Moderator: Zespół I
EEEEEEE niezle, wiesz, ze mi sie cos podobnego tam przytrafilo??? wlasnie w Wenecjii na placu sw Marka bodajze, robilysmy zawody z kolezanka, ktora wiecej fajek wydebi(oczywiscie nikt o tym nie wiedzialMerlinka pisze: pamietam pare lat temu bedac na wycieczce w Wenecji moja kolezanka zaczepila pare turystow z pytaniem czy mogliby jej dac papierosa (swoja droga mogla kupic a nie utwierdzac ich w przekonaniu ze Polak nie ma kasy i musi rzebrac o fajke![]()
) facet czestuje kolezanke a zona mowi do niego to Polka, nie dawaj Polakom, idziemy
kira pisze:EEEEEEE niezle, wiesz, ze mi sie cos podobnego tam przytrafilo??? wlasnie w Wenecjii na placu sw Marka bodajze, robilysmy zawody z kolezanka, ktora wiecej fajek wydebi(oczywiscie nikt o tym nie wiedzialMerlinka pisze: pamietam pare lat temu bedac na wycieczce w Wenecji moja kolezanka zaczepila pare turystow z pytaniem czy mogliby jej dac papierosa (swoja droga mogla kupic a nie utwierdzac ich w przekonaniu ze Polak nie ma kasy i musi rzebrac o fajke![]()
) facet czestuje kolezanke a zona mowi do niego to Polka, nie dawaj Polakom, idziemy
) i pytam sie jednego kolesia czy odstapilby mi papierosa,a on na to, ze tam jest sklep i pokazal mi palcem
![]()
![]()
A we Francji jak nam koles w sklepie zrobil awanture, ze po angielksu gadac nie bedzie, po czym zapytal skad jestesmy i uslyszal, ze from Poland to zrobil nadeta mine i parchnal mi w twarz, pfff poloniaaaa :?