mi sie chwilami zyc odechciewa...
bluebeleczka pisze:milego szalenstwa wam zycze.
o ile kolezanka sie zjawi :p
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 17 mar 2009, 21:32

Londyjka, nie gadaj że się tak toczysz świetnie wyglądasz jak na ten okres jak ja sobie siebie przypomne to szok ,nie dość że nogi mi puchły to nos miałam jak klamkę od zachrystii haha:))

bluebeleczka, nie martw się ja może i nieżle gotuje ale jak mam coś upiec to szok muffinki mi wychodzą najlepiej haha ,jak mam upiec ciasto to zawsze szukam pomocy
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 18 mar 2009, 14:21

Przyszlam z kursow i co widze- gore niepozmywanych naczyn! A mezus sobie gra w najlepsze! jestem wsciekla i mam dosc! Zrobilam mu niezla awanture!I dopiero pomywa! nawet w ciazy wszystko na mojej glowie.Nigdy nie wyreczy sam bez mojego gadania! I jak tu mam wypoczywac! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Najchetniej bym go http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 1_103v.gif

chcialabym tak przyjsc do domu mile zaskoczona...a nie

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ka/15q.gif

marta,moze i wszyscy sie dziwia jak to jest byc w ciazy i nie wygladac jakby sie bylo,tyle tylko jakbym pilke polknela i nic pozatym, i itp i td ale samopoczucie jednak niewiele sie rozni od innych ciezarowek a szczegolnie okropne jest to wlasnie pod sam koniec ciazy!

ps jak nos ci urosl hihi ;) spuchl pewnie ?

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”