dzisiejsze związki

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
jsia
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Kontakt:

Re: dzisiejsze związki

Post autor: jsia » 21 sie 2009, 13:16

Kaśka Ty się tak nie rozkręcaj z pochwałami, tylko powiedz, gdzie w Szczecinie można takiego spotkać, bo mieszkam tu ponad trzydzieści lat i trafiam na samych dupków:))
I uważaj, bo jeszcze któraś zechce Ci ukraść to Twoje cudo :-)
Zapraszamy do odwiedzenia naszego portalu oraz profilu na Facebooku:

http://beautywpolsce.com

https://m.facebook.com/portalbeautywpol ... ale2=pl_PL

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 21 sie 2009, 13:23

Dzieki Kasiu PDT_Love_01 ja tez mam nadzieje ze kiedys znajde kogos takiego,ale to co opisujesz przypomina mi moje pierwsze szczeniackie milosci, nie zebym byla jakas stara, ale... Wiem ze potrafilabym miec znowu taki zwiazek, ale niestety do tego potrzebna jest odpowiednia osoba, ktora trudno znalezc.
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
kasia3210
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasia3210 » 21 sie 2009, 13:40

Hehehe :) jsia, wierz mi ze gdybym wrzucila jego zdjecie to by tak prawdopodobnie bylo ;)
toxic duzo duzo szczescia i milosci dla Ciebie PDT_Love_01
30-03-2009 - dr K. Ostrowska-Clark - 510FX Allergan 350gr (12.5x13.0x5.6)

Awatar użytkownika
jsia
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Kontakt:

Post autor: jsia » 21 sie 2009, 13:47

Kasiu, tak poważnie mówiąc, to rzeczywiście tylko pozazdrościć, choć jak czytałam w innym wątku, tę Waszą sielankę też psuje dziecko z poprzedniego związku, więc chyba zawsze jest to coś.
Najważniejsze, to trafić na kogoś, z kim się doskonale uzupełniacie, super, że Ci się udało, z przyjemnością i lekką zazdrością czyta się to, co piszesz o Waszych relacjach. Jeśli jeszcze ma on dobry wzorzec związku wyniesiony z domu, to jest szansa, że też potrafi zbudować trwała relację.
A tak z ciekawości, jak długo jesteście parą?
Zapraszamy do odwiedzenia naszego portalu oraz profilu na Facebooku:

http://beautywpolsce.com

https://m.facebook.com/portalbeautywpol ... ale2=pl_PL

Awatar użytkownika
kasia3210
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasia3210 » 21 sie 2009, 14:06

jsia, dokladnie dlatego wspomnialam o porazce jaka dotyka nas zwiazek z mojej winy - ta zazdrosc o jego dziecko arf, dlatego wiem, ze jezeli ktokolwiek spieprzy ten zwiazek to bede to ja. Jemu w tym nic nie moge zarzucic, bo niczego przede mna nie ukrywal. Mam nadzieje ze nie dotknie mnie ten symptom marudnej kobiety ktorej ciagle cos nie pasuje (chociaz czasem dopada) i ktora ciagle szuka dziury w calym. A jezeli dotyka to staram sie by skonczylo sie tylko na wygadaniu sie na forum, chociaz czasem mi to nie wychodzi, przez co mielismy 2 powazne klotnie.
Jego byla naotmiast do dnia dzisiejszego szuka i zaluje, oj bardzo zaluje. Ale ona wlasnie chciala latac wszedzie sama i szukala szczescia poza...a on chcial stabilizacji i bliskosci. Po prostu nie dopasowali sie.
Jestesmy para 8m-cy, a Narzeczenstwem 2... jego rodzice byli 35lat jak papuzki nierozlaczki :-D

Awatar użytkownika
marta20wawa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: marta20wawa » 21 sie 2009, 14:41

kasia3210 Kasiu naprawde zazdroszczę Ci takiego partnera bo tak można go nazwać. Wyniosł rzykład z domu i ufam,że bedziesz miała tak przez całe życie czego z całego serca Ci życze. Ja niestety tak nie mam i strasznie nad tym ubolewam. Wiem że nie ma ludzi idealnych, ale.............
Niewielu ludzi dostaje to, czego pragnie i tak niewielu zasługuje na to, co dostaje....."

Awatar użytkownika
kasia3210
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasia3210 » 21 sie 2009, 15:27

marta20wawa dziekuje Ci kochana za szczere zyczenia. A jaki problem masz w zwiazku ? Jak masz ochote to napisz, chyba ze wolalabys nie..

nicolet
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: nicolet » 19 wrz 2009, 19:36

kasia3210 pisze:Ojej, ja sobie tego nie wyobrazam. Kazda wolna chwile chcialabym z Nim spedzic. Jak ide gdzies sama, na balety czy gdziekolwiek to nie bawie sie tak dobrze jak wtedy kiedy On jest obok. Ale zakupy z Nim to wychodza mi najlepiej: zawsze wlazi ze mna do przymierzalni i zaklada moje spodnie albo na glowe albo na rece i wydziera sie na cala przymierzalnie: "Kaska, ale Ty masz zaaaajeeeebiiiiiste cycki/nogi/itd !" :-D Trzode robi, ale On wlasnie jest taki zwariowany i na maxa mi to odpowiada :) nie idzie sie z Nim nudzic.
To z Nim moge gadac na gg, nawet kiedy siedzi kolo mnie, to z Nim bawie sie najlepiej na baletach, to z Nim przegadalabym cale noce i to z Nim skoczylabym na bunge, mimo ze panicznie boje sie wysokosci. Ktos powie: "A dziewczyno, a gdzie tu chwila na oddech?!", ja odpowiedzialabym, ze On jest dla mnie calym powietrzem, bez ktorego sie dusze.
Podsumowujac, wg mnie Nasz facet powinien byc dla nas przyjacielem, kochankiem i partnerem ! Tacy wlasnie byli jego rodzice - wszystko robili razem i byli szczesliwi, a jego ojciec do konca swoich dni byl na tyle romantyczny ze potrafil napisac rano na lustrze swojej zonie jej pomadka: "Kocham Cie Basiu" - to jest milosc idealna i z niej chce czerpac przyklad.
Ale powinny byc tez zwiazki gdzie oboje z partnerow potrzebuja innego typu oddechu. :-)
Mam tak samo!Jest moim mężem,jesteśmy razem 6 lat,to była miłość od pierwszego spojrzenia,odwzajemniona miłość!Stał się dla mnie całym życiem,wcześniej nikt mnie tak do siebie nie przywiązał,chwila bez niego to ogromna tęsknota.Był okres kiedy razem pracowaliśmy,wszyscy się dziwili jak możemy razem ze sobą wytrzymać 24h.Odpowiada mi pod każdym względem,dobry człowiek,mądry,wartościowy,przystojny,umie okazać mi uczucie,stałam się dla niego najważniejsza-również stracił dla mnie głowe.To uczucie nadal jest tak mocne,że oboje wariujemy...Niestety jest też to "ale"...mój charakter.Pomimo,że bardzo kocham męża,czasami coś mi odbija i wkurzam się o byle co,dostaje histerii,wyzywam Go,nie umię się opanować,potem On mnie mocniej złapie,szarpnie.Twierdzi,że Go prowokuje,może i ma racje,ale uważam też,że nie ma prawa.Jest to bardzo przykre bo kłótnie są normalne w związku,ale te nasze raczej zdrowe nie są.Wykańczają mnie.Potem jest najwyżej dzień ciszy,nie umiemy ze sobą nie rozmawiać.

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 20 wrz 2009, 11:55

hmm , cześć dziewczynki ja dzisiaj pokóciłam się z mamą , bo moja mama stwierdziła,ze w prawdziwym związku jest się tylko wtedy kiedy razem się mieszka :-/,wczesniej powiedziała ,ze to taka dziecinada, ze takie chodzenie za rączkę i nic wiecej .... bardzo mnie uraziła ponieważ , ja z moim Tż jestem od 4 lat - sznujemy się , kochamy wiele razem przeszliśmy -ale nie mamy warunków mieszkaniowych ( nie chce się tu rozpisywać ), i puki co planujemy razem zamieszkać od przyszłego roku ... czy wy też uważacie ze prawdziwe partnerstwo zaczyna się dopiero od wspolnego zamieszkania?? my ze sobą pomieszkujemy 4-5 dni w tygodniu , tak jak wspominałam staramy się teraz o wspolne mieszkanie ,ale słowa matki bardzo mnie uraziły:-/
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 20 wrz 2009, 17:56

kasia to piekne co piszesz, ale jestescie dosc krótko ze soba, nie wiesz co bedzie za 2-3 lata? Czy dalej tak bedzie? NO w kazdym badz razie, zycze jak najlepiej;)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png
13.07. 2009- JUŻ PO
350cc HP, anatomiczne, pod mięsień, Eurosilicone - implant pekl po 9 latach

19.06.2019 - wymiana na okragle 450cc ES

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”