Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
skoro mowa o ciastach i obrzydliwych rzeczach to przypomnialo mi sie jedno zdarzenie z pracy - jedna baba zawsze kupuje jakies babki, placki i podczas przerwy na kawke czestuje wszystkich, ostatnio przyniosla najbardziej obrzydliwy drozdzowy placek swiata jaki widzialam, kupiony chyba w jakims syfiastym sklepie obcigniety folia z oblesnymi owocami typu sliwka czy jablko rozmazanymi po wierzchu, juz od samego patrzenia robilo mi sie mdlo. na nic sie jednak zdaly moje protesty ze dziekuje bo sie odchudzam dala placka i mi kawalek przelknelam z trudem zapijajac cherbata, reszte udalo sie wywalic niepostrzezenie blee plackom spod lady w samie mowie nie
ooooooooo fakaraka Gracja,ale dowaliłaś :lol: :lol: ...w 100% zgadzam się z Tobą..niestety nieraz jeszcze na plaży można spotkać takie nutrie czy inne obleśne ...nieogolone babsztyle