Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.4

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 11 mar 2009, 23:07

No juz tu sie wesolo robi 8-)
Brakuje jeszcze Antonelki, Samanthii, Anielicy, Jenny, Ghostbog i kilku innych lasek ale moze wroca 8-)

Fondle Sam pisala w innym temacie ,ze robi sobie przerwe na forum ale na jak dlugo to nie wiem :|
anne21 pisze:u mnie nic nowego,zyje sobie z dnia na dzien na emigracji....i tyle
U mnie tak samo :(
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 11 mar 2009, 23:28

anne21 pisze:nie rozumiem..niby kim ty jestes,ze wszyscy do ciebie pisza?
mam podobne ku temu watpliwosci :badgrin:
racja-niech same to nam napisza :!:

renusia jutro zaczynam pakowac, moze zdąze :badgrin:

Wiecie tak mi sie zdaje,ze my tu "cukrujemy" bo tylko o wypiekach ostatnio gadamy,plackach,racuchach,mufinkach i sie komus pomieszalo :badgrin:
a jednak mozna byc milym bez cukrowania,nie trzeba byc zgryzliwym

(ale teraz przynajmniej wyszlo dlaczego mi zakalce biszkopty wychodza- bo psioczylam na szkocka make! :roll: )
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 11 mar 2009, 23:39

Londyjka pisze:ale teraz przynajmniej wyszlo dlaczego mi zakalce biszkopty wychodza- bo psioczylam na szkocka make! )
:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: padlam a ze smiechu boli mnie brzusio SWIETNE 8-) nie ma to jak ciazowy zarcik heh

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 11 mar 2009, 23:44

A ja jestem u Was...ale wpadam podczytac i wracam do pisania pracy z nudnego przedmiotu wiec tutaj sie "odprezam" na piec minut i spadam do ksiazek od nowa :roll:
Ale zawsze wiem co sie dzieje....
U mnie nuda...oprocz tego ze szkola, praca i jakis Misio sie zrobil taki milszy ostatnio 8-)
Czy Wy tez tak macie ze nigdy nie ma non stop trwajacej sielanki...i jest nuuuuuuda...potem robi sie cieplej w zwiazku...potem goraco...potem znowu do punktu wyjscia heheheh :evil:

Pozdrawiam Was wszystkie Emigrantki :-D
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 12 mar 2009, 02:01

fondle pisze:eh czyli nadal to samo.. pozostaje mi czytanie.. bede obserwowac bo pisac jakos nie mam ochoty 8-)

dokladnie to samo chcialam napisac :) ..

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 12 mar 2009, 15:53

karolka69 pisze: Byly pyszne!!! Marta znalazła łatwy przepis w necie, jak bedziesz chciała;) I nie potrzeba drożdży.
no pewnie ze chce przepis!!!!!!!!!!
misialeczek24, ja bym doradzila jakies jeansy - rurki i bluzeczka - bez dekoltu(zeby nie bylo zbyt kuszaco) ale z lekkiego materialu by sie odznaczalo to i owo..hihi
fondle, no no no awatarek masz zajefajny hihihi
fondle pisze: sluchajcie,a czy to teraz nie brzmi jak sam cukier czasem?
a nawet jak to co z tego?????
w zyciu codziennym nikt nam nie cukrzy wiec...pocukrzmy sobie tu hihi
annoush pisze:Przykro mi, jeśli kogoś uraziłam, ale jestem osobą, która nie znosi "cukrowania" i dwulicowości, więc nie boję się mówić, jeśli coś mi się nie podoba. Szkoda, że nie wszyscy tak robią; jestem w szoku jak dostaję wiadomość od kogoś, kto słodzi na forum, a później tej samej osobie obrabia tyłek za plecami.
to chyba tak jak cala reszta z nas bo nieznam tu nikogo kto jest dwulicowy lub falszywie cukrzy....
annaush - poprostu jak masz ochote tu pisac to nikt ci nie broni poprostu nie jedz po ludziach ze pisza o niczym....
piszesz ze dostalas wiadomosc od kogos i jestes w szoku...
odpisz tej osobie co myslisz o dwulicowosci zamiast dawac nam do myslenia ze jest tu ktos nie szczery wsrod nas....

