Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 19 lis 2008, 22:38

Dziewczynki jestescie kochane jak zawsze!!!!Ale wcale mnie nie cieszy ze taka istota chce mnie kopiowac...
Beatko dobry pomysl 8-) tylko skad ja wytrzasne cos takiego chyba musialbym sie wybrac na jakies specjalne zakupy :badgrin:
A dziewczynki zapomnialam wam sie pochwalic ze napisalam na niego raport w pracy,dyrektorka juz przeczytala w przyszlym tyg ma mi powiedziec co i jak ;) Bo on czuje sie taki wazny jak nie wiem to teraz zobaczy!Nie wiem czybwam pisalam wczesniej ze ten pajac napisal na mnie i na moja kumpele raport!same bzdury!!Wiec nie moglysmy tego tak zostawic!!!Obie napisalysmy raport ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 19 lis 2008, 22:52

misialeczek24, glupota ludzka nie zna granic... :roll: :? ....no i oczywiscie zazdrosc.....ludzie jak widza,ze komus lepiej sie powodzi,czy lepiej wyglada potrafia byc zawistni i zrobic wszystko zeby tylko zaszkodzic...miska nie martw sie..jestes jedyna w swoim rodzaju i ta laska nie dorasta ci do piet :badgrin: ;) ;)

Awatar użytkownika
lilly22
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: lilly22 » 19 lis 2008, 23:51

no dziewczyny...wygralismy... 3:2 ...czy ktoras byla na meczu?
15.10.08 dr.Skupin, mentor okragle 400 hp

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 20 lis 2008, 00:01

lilly22 pisze:no dziewczyny...wygralismy... 3:2 ...czy ktoras byla na meczu?

mowisz o tym tu w Dublinie?
Ja nie bylam ale przed koncem podobno bylo 2:0 :?: Ale fajnie ze wygralismy 8-) anne21dziekuje bardzo!!!

•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 20 lis 2008, 10:33

pewnie irlandczycy dali nam wygrac. :oops: .. bo bali sie polskich kiboli... :badgrin:
albo balowali w noc przed meczem,hehe :-)

- znajac nasza druzyne, ich " taktyke zolwi ladowych" (obrona jest the best 8-) ) , juz nigdy nie bede sie nimi podniecac... :doubt:

ogladalam polskie wiadomosci i slyszalam ,jak mowili, ze polacy bardzo napalili na ten mecz... :|
ponoc na trybunach byla ich wiekszosc... :badgrin:
...chcieli za wszelka cene dokopac irlandczykom... no i udalo sie - marnym punktem... :-D

poza tym , teraz to oni sobie moga grac... i wygrywac ... :evil:
na mistrzostwach i tak dadza duuupy ... jak zwykle zreszta...!

sorry, ale ostanio tak mnie wkurzyli tymi swoimi meczami...
ze teraz juz nigdy za nic ich nie pochwale !http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... zony_1.gif

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 20 lis 2008, 11:46

A ja mam teraz w domu zjazd emigrantów- mama przyjechała z Berlina i brat z Dublina :-D Więc rodzinkę mam w komplecie do 7 grudnia :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 20 lis 2008, 17:09

misia zaloze sie ze koles ma jakas obsesje na twoim punkcie i on ta lale upodabnia do ciebie. :doubt:

viriel fajnie ci, ale wylicz ile upominkow zgarnelas. :badgrin:

dziewczynki shar coraz lepiej, ale dzis jej nie dopilnowali i spadla z lozka, rozciela warge, na szczescie nic gorszego sie nie stalo. chris dostal furii.
pcalowal ja dzisiaj, a ona mu ze ma ochote na wiecej, on oczywiscie szczesliwy.

moja mlodsza niunia w nocy dostala wysokiej temperaturki, dzis wyladowalysmy w gp z zapaleniem uszka, w domu balagan ze nie ma sie gdzie ruszyc, jak zaczynam sprzatac to ona wlasnie ma kryzys i zaczyna biadolic, wiec siedzimy, tulimy sie i ogladamy bajki- niestety. znam juz hiszpanski na poziomie dory. :badgrin:
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 21 lis 2008, 18:19

misialeczek24 pisze: matko i bedziemy wygladaly tak samo wrrrrrrrrrrrrrrrrr................
ona nawet niemoze byc twoja kopia
co najwyzej podroba kiepskiej kopi :roll:

a skoro blond wlosy pomagaja jej w zyciu to niech sobie takie nosi, dla ciebie to komplement ze jestes dla niej takim wzorem....
zal mi takich ludzi..................................................
ale chyba juz nic na to nie poradzisz :|
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 21 lis 2008, 19:04

A ja poszlam jednak na basen w stroju dwuczesciowym i czulam sie bosko i cudownie ;)
W ogole zaniedbalam jakikolwiek ruch i musze sie poprawic...
w ogole uwielbiam wszelkiego rodzaju kapiele... powinnam byc ryba http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 6_2_71.gif
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 21 lis 2008, 19:18

Londyjka pisze:w ogole uwielbiam wszelkiego rodzaju kapiele... powinnam byc ryba
a ja nie moge sie przekonac do zimej wody w basenach, a chcialabym bardzo, zwlaszcza na zime, bo 2 kilogramy zawsze mi wskakuja, boczki wystaja, basen bylby zbawieniem.
Londyjka pisze:A ja poszlam jednak na basen w stroju dwuczesciowym i czulam sie bosko i cudownie
i o to wlasnie chodzi.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”