Faceci - ufać im? czyli czy nas zdradzają i dlaczego?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 wrz 2006, 18:09

Ela 8) - nie przejmuj sie :wink: (chociaz mnie tez zszokowal ten tekst ) :lol:
Wiesz - tak wlasnie gadaja te, co nie maja jeszcze ani mezow ani dzieci ... ...pogadac sobie wiec moga... :wink:

...a czas pokarze ... :wink:

elajustyna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: elajustyna » 21 wrz 2006, 18:52

Moje miejsce napewno nie jest przy garach.Nie mowie,ze nie lubie gotowac,i dbac o rodzine...ale ja zyje w zwiazku partnerskim i moj facet tez gotuje sprzata i prasuje.Nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej.

Te teksty nie pasuja mi troche do tego forum...jakby nie bylo to beauty w polsce...i myslalam,ze raczej zagladaja tutaj kobiety wyzwolone,ktore nie podlegaja stereotypom.No bo po co te operacje plastyczne i dbanie o siebie...skoro i tak nie wylaza z kuchni,a jedyne co ubieraja to fartuszki kuchenne.
Nie taka jest moja wizja ...ale nie krytykuje wyboru (moge tylko pogratulowac)w koncu to dzial feel free... :wink:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 21 wrz 2006, 18:57

elajustyna pisze:Moje miejsce napewno nie jest przy garach.Nie mowie,ze nie lubie gotowac,i dbac o rodzine...ale ja zyje w zwiazku partnerskim i moj facet tez gotuje sprzata i prasuje.Nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej
dokladnie -mysle tak samo... :wink:

..obowiazkami dzielimy sie "prawie" po rowno :wink: - wiadomo,ze kobieta i tak zrobi 10 razy wiecej od mezczyzny :wink: -ale ... ... nie jestem zadnym koniem i nie musze robic wszystkiego sama - a maz dba o mnie i dlatego mi pomaga...:D :wink:

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 21 wrz 2006, 19:22

w dzisiejszych czasach powiedzenie ,ze kobieta powinna znac swoje miejsce jest troche dziwne.. :roll: ..bo niby gdzie ono jest :?: ..w kuchni przy garkach z dziecmi..nie bardzo bo z jednej pensji wyzyc sie nie da..tylko niektorym jest to dane.. :wink: w pracy ..jako bizneswomen...tez nie do konca sie rezlizujemy..bo w pewnym momenicie czujemy zew natury i pragniemy rzucic sie w wir pieluch i miec swojego bobaska..mysle ,ze dzisiaj kobieta tak naprawde musi sie oddalezc w wieeeeeelu miejscach.. :wink:

Awatar użytkownika
nowka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: nowka » 21 wrz 2006, 19:24

MonisiaPP pisze: Kobieta powinna znać swoje miejsce! Ja uwielbiam prasować koszule! Zapytajcie Valentiny :wink: :wink:
Moj ukochany nie będzie chodzil w pogniecionych ubraniach! Kocham go i nieklamaną radość sprawia mi dbanie o niego w każdym najmniejszym detalu!! Czyste wyprasowane ubrania, porządek w domu, pełna lodówka i dobrze wychowane dzieci, to jest rola kobiety!

No prosze mozna i tak :shock: rozne sa sposoby na bycie szczesliwym czlowiekiem(kobieta). Ja osobiscie niecierpie prasowac i nie wyobrazam sobie zeby moja rola w zwiazku miala polegac na uslugiwaniu facetowi. Owszem dbajmy o swoje gniazdka, ale po pierwsze - razem, a po drugie dbajmy takze o siebie, a moze przede wszystkim o siebie i nie chodzi mi tylko o wyglad.

Ps. Znam taka babeczke, ktora miala obsesje na punkcie dbania o swojego meza, koszule,obiadki, porzadki i zachwyty jaki on madry, piekny i wspanialy. Zrezygnowala dla niego ze wszystkiego, pracy, wlasnych znajomych, hobby. Po 5 latach malzenstwa zostawil ja mowiac, ze ona jest tak cudowna i wspaniala, ze on nie zasluguje na nia.

pozdrowki
13.05.2006 nosek prof Jethon, 22.01.2010 325 hp mentor okragle - sa super

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 21 wrz 2006, 20:00

kazda kobieta zna swoje miejsce ale nie koniecznie przy prasowaniu,garach i sprzataniu musi spedzac swoj czas?a co?my nie mamy ambicji?chyba mamy rownouprawnienie.kazda dba o swojego faceta ale jesli on sobie sam wyprasuje koszule to korona mu z glowy nie spadnie? :roll: nie wyobrazam sobie zebym ja musiala robic wszystko w domu a moj maz tylko bedzie pracowal a po pracy twierdzil ze jest zmeczony!nie te czasy...przynajmniej dla mnie

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 21 wrz 2006, 20:09

Monisia fajny ten twoj facet ktory jesli mu nie wyprasujesz to w pogniecionych rzeczach lazi :lol:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 21 wrz 2006, 21:18

moj ma jedna ale na codzien do pracy mu nie potrzeba bo i tak nosic musi kombinezon kopalniany :D
obowiazki prawie po rowno..albo na zmiane :) ja na forum z doskoku (niby sprzatam pokoj :wink: ) a on myje gary :) albo on cos tu grzebie a ja kolacyjke..albo on z dziecmi a ja obiadek albo na odwrot :)
i prasowac tez lubie...moze dlatego ze rzadko to robie...choc np uzaleznilam sie od odkurzacza :oops: wogole jak sie wkurze to sprzatam :D
robert mi dokucza zostawiajac jeden talerz i mowi jak sie wk..to bedziesz miala co z rekami zrobic :evil:
jakby innych mozliwości wykorzystania rąk nie bylo o wiele przyjemniejszych :D
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 22 wrz 2006, 11:38

Zszokowala mnie wypowiedz Monisi PP.... :shock: Kobieta nie jest sluzaca, co to za zwiazki gdzie tylko kobieta charuje w domu do upadlego a koles przychodzi z pracy obiad pod gebe i gazetka.A co z rownouprawnieniem, faceci tez moga wrecz powinni sprzatac, gotowac zajmowac sie dziecmi ,brac czynny udzial w zyciu rodzinnym.Dlaczego to wszystko ma byc na barkach kobiety!!!!
Monisiu dla mnie i pewnie dla innych forumowiczek troche to staroswieckie poglady :x Dlaczego kobiety maja rezygnowac z wlasnej pasji, wolnej chwili dla siebie na rzecz faceta wygody.Maja dwie rece to niech pomagaja...korona im z glowy nie spadnie!!!

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 22 wrz 2006, 12:16

slyszalam, ze niektore kobiety boja sie ze jak nie beda uslugiwac mezowi to on znajdzie sobie inna, lepsza, ktora bedzie o nich dbala. :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”