Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 03 paź 2008, 20:16

tez mi to przeszlo juz dawno przez mysl,po tych wszytskich komplementach tak szybko,ale z drugiej strony nie rozumiem facetow po co to robia,moze chca sie dowartosciowac,bajeruja kobiety,tylko po to,zeby za nimi szalaly,zeby przyspieszyc komus bicie serca,bo wtedy czuja sie mesko.
Ja tez mam meza pozn. w intern.,ale pewne rzeczy mowil mi troszke pozniej,jaka jestem wspaniala cudowna itp a najpierw wiecej robil ;) pewne rzeczy mowic tak od razu to mozna to odebrac smialo jako chec zbajerowania,oj trafialam na takich ale rada to jak najdalej uciekac od takich.
A ty michitka jesli wyczuwasz,ze to taki typ to nie dawaj mu satysfakcji bo on tylko czeka az sie zauroczysz, i tyle bedziesz z tego miala. Przekrec wszystko tak,zeby zdal sobie sprawe,ze to jest z twojej strony taka sama gra.
ale jesli jednak czujesz inaczej(bo zadne domniemania nie musza okazac sie prawdziwe,ty sama najlepiej powinnas czuc) to daj mu szanse,moze naprawde czeka na twoj pierwszy ruch,nie wiem jak przebiegalo spotkanie ale moze dalas mu odczuc,ze jestes zbyt smiala i on sie cyka.

taka sama gra czyli ty sie nim zacznij bawic,piszac takie smsy ,zeby sie zauroczyl i potem NEXT. sam wpadnie wsoje sidla.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 03 paź 2008, 20:17

Londyjka pisze: Przekrec wszystko tak,zeby zdal sobie sprawe,ze to jest z twojej strony taka sama gra.
Tzn co dokładnie masz na myśli??
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 04 paź 2008, 09:43

bluebeleczka pisze:grzyby przynajmniej nie sa natarczywe, hi,hi.

czyli co metoda na faceta jak na grzyba, zjesc zupe, a nastepnego dnia do wc i po temacie, chociaz czasami brzuch boli po tych i po tych.

hahahaha! mozna wiele podobienstw wykazac, ale mi chodzilo o to, ze ledwo sie jedengo pozbedziesz, zaraz wyrasta nastepny ;)
Anielicanrw pisze:...a cos tej jesieni slyszalam ..grzybow brak...nie wiem jak z facetami,bo ich jest bynajmniej tutaj w niemcowie...zawalenie....
ewawawa...Ty szalona kobito!
w polandzie aktualnie mamy wysyp grzybów, rosna jak dzikie, na bazarze podgrzybki, kurki, gaski, maslaki, prawdziwki, kanie, do wyboru do koloru.
nesia pisze: nikogo nie umoralniając sądzę, że nie kwota jest tu problemem, a problemem jest sex z przygodnym partnerem bez zabezpieczenia ...
wiemy i przyznajemy sie do glupoty wlasnej. wyposzczona bylam do granic swoich mozliwosci, zwierze mi sie wlaczylo. zasadniczo zawsze tego pilnuje.

historii ciag dalszy:

oddalam mu te polowe kasy i zrozumialam ze tak bardzo jak chcialam sie jej pozbyc, tak samo bardzo mialam ochote na powtorke. przyjechal w nocy do mnie do klubu (a ja nie dosc ze ogarnialam jedna impreze tej nocy to sama DJowalam na drugiej, co oznacza pewna ilosc sluzbowych piw - ta praca mnie wykonczy hehe) i odwiozl do domu. zachowalam sie jak swinia, bo slowa nawet nie powiedzialam chlopakowi z ktorym wczesniej umawialam sie ze mnie podrzuci do domu i specjalnie po mnie przyjechal. do konca wierzylam, glupia, ze to sie nie wydarzy. najgorsze jest to ze praktycznie sama go sprowokowalam. wystarczyla iskra; usmiech i "nie taki jak mial byc" buziak na odchodne.
i odchodne zamienilo sie we wchodne. (nesia tym razem wszystko pozabezpieczane jak trzeba).
rano obudzilam sie juz w ostrym moralnym kacem. i wiem ze on tez mial.
na szczescie to nie koniec. koniec jest lepszy.
wieczorem spotkalismy sie znowu. podjechal do mnie po koncercie i afterparty na ktorym bylam u siebie. dostalam plyte i piosenke napisana przez niego na okolicznosc calej tej sytuacji. zakamuflowana, kilka czasownikow jest pozmienianych, zeby mogli ja publicznie zagrac.
w trakcie drogi zabronilam dotknac swojej nogi (jej, mialam krótka sukienke i kabaretki), nie pozwolilam odprowadzic sie pod drzwi, podziekowalam, pozyczylam dobrej nocy i zazyczylam sobie nie spotykania sie co najmniej przez tydzien. niech mi glowa odparuje.

dzis rano ja napisalam piosenke na okolicznosc, o swoim groupie, dzikim sexie w rytm mojego basu i odeslaniu faceta do jego swiata.

i niech tak zostanie.

acha, fajfoklok byl wczoraj i przedwczoraj w klubie. bosze jak on na mnie patrzy. jakbym mu jakas krzywde zrobila ale przeciez on o niczym nie wie . . .
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 04 paź 2008, 10:28

tOOsia pisze: Możliwe (jesli opowiadalas mu o ex i o tym, ze chce o ciebie walczyc) że chłopak nie chce rywalizowac z kimś kto był dla Ciebie ważny, może myśli, że wolisz ex.
no wlasnie, Michitka, opowiadalas mu?

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 04 paź 2008, 10:41

ewawawa pisze:
tOOsia pisze: Możliwe (jesli opowiadalas mu o ex i o tym, ze chce o ciebie walczyc) że chłopak nie chce rywalizowac z kimś kto był dla Ciebie ważny, może myśli, że wolisz ex.
no wlasnie, Michitka, opowiadalas mu?
napomknęłam mu, on tylko czy chce wrócić do niego (choć też dał tekst, że pewnie ex znudziły się inne panienki a teraz chce wrócić)

a ogólnie ostatnio cisza :roll:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 04 paź 2008, 11:21

Anielicanrw pisze:...nie wiem jak z facetami, bo ich jest bynajmniej tutaj w niemcowie...zawalenie....
no wlasnie, jak mieszkalam w niemcowie to wogole nie bylo z tym problemu, tu jakos nie mam z czego przesiewac ...

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 04 paź 2008, 13:29

No to trochę mu dogadałam i podpuściłam, zapytał czy chce go jeszcze zobaczyć ;jak odpisałam, że pewnie to co dzisiaj robię i że chętnie się spotka :badgrin:

tylko gdzie pójsc hm

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 04 paź 2008, 13:42

A widzisz! Mowilam ci,zebys go podpuscila, bo moze sie cykal! Zobaczysz jak bedzie na randce,ale nastepnym razem niech inicjatywa wyjdzie od niego.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 04 paź 2008, 13:44

no to zalezy, a co lubicie oboje robic?

bo ja np lubie jesc wiec wczesnym wieczorem poszlabym do jakiejs fajnej restauracji, mexykanskiej albo afrykanskiej albo francuskiej. zjesc cos czego jeszcze nie probowalam, albo rzadko mam przyjemnosc. i wino!
przy okazji mozesz zaobserwowac jak on je ;)

a jakbym sie umawiala wieczorem poznym, to na koncert bym poszla

ale nie wiem co WY lubicie robic.

acha, dzwonil moj groupie ;) powiedziec, ze zapomnial mi dac ich pierwsza plyte.
stwierdzil ze musimy sobie pogratulowac zachowania wczorajszego wieczoru i przegadalismy 10 minut o roznych neutralnych rzeczach. a plyte powiedzialam ze PRZY OKAZJI.

byla ktoras z Was w podobnej sytuacji?
myslicie ze naprawde mi sie udalo to zamknac?

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 04 paź 2008, 15:27

napisał, że fajnie, ze się dzisiaj widzimy, idziemy do kina (nawet bilety kupi wcześniej) :o , potem pewnie jakiś pub czy coś

u nas w mieście z fajnymi koncertami to klapa

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”