Wychodze za maz cz.I

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 06 kwie 2006, 10:35

Samanthii - a twój mąż nie jest Polakiem??
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 06 kwie 2006, 11:12

Bella pisze:
Pati pisze: tyle zalatwiania : nauki przedmalzenskie, poradnie i te sprawy(smiechu warte) - :roll:
Taak, te nauki przedślubne. Najbardziej chciało mi się śmiać jak ksiądz kazał nam wypisać kwestionariusz, w którym było m.in. pytanie, coś typu: Czy jesteś pewna, że Twój przyszły małżonek jest zdolny do prokreacji ? no i czy wszystko ma " na miejscu" ? :lol: :lol: :lol: .

No to ja się pytam: Skoro religia zabrania współżycia przed ślubem , to skąd ja to mam wiedzieć :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Sam, ty jestes dobra :lol: :lol: :lol: nr konta dala gosciom :lol:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 06 kwie 2006, 12:42

Michitka pisze:Samanthii - a twój mąż nie jest Polakiem??
teraz już jest... ;-P

:wink: :wink: :wink:

Pati, no więc co z tym panieńskim...? 8)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 06 kwie 2006, 18:24

SAM tak jechalam ta nowa biala-super co!?niestety panienskiego nie mialam :cry: nie bylo czsu wogole to slub mialam na wriackich papierachhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... pbthpt.gif
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 10 kwie 2006, 08:50

Samanthii pisze:
Michitka pisze:Samanthii - a twój mąż nie jest Polakiem??
teraz już jest... ;-P

:wink: :wink: :wink:

Pati, no więc co z tym panieńskim...? 8)
Na panienskim nie bedzie zadnych facetow rozbierajacych sie, zandych trzesacych sie dupsk przed moja twarza - nie i koniec - nie bawi mnie takie cos! Zamierzamy spedzic week w kurorcie SPA, duzo dla ciala przyjemnosci a ile radosci...

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 10 kwie 2006, 09:12

Bardzo fajny i orginalny pomysl. :wink:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 10 kwie 2006, 11:06

ja tam nie narzekam na Wenka... ... i dupke tez mial niezla ... X-P

ale SPA tez fajny pomysl... :wink: ...ja mialam taka przyjemnosc dopiero po slubie- podroz poslubna na wyspe Bali... ...SPA i takie tam 8)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 13 kwie 2006, 19:49

Pati super pomysl!!!!!!!!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 16 kwie 2006, 00:22

Właśnie obejrzałam na Club'ie Extreme Makeover Wedding Edition. Kolejny program z serii Ekstremalnych Metamorfoz, po chirurgii plastycznej, przerabianiu domów(Home Edition)- emitowany na Polsacie( w piątki i soboty). Tym razem Ekstremalna Ekipa :wink: przygotowuje w 3 dni ślub i wesele marzeń. Jestem zachwycona!!! Choć gram na weselach to jeszcze czegoś tak pięknego w życiu nie widziałam. Na zielonej polanie ustawiono scenerię Nowego York'u zimą( z lodowiskiem, mikołajami, choinkami i śniegiem). Wszystko usłane płatkami róż, a dookoła świece. Po prostu odlot!!!!!!!!!!!!!!!!Ja chcę taki ślub!!!!!! Wklejam linka ze zdjęciami z tego odcinka(na stronce na razie są zdjęcia z tylko tego programu)
http://abc.go.com/primetime/extremewedd ... ml?photo=1
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
margo706
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: margo706 » 01 cze 2006, 01:11

Wlasnie dzisiaj z moim facetem wpadlismy na pomysl aby sie w koncu pobrac,jestesmy razem 5lat,mamy 3letnia coreczke.Mam strasznie duzo pytan do Was dziewczyny.Dzis zadzwonilismy do naszego ulubionego lokalu i jest miejsce na 25grudnia,tak nam pasuje bo mieszkamy w anglii i w okresie swiat mamy 2tygodnie wolnego w pracy.Teraz mamy urlop pod koniec lipca i bede robic cycuszki.Mam takie pytanie,czy da sie obejsc jakos nauki przedmalzenskie itd,bo wszytko musimy w lipcu zalatwic,a potem przyjedziemy doslownie 3dni przed wlasnym slubem.Lokal to juz w sumie mamy zalatwiony,teraz pozostaje kwestia kosciola,jak myslicie czy da sie jakos przekonac ksidza,ze nie mamy mozliwosci chodzic na nauki itd.Boze trzeba w lipcu zalatwic,tort,zdjecia,fryzjera,kamerzyste,bo w grudniu nie bedzie kiedy,mam nadzieje,ze mama mi pomoze pozalatwiac wszystkie te szczegoly jak bede w Anglii.Orientujecie sie jakie sa ceny;torta ,sesji zdjeciowej,wideofilmowania,bukietu i tych zwiazanych z oplatami w kosciele.Bardzo was prosze o odpowiedzi ,bo robie powoli kosztorys.Jak myslicie ile flaszek nalezy kupic na 50osob?A i czy ciasta nalezy samemu kupic czy tez sa juz w menu weselnym w restauracjach? Pomozcie,bo jestem ciemna.proszeeee :shock:

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”