Sex przed slubem i ten po,niekoniecznie z jednym partnerem -

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Joostyna
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Joostyna » 24 maja 2008, 12:47

:lol: brakiem okazji :lol: okazja to nie problem z reguły, tylko że ileś takich okazji się "przepuszcza", bo nie na łapaniu okazji to polega.

Dla mnie to kwestia tego, czy się czujemy gotowi, czy robimy to w zgodzie ze sobą, czy czujemy, że to właśnie jest właściwa osoba, żeby przeżyć z nią tą chwilę - nie musi to być i moim zdaniem nawet nie powinien ten jedyny na całe życie partner, ale też nie jakaś "okazja", no i kwestia przyziemna - warunki, dla mnie to bez sensu byle jak, byle gdzie; myślę, że warto zadbać o oprawę, nawet jeśli to oznacza trochę wysiłku i czekania - to nie ślub, to się nie zdarza 2 razy 8-)
Ci±Â³ mnie Szczyt, ci±Â³ mnie Simka... czas na Kubasika !!!

Kubasik jest boski... zrobi³ ju¿ ze mnie anio³a...

Awatar użytkownika
clarisss
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: clarisss » 24 maja 2008, 13:59

no dla facetów brak okazji to czasem duży problem... mam kolegów i uszy :p

"nie musi to być i moim zdaniem nawet nie powinien ten jedyny na całeżycie partner..." - to dlaczego czekałeś do ślubu?

nie wiem, dla mnie to kompletnie bez sensu. zgodnie z natura monogamistami nie jestesmy i mysle ze kazdy musi swoja ilosc partnerow "zaliczyc", wyszalec sie, wycalowac, wyseksić... zeby na koniec stwierdzic - spoko, juz mam dosc, moge osiasc. inaczej zawsze zostanie ciekawosc i niedosyt. niewazne jak mocna mamy psychike i jak bardzo kochamy tak czy inaczej "niebezpieczenstwo" zawsze pozostanie...
280cc eurosilicon low profile
13.08.2008

Awatar użytkownika
ola108
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ola108 » 25 maja 2008, 22:40

chociaż każdy chciałby Towar ..niemacany... :lol:
widze handlowe podejscie...kontrakt przedmalzenski tez spisaliscie ? :-D
nowy nosek od dr ÂŁÂątkowskiego (12.06.08)
"Nie ma takiego marzenia, ktorego wola i rozum ludzki nie zdolalyby zamienic w rzeczywistosc..."

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 25 maja 2008, 23:18

ola108 pisze:widze handlowe podejscie...kontrakt przedmalzenski tez spisaliscie ?
Nie ..ale może warto było....Teraz już troszkę za późno na to,choć z drugiej strony wyznaję zasadę,że na nic nie jest za późno...więc jeszcze dużo rzeczy przede mną.... ;-)
clarisss pisze:zgodnie z natura monogamistami nie jestesmy i mysle ze kazdy musi swoja ilosc partnerow "zaliczyc", wyszalec sie, wycalowac, wyseksić... zeby na koniec stwierdzic - spoko, juz mam dosc, moge osiasc.
Jak ten świat szybko się zmienia..nie nadążam...Więc jednak towaru macanego więcej niż myslałem...Dlatego tak łatwo znaleźć okazje na jedną noc..szkoda.... :-(
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
Lunka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Lunka » 26 maja 2008, 08:57

mnie martwi fakt ze coraz wiecej jest latwych dziewczyn a faceci jak faceci korzystaja z tego na zasadzie latwo przyszlo-latwo poszlo :-| ......... swiat sie zmienia janko2,
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png
28.11.2006r.Skupin 350HP,moje nowe oblicze
------30.03 ---- subcision --------------

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 26 maja 2008, 10:32

Lunka pisze:coraz wiecej jest latwych dziewczyn a faceci jak faceci korzystaja z tego na zasadzie latwo przyszlo-latwo poszlo
Podpisuje się obiema łapkami pod tym i dodam..Im wydaje się ,że są takie atrakcyjne,ze kazdego mogą mieć..( a mogą ,bo facet nie mysli głową..) ;-) .....Tylko ci sami faceci maja wyrobione zdanie o takich kobietach..Nazywaja je krótko,co w żaden sposób nie przeszkadza im je ..eksploatować.... :-D

Awatar użytkownika
Lunka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Lunka » 26 maja 2008, 10:42

janko2, jest zle...... opinia zszargana ale one nie mysla o tym, a najgorsze jest w tym to ze szukaja takiego ktory ma full kasy, wiec tylko sex i kasa sie liczy......... dla mnie jest to przeklenstwo obecnych czasow, az strach pomyslec co bedzie za jakies 20 lat :roll:

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 26 maja 2008, 10:53

Nie będzie tak źle...Może nazwa nas wówczas dinozaurami,ale przynajmniej z klasą...Niestety wszystko ewoluuje,takze ,a może przede wszystkim takie aspekty zycia jak cielesnośc,sex...Poradzimy sobie...Świata nie zbawimy,więc proponuje nie przejmować się na zapas... ;-) ..pozdrowionka..

Awatar użytkownika
Lunka
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: Lunka » 26 maja 2008, 11:00

moze i az tak zle nie bedzie tylko ja nie mialam na mysli nie nas tylko nastepne malolaty chodzace po ziemi ;-)

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 26 maja 2008, 11:22

Lunka pisze:ja nie mialam na mysli nie nas tylko nastepne malolaty chodzace po ziemi
O nie..Nas też nikt nie oszczędzał..niech nauczą się samodzi3lności i martwią się same o siebie....Znając zycie i tak nie posłuchaja starszych.. ;-) ..więc chyba nie warto sie wysilać...Muszą same pewnych rzeczy doświadczyć,żeby poznać,co tak naprawdę jest w życiu ważne,..co mniej ważne..a czym nie należy sie w ogóle przejmować....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”