czy macie jakieś swoje dziwactwa i przyzwyczajenia?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 31 gru 2005, 16:42

- nie ma takiej opcji zebym zalatwila sie w toalecie publicznej, ani na dworze jak nie ma gdzie, juz wole umierac z bolu pecherza, nie moge i juz :/

- nie przepadam za nocowaniem u kogos w domu, np po impreie, zeby nie wiem co, moge isc z buta nawet 50 km, to musze spac w swoim lozku

-zeby myje 50 razy dziennie, mam obsesje na tym punkcie

- tez nienawidze jak ktos odgarnia mi wlosy z szyi albo jak mnie czesze, mam bardzo dlugie wlosy i wszyscy sie ich czepiaja :/

-milion razy sprawdzam czy dobrze zamknelam drzwi

-zanim zasne to tez zdarza mi sie lazic i sprawdzac czy wszystko jest pozamykane

-jak cos od kogos biore to wszyscy mowia ze dziwnie wystawoam reke bo wewnetrzna strona hehe tak tez biore wszystkie kubki i szklanki

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 31 gru 2005, 17:05

paula pisze:a żadna z was nie dmucha do tubki z pastą do zębów,żeby ją wyprostować :roll:
Paula nie dmucham bo kupuje tą paste w plasticzu, takiej flaszeczce co jest płynna z kryształkami bieli. jak szampon się zachowuje wiec nie trzeba dmuchać :lol:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 31 gru 2005, 17:22

olivka mi przypomniala z tym przechodzeniem 50 km..mam to samo ..poza tym nie pojde spac nieumyta...no nie umialabym zasnac ...nie kapuje jak mozna wrocic z imprezy i isc spac..musze wziasc prysznic chocby to 4 rano byla...mialabym koszmary ze mi w buzi zaplesnialo nie mowiac o syfkach na twarzy i gniciu innych czesci ciala...
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 31 gru 2005, 17:28

:roll: :roll: o boze! Ja wracam tak nawalona z imprez ze bym do lazienki nie trafila... :? :?

Walne sie w opakowaniu na wyro i byle do rana!

Val trzeba angelike na impreze z nami wyciagnac :D :D Nie trafisz do wlasnego lozka juz nie mowiac o lazience :roll: :roll:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
joanna2828
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: joanna2828 » 31 gru 2005, 17:59

ja pitole ! :shock:
musiałabym chyba wszystkie po kolei cytowac - z każdej mam coś !
jestem chodzącą porażką !
wystarczy mała pierdoła a mnie już coś trafia i dostaje nerwicy..
mam tyle głupot w głowie, że nie da się tego wymienic :shock: :lol:

iza
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: iza » 31 gru 2005, 18:26

Czytam ten watek i czytam i co widze, ze .... każda po kolei wymienia te same dziwactwa. Jaki z tego wniosek? TO NIE SA DZIWACTWA, to dobre nawyki :).

Awatar użytkownika
daria
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: daria » 31 gru 2005, 18:35

To moze ja dołoze do tego jeszcze jedno dziwactwo:
zanim zjem ptasie mleczko muszę je zawsze najpierw obrać z czekolady inaczej nie ruszę. Moje kochanie już mnie zna pod tym wzgledem, chociaż zawsze patrzy na mnie dziwnie gdy sie zabieram do tej "operacji" ale czasami mi w tym pomaga hihihi

Awatar użytkownika
Aga23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Aga23 » 31 gru 2005, 18:55

-mam manię na punkcie swojej sylwetki, staram się nie jeśc węglowodanów, co niektórzy uważają za dziwne, bo twierdzą,że wyglądam super,
-uwielbiam smak czerwonej herbaty,
-dostaję obsesji na punkcie mojego okropnego biustu, potrafię pół wieczoru oglądać fotki z silikonowymi biuścikiami i szukać podobnego do mojego :oops: ,
-nie znoszę kiedy ktoś bieże moje rzeczy bez pytania (kiedyś gdy wynajmowałam mieszkanie z kolegą, zmniejszała mi się ilośc szamponu, pasty do zębów i jedzenia lodówce- dostawałam szału kiedy rano chciałam zrobić płatki z mlekiem, a tu pusty karton w lodówcehttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 23/zly.gif),
-zawsze muszę zjeśc śniadanie, inaczej w ciągu dnia jestem potwornie głodna i zjadłabym wszystko co mi sie nawinie pod rękę,
- nie cierpię porozrzucanych rzeczy po mieszaniu, np. ubrań (zawsze kiedy odwiedza mnie siostra moja kawalerka wygląda jakby przeszło przez nią tornado),
-zasypiam przy włączonym radiu,
-niezależnie od tego czy sprzątam,gotuję, siedzę przed komputerem czy robie cokolwiek innego słucham muzyki,
-nie lubię nosić czapek, wydaje mi się, że w każdej wyglądam okropnie,
-używam też reklamówek po zakupach zamiast worków na śmieci,
-noszę tylko buty na obcasie, bo w płaskich czuję się jak kaczka.

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 31 gru 2005, 19:00

1. papier toalet dalej od ściany; przewieszam nawet u znajomych
2. koniecznie oddzielne ręczniki, nawet się krzywię jak moja córeczka się nimi wyciera, nie mówiąc o facecie. Koniecznie 3 ręczniki- jeden do owinięcia po wyjściu spod prysznica,drugi do wytarcia, trzeci do włosów.
3. oczywiście własny kubek do picia w domu i pracy i wara wszystkim od nich
4. oczywiscie czytam w toalecie i najchetniej etykiety albo ulotki do kosmetyków
5. pokrywa od deski sedesowej musi być zamknięta
6. nie znoszę jak pasta do zębów w tubce jest wyciskana nierównomiernie (dotyczy to wszystkich specyfików w TUBKACH); swoją wyciskam od końca zawsze i u wszystkich to poprawiam.
7. Szczoteczka do zębów nie moze być oblepiona pastą; najczęściej myję wszystkie szczoteczki elektryczne rodziny i bliskich zanjomych
8. wszystko piorę i prasuję po lewej stronie; jak cos przez przypadek wpadnie na prawą to do suszenia nawet wywijam na lewą.
9. W kolejce do kasy nie znoszę jak ktoś za mną mnie dotyka, popycha, chucha i pcha się na mnie, mimo że jest napisane iż przy kasie tylko jedna osoba; wychodzę wtedy z kolejki i czekam obok.
10. Gołąbki zawsze jem w ten sposób, że najpierw odwijam z kapusty i ją zjadam a następnie farsz. Inaczej mi nie smakują.
11. Kawę rozpuszcalną zawsze robię w ten sposób, że najpierw rozpuszczam kawę w ciepłym mleku a dopiero później nalewam ciepłej ale nie wrzącej wody.
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

malwinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malwinka » 31 gru 2005, 19:14

Ja do tych rzeczy dodam jeszcze to, że w szafkach wszystko musi leżeć na swoim miejscu, tj. tak jak ja to poustawiałam. Np. talerze, kubki, miski itp. Na półce w łazience też wszystko ma swoje określone miejsce. :roll:

Aha. Izawsze śpię z telefonem pod poduszką.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”