Pająki i inne robactwo-fobia z której nie moge sie wyleczy

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 26 lut 2006, 22:55

kiedys moj kumpel ktory mieszka w Sydney powiedział ze serdecznie zaprasza mnie do sibie na wakacje...pomyślalam ooo fajnie wakacje w Australii...a za chwile O boże tam sa czarne wdowy :roll: fakt to bardzo utrudnia życie :roll: ale najlepsze jest to ze zawsze myślalam ze czarne wdowy żyja tylko w Australii...niedawno oglądalam program na Discovery channel i okazało sie ze byłam w wielkim błędzie....one sa prawie wszędzie gdzie jest troche cieplej niż u nas...występuja w całych Stanach i południowej Canadzie....dobrze że dopiero teraz sie o tym dowiedzialam, bo mój pobyt u taty skonczył by sie terapia w zakładzie dla świrow.

Ile bym dała żeby pozbyc sie tego lęku :roll:

zniose wszystko, nawet myszy, szcury i węże nie robią na mnie wrażenia...ale pajaki, zauszniki, big robale..fuuu
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 26 lut 2006, 23:56

co to są zauszniki..... :?: :roll:

węze są superaśne a myszy i cała reszta futerkowych jest boska! 8)
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 27 lut 2006, 07:54

To są takie latające chrząszcze w kolorze czerwono-czarnym ok.1cm. Skrzydełka mają takie pancerne. Od dzieciństwa straszono mnie ,że wchodzą do uszu.Też tego nienawidzę.

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 27 lut 2006, 09:18

ooo to może ja myślalam o czyms innym, myślalam ze zausznik to inna nazwa szczypawicy :wink: bo tych własnie szczypawic sie boje, małe czarne z takimi szczypawakami na ogonie, fujjj :?

Awatar użytkownika
sysia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sysia » 27 lut 2006, 10:46

GAGA pisze:powiem Wam coś w zaufaniu..... ale nie mówcie nikomu bo się wstydze.....ja się boje nawet szypółki od pomidora bo przypomina pająka :oops:
Nie jesteś sama..brrr...
Skupin - 26 pa¼dziernik

Awatar użytkownika
nimeesha
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: nimeesha » 28 lut 2006, 17:51

rozumiem cie i to doskonale .. sama mam problem z tą fobią , na leczenie napewno nie pojde ...

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 28 lut 2006, 18:05

nie zabije nawet najmniejszego pajaka bo mysle, ze ma w dupie turbodoladowanie i odskoczy prosto na mnie, mis to robi. mieszkam w starej kamienicy gdzie tego talatajstwa jest w pip, mis jest moim ochroniarzem. nie jezdze pod namiot bo tam sa pajaki a spanie wogole prawie na golej ziemi jest niehigieniczne. omijam domki letniskowe, drewniane belkowane dachy czy podlogi bo dostaje palpitacji serca a teraz dodatkowo sie boje, ze implanty mi gardlem wyjda ze strachu.
nienawidze robactwa, nawet mrowki sa obrzydliwe a biedronka jest ok jak na mnie nie siada, osy, pszczoly i szerszenie to wariactwo a chrzaszcze majowe to psychoza. nienawidze dzdzownic, stonog, chrzaszczy, chrabaszczy i tych wampirych pijawek, szczypawice powoduja u mnie odruch wymiotny. najchetniej spedzilabym cale zycie w moskitierze bo mucha tez mnie odpycha swym brudem. wiem, jestem psychiczna.
weze lubie od kiedy poznalam 4,5 metrowa zuzie, myszy i szczury sa ok dopoki sa na filmach- z gryzoni wole chomiki i kroliki. jak ktos hoduje w domu pajaki, skorpiony lub inne badziewie moze byc spokojny, bo moja noga tam nie postanie.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 28 lut 2006, 23:07

witamy w klubie mara 8) :lol:

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 01 mar 2006, 03:16

O boshe Mara przypomniałaś mi o majowych chrząszczach :shock: :shock: :shock: Niecierpię tego gówna - leci prosto na ciebie i jeszcze ten wydawany dźwięk. Brrrrrrrrrrrrrrr
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 01 mar 2006, 07:53

Jak byłam latem na Opener Festival to myślalam ze padne :!: :!: :!: tam było w cholere takich chrząszczy, tysiące ludzi na Skwerze Kościuszki robiło dziwne ruchu, wszyscy machali gazetami, robili uniki jak na szkoleniu w wojsku- istna tragedia! Myślalam ze tam umre na zawał, one były wszędzie :roll: :? fuuuuujjj

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”