fondle pisze:a co sie dzieje z sam??
brakuje tu jej emotkowych postow :cry:
mam nadzieje ze chociaz nas czyta i wie ze TESKNIMYYYYYYY
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
renusia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: renusia » 12 mar 2009, 18:24

Londyjka pisze:renusia jutro zaczynam pakowac, moze zdąze
Jestes z nami jeszcze :?: Bo cos dzisiaj Cie nie widzialam :|
ghostdog pisze:Czy Wy tez tak macie ze nigdy nie ma non stop trwajacej sielanki...i jest nuuuuuuda...potem robi sie cieplej w zwiazku...potem goraco...potem znowu do punktu wyjscia heheheh
Ja mam identycznie :doubt: Czasami na sam jego widok zlosc we mnie narasta :oops: :| albo zbiera mi sie na milosc, przytulanki itp ;)
cukiereczekPL pisze:annoush napisał/a:
Przykro mi, jeśli kogoś uraziłam, ale jestem osobą, która nie znosi "cukrowania" i dwulicowości, więc nie boję się mówić, jeśli coś mi się nie podoba. Szkoda, że nie wszyscy tak robią; jestem w szoku jak dostaję wiadomość od kogoś, kto słodzi na forum, a później tej samej osobie obrabia tyłek za plecami.

to chyba tak jak cala reszta z nas bo nieznam tu nikogo kto jest dwulicowy lub falszywie cukrzy....
annaush - poprostu jak masz ochote tu pisac to nikt ci nie broni poprostu nie jedz po ludziach ze pisza o niczym....
piszesz ze dostalas wiadomosc od kogos i jestes w szoku...
odpisz tej osobie co myslisz o dwulicowosci zamiast dawac nam do myslenia ze jest tu ktos nie szczery wsrod nas....
Dokladnie 8-) Zgadzam sie w 100%
"PiĂŞkno: siÂła ktĂłra kobieta oczarowuje kochanka, a przeraÂża mĂŞza"

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 12 mar 2009, 22:30

anne21 pisze:jak mnie zaprosisz to wpadne w odwiedziny jeszcze sie zanudzisz mna.
zapraaszam! :-D
anne21 pisze:poznalam pare fajnych dziewczyn i przynajmniej mi sie nie nudzi
super zazdroszcze tez bym tak chciala,smutno tak samemu :?
fondle, jaki sliczny avatarek :p
Londyjka, nie uwierzysz wlasnie skonczylam robic muffiny z twojego przepisu ...i znowu mi nie wyszly....http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gifkompletne beztalencie ze mnie w tych sprawach...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 4/2mur.gifpo za wygladem(jak zwykle)Pyszne sa....
ghostdog pisze:Czy Wy tez tak macie ze nigdy nie ma non stop trwajacej sielanki...i jest nuuuuuuda...potem robi sie cieplej w zwiazku...potem goraco...potem znowu do punktu wyjscia heheheh
ja mysle ze tak jest w kazdym zwiazku,musi byc urozmaicenie nie ma nic gorszego od rutyny w zwiazku :!:
ja dzis kupilam 2 bluzeczki w tkmaxxie ale zadna nie nadaje sie na moja imprezkehttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... iewiem.gif
chyba otworze winko...choc nie wiem czy powinnam....jutro do pracy i mam busy day :( a to piatek powinnam miec luzniejszy dzien a tu jak na zlosc...
Dziewczyny jutro znowu piatek 13stego(jak w zeszlym miesiacu...)....
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 12 mar 2009, 22:31

Miska

to ja wpadam na twe urodziny ;)
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 12 mar 2009, 22:40

misialeczek24 pisze: Dziewczyny jutro znowu piatek 13stego
ja uwielbiam piatki 13 tego :badgrin:
zawsze cos fajnego sie wydarza hihihihihihi :badgrin:
ghostdog pisze:Czy Wy tez tak macie ze nigdy nie ma non stop trwajacej sielanki...i jest nuuuuuuda...potem robi sie cieplej w zwiazku...potem goraco...potem znowu do punktu wyjscia heheheh :evil:
zycie.... :|
mi sie tez wydaje ze w dluuzszych starzem zwiazkach tak sie dzieje najczesciej...
renusia, ja wiem ze juz kiedys pisalysmy o tym ale skad ty jestes? jaka czesc uk?
bo zaaapomnialam :| (starosc nei radoosc :badgrin: :badgrin: :badgrin: )
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”