Moderator: Zespół I
O jejku!!! Ale Ci fajnieSamanthii pisze:w lipcu lece do atlanty - potem orlando - floryda w zdluz - i miami

uffff...ulzylo mi.....bo juz myslalam ze jestem jakas innnarenusia pisze:Misia Ja tez buzi nie depiluje
ale po corenusia pisze:ale jak tak czytam te posty to moze sprobuje
:-x wrrr ale ci fajnie :mrgreen: al ci zazdroszczeSamanthii pisze:w lipcu lece do atlanty - potem orlando - floryda w zdluz - i miami !!
(w miedzy czasie plyniemy statkiem na karaiby - 4 dni na bahamas )
ale to chyba nie tak zle co ;-) urlop we dwoje + zakupy -dla mnie rewelacja :mrgreen:Samanthii pisze:...bedzie za to romantycznie i sklepowo
- bo mam zamiar wydac mnoooostwo kasy na ciuszki guessa i bebe
tez mi mowili ze tam jest tak fajnie ze musze tam pojechac itp....wiec moze SAM NEXT TIME razem :mrgreen:...wiecie,kazdy ma swoje miejsce na ziemi - moje miejsce to miami !!!
...bede tam wracac tak czesto, jak tylko bedzie to mozliwe...
(i dlatego tez moj maz tak bardzo sie boi )

im wiecej tym lepiej :mrgreen: tylko czy Sam zechce nas zabrac ze sobaanne21 pisze:misialeczek24, Samanthii, moge sie z wami zabrac???

ja tez tak chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Samanthii pisze:ostatnio jak polecialam zwiedzac usa to z jedna walizka ...
...a wrocilam do domku z trzema...
wiem wiem...ale ja teraz to nie mam szansSamanthii pisze:wszystko jest tam tansze -zwlaszcza teraz
...idealny wiec czas na wakacje w ameryce
SAM!!!! CZY JA DOBRZE ROZUMIEM!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: GADAJ SZYBKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Samanthii pisze:laski , nastepnym razem nie bede juz w pojedynke , w miami ...
(zreszta za tydzien moze sie okazac ,ze w trojke polecimy w lipcu a nie w dwojke - hehe )