Iwona Wieczorek - Zaginiona!

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Iwona Wieczorek - Zaginiona!

Post autor: lil sexy » 06 sie 2010, 10:43

Prawda czy nie dobrze byłoby to sprawdzić. Z drugiej strony policja na ogół takich typków ma rozpracowanych i nie zamykają ich tylko dlatego że wiadomo, że na ich miejsce zaraz pojawią się kolejni i tak w nieskończoność, a miejsca w więzieniach brak. Myślę, że jeśli on tam rzeczywiście mieszka to raczej by ten dom sprawdzili.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
katelg
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katelg » 06 sie 2010, 10:58

Bardzo wątpię że to prawda. A owy Mariusz O to jeden z najbardziej znanych biznesmenów w trójmieście, człowiek sympatyczny, na tyle bogaty i tym samym atrakcyjny dla młodych blachar że na pewno by nie miał problemu z chetnymi na seks i nie musiałby dorzucać im narkotyków. A jak ma kase i chęci to imprezy robi, nie ma się co dziwić. Mam nadzieję że autor tego postu skończy na policji, bo ewidentnie przez taką osobę przemawia i niechęć do iwony i do pana mariusza o. Nie będę tu się rozpisywać kim był chłopak iwony, ale był że tak ujme na tyle postawioną osobą że na pewno z dziwką by się nie spotykał, chyba że to jakoś super ukryła a wątpie.

Inna sprawa że były sprawdzane jej maile, telefony, to na pewno by wyszło.

Jestem po prostu w szoku że ktoś publicznie wypisuje takie rzeczy na forum, bo jeśli się ma dowody to sie idzie na policje a nie robi coś takiego, jak się musi poczuc matka gdy dowie sie o tym poscie?
23 MARCA 2009 Dr Skwiercz anatomy mentor cpg333 545 i 485:)

W planach wymiana na okrągłe, nosek, usta i lipo :)

Awatar użytkownika
kejsii
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: kejsii » 06 sie 2010, 11:52

Po przeczytaniu tego postu jestem w totalnym szoku !!!! Jak mozna takie rzeczy wypisywac na publicznym forum (thinking skoro ta osoba ma taką wiedze na temat Iwony i tak bardzo sie o nia martwi to dlaczego nie poszła z tym na policje??? A poza tym ktoś kto by sie martwił i Iwona była by mu bliska nie pisał by o niej takich rzeczy na forum!!!
15.12.2010 Dr Kolasiński 375hp Okrągłe Piękne maleństwa

tygrysica26
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: tygrysica26 » 06 sie 2010, 22:15

oj no cos musiało się z nią stać, chyba ze wrzucono ją do auta i wywieziono..mój mąż zna jej chłopaka, nie chce dociekać czym sie zajmowała czy tez nie .. o tym nie chce pisać, jednak dla mnie wybaczcie ..może dlatego że meni napadł kiedyś facet i jestem tak nastawiona a nie inaczej..nie wraca się samemu do domu ubranym tak jak ona..ja chociaż minęło 15 lat ma traumę do dziś i i wiem ze zboczeńców i szaleńców nie brakuje wiec po co kusic los??
01/2010-anatomiczne pod mięsień Mentor 345cc
BOSKIE

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 06 sie 2010, 22:43

Ile ona ma lat?
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
katelg
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katelg » 07 sie 2010, 00:31

19, maturzystka. Dostała się na uniwerek, ale niestety nie zdążyła się dowiedzieć.

Tygrysico wiadomo że się nie wraca, wiadomo też że to nie jest usprawiedliwienie dla zboków, jednak czasem się zdarzym zbieg pechowych okoliczności, pokłociła się ze znajomymi, zaginęła w sumie pod samym domem jak już było jasno, miala wyładowany telefon, az się ciśnie że pech albo przeznaczenie (pleure

Awatar użytkownika
katelg
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katelg » 09 sie 2010, 20:40

Jest wyznaczona nagroda, milion złotych za pomoc, myśle ze to da efekt.

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 09 sie 2010, 21:57

http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU" onclick="window.open(this.href);return false;

sziwa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: sziwa » 16 sie 2010, 13:12

http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,I ... caid=5ab6d" onclick="window.open(this.href);return false;
Samolot to nie wszystko, chce mieĂŚ prywatne linie, niebo i lotnisko ... :)

tygrysica26
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: tygrysica26 » 18 sie 2010, 23:03

ja juz tego nie moge sluchac..robi mi sie zle...w roku ginie setki ludzi, mlodych, starych, ladnych i brzydkich...kogo to interesuje, jedynie rodyiny..wiec dlaczego y tego zaginiecia robi sie taka wielka trgedie, owszem dla bliskich i rodziny ale nie dla calej Polski..bo Rutkowski jej szukal? Kogos interesuej zaginiecie czyjejs matki, zony?
jesze raz powtarzam niech to bedzie prestroga dla innych 19latek mniej wyzywajacy ubiur uchroni przed wieloma przykrymi rzeczami
01/2010-anatomiczne pod mięsień Mentor 345cc
BOSKIE

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